Astana – Maribor 3:1 (kon.) | Fola – D. Záhreb 0:3 (kon.) | FCSB – Trenčín 2:3 (kon.)
Fehérvár – New Saints 1:1 (po pr.) | Dundalk – Borisov 0:0 (kon.) | Rudar – Karabach 0:1 (kon.)
Lech Poznań – FK Sarajevo 1:0 (kon.) | Stjarnan – Celtic 1:4 (kon.)
koniec
Steaua Bukurešť
2:3 (0:2)
AS Trenčín
Streda 22.07.2015, 20:30 • Arena Națională, Bukurešť • Liga majstrov (predkolá) • 2. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Tahara si všimol odkrytej brány AS a skúšal tam poslať z väčšej vzdialenosti loptu, jeho pokus však napokon len tesne minul bránu AS Trenčín! To je už z toho zápasu všetko.
     
    90+4
    Hostia získavajú nebezpečný priamy kop po faule na Ramóna, do 16-tky domácich ide aj brankár Šemrinec! Absolútny vabank AS Trenčín!
    89.
     
    89
    Matúš Bero mal na kopačke postupový gól AS Trenčín! Koolwijk rozoral spomínaný priamy kop, ktorý síce domáci ubránili, lopta sa však následne odrazila späť do hry, lopta padla za všetkých obrancov domácich, Bero sa vyhol ofsajdovej pasci a ocitol sa zoči-voči domácemu brankárovi Cojocaruaovi, ktorého sa Matúš snažil prelobovať, čo sa mu však nepodarilo a brankár domácich loptu dokázal vyraziť do bezpečia!
     
    87
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jairo, prichádza Kleščík.
    83. Wesley (JAIRO) - 2:3
     
    83
    Trenčín dal gól!

    Výborne! V 83.minúte zápasu sa predsa len ešte podarilo hosťom z Trenčína streliť kontaktný gól a dostať sa do vedenia 3:2 a celkové skóre tak je 4:3! Dnes je to jednoznačne zápas Brazílčana Jaira v službách AS! Dokázal odoslať krásny a presný center na WESLEY, ktorý krásne prekonal domáceho brankára – 2:3!
     
    82
    Striedanie v tíme Steaua Bukurešť: z ihriska odchádza Tadé, prichádza Tahar.
     
    75
    Tak toto je pre AS Trenčín veľmi zlá situácia a veľká komplikácia! Rundić už mal na konte jednu žltú kartu, teraz nepekne podkopol Râpua a vidí za to druhú žltú kartu čo sa rovná červenej a musí ísť z ihriska preč!
     
    74
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Čögley, prichádza Ibrahim.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Rundić (AS Trenčín).
     
    64
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Van Kessel, prichádza Guba.
     
    63
    Žltú kartu dostáva Sulley (Steaua Bukurešť).
     
    61
    Žltú kartu dostáva Lobotka (AS Trenčín).
    60. Grégory TADÉ - 2:2
     
    60
    Bukurešť dala gól!
    Veľkú zodpovednosť na seba napokon zobral GRÉGORY TADÉ, ktorý poslal nevydarenú strelu do stredu brány, avšak s veľkým šťastím napokon zapadla do domácej brány, Šemrinec si na loptu siahol, ale zastaviť ju nedokázal – 2:2!
    58.
     
    58
    Bola nariadená penalta pre domácich! Hamroun bol v 16-tke hostí faulovaní Čögleyom a je to penalta pre domácich, ktorí majú šancu vyrovnať na 2:2!
    57. MUNIRU - 1:2
     
    57
    Bukurešť dala gól!
    Studená sprcha pre Trenčín! Domáci futbalisti boli v týchto chvíľach lepším tímom a dokázali to pretaviť v ich prvý gól v tomto zápase a tak sa ujímajú celkovo vedenia 3:2! Hráči AS sa až moc teraz stiahli dozadu, ku lopte sa dostal MUNIRU SULLEY a krásnou strelou do ľavého horného rohu poslal loptu do brány AS – 1:2!
    49.
     
    49
    Netrvalo dlho a domáci tím sa opäť dostal do útočnej akcie, ktorá už bola veľmi nebezpečná! Popa sa prezentoval tvrdou strelou spoza 16-tky, ktorá len veľmi tesne minula bránu AS!
     
    46
    Skvelý vstup AS do druhého polčasu! Trenčania sa hneď po rozohrávke dostali do domácej 16-tky, ku lopte sa dostal Wesley a jeho strela bola zblokovaná na rohový kop!
     
    45+4
    Po rohovom kope tu bola opäť veľká šanca pre AS! Po výbornom centri a chybe domácej obrany sa ku lopte dostal Wesley, ten však z vynikajúcej pozície bránu domácich netrafil, ale ju prestrelil!
     
    45+3
    Teraz sa však podarilo udrieť aj Trenčanom! Van Kessel našiel perfektne voľného Bera, ktorý sa ocitol vo výbornej pozícii na skórovanie, obranca domácich však jeho pokus zblokoval na rohový kop!
    45+2.
     
    45+2
    Chipciu sa dostal do 16-tky hostí, kde padol na zem a dožadoval sa penalty, hlavný rozhodca však podobného názoru našťastie nebol! Následne na to však domáci tím zahrával rohový kop, lopta sa odrazila ku Râpovi, ten však trafil len pred ním stojaceho Čögleya!
     
    35
    Striedanie v tíme Steaua Bukurešť: z ihriska odchádza Varela, prichádza Râpă.
     
    34
    Žltú kartu dostáva Bero (AS Trenčín).
    21. Matúš BERO - 0:2
     
    21
    Trenčín dal gól!
    A je to 0:2! Trenčín dnes hrá zatiaľ skvele, Jairo parádnou prihrávkou našiel MATÚŠA BERA a ten upratal loptu za chrbát Cojocaru. Opäť to bola krásna akcia AS, keď z pravej strany sa Jairo šikovne zbavil obrancu, poslal prízemnú prihrávku do 16-tky domácich, kde bol úplne voľný Bero a ten bez problémov loptu poslal do domácej brány.
     
    19
    Striedanie v tíme Steaua Bukurešť: z ihriska odchádza Stanciu, prichádza Hamroun.
    13. Wesley (JAIRO) - 0:1
     
    13
    Trenčín dal gól!

    Nádherná akcia AS a je tu prvý gól zápasu a na radosť všetkých je to v domácej bráne! Hostia sa dostali ku lopte, prenikli až do 16-tky domácich, kde krásne vyšachovali domácu obranu a po sérii výborných prihrávok sa lopta dostala ku úplne voľnému WESLEY a ten prízemnou strelou bez problémov prekonal domáceho brankára – 0:1! Finálnu prihrávku na Wesleyho bola prácou dnes výborne hrajúceho Jaira.
     
    4
    Domáci brankár Cojocaru sa teraz dopustil veľkej chyby, ktorá mohla priniesť prvý gól tohto zápasu! Brankár domáceho celku mal loptu a neponáhľal sa s rozohrávkou, to využil Jairo a išiel proti nemu, vybojoval aj loptu ale v páde nedokázal zakončiť! Prvý výkričník pre domácich!

    Miroslav Revaj

    Góly: 57. Muniru, 60. Tadé (pen.) – 13. Wesley (Jairo), 21. Bero (Jairo), 83. Wesley (Jairo)

    Karty:   63. Sulley (STB) – 34. Bero (TRE), 61. Lobotka (TRE), 67. Rundić (TRE)   75. Rundić (TRE)


    Steaua Bukurešť: Cojocaru – Papp, Toşca, Guilherme, Varela(K) (35.Râpă), Chipciu, Stanciu (19.Hamroun), Muniru, Breeveld, Tadé, Popa
    Tréner: Massimo Pedrazzini

    Náhradníci: Niță – Râpă, Hamroun, Mihalcea, Tahar, Neagu, Tudorie

    AS Trenčín: Šemrinec(K) – Rundić, Madu, Čögley, Ramón, Koolwijk, Bero, Lobotka, Van Kessel, Jairo, Wesley
    Tréner: Martin Ševela

    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Kleščík, Ibrahim, Holúbek, Opatovský, Guba

    Rozhodca: Paweł Raczkowski – Michal Obukowicz, Paweł Sokolnicki – Tomasz Musiał (všetci POL)
    14.07.2015
    Trenčín - Bukurešť 0:2

    Góly: 63. Stanciu, 70. Hamroun (Popa)

    Karty:   53. Madu (TRE), 63. Wesley (TRE), 75. Rabiu (TRE) – 64. Hamroun (STB), 75. Breeveld (STB)