Astana – Maribor 3:1 (kon.) | Fola – D. Záhreb 0:3 (kon.) | FCSB – Trenčín 2:3 (kon.)
Fehérvár – New Saints 1:1 (po pr.) | Dundalk – Borisov 0:0 (kon.) | Rudar – Karabach 0:1 (kon.)
Lech Poznań – FK Sarajevo 1:0 (kon.) | Stjarnan – Celtic 1:4 (kon.)
koniec
Steaua Bukurešť
2:3 (0:2)
AS Trenčín
Streda 22.07.2015, 20:30 • Arena Națională, Bukurešť • Liga majstrov (predkolá) • 2. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Zápas je na konci! V tvárach hráčov AS Trenčín je možné vidieť aj menší slzy a sklamanie. V 21.minúte zápasu dokázali Trenčania zmazať dvojgólové manko z prvého zápasu a viedli 2:0 po góloch Wesleyho a Bera! Druhý polčas však pre nášho majstra nezačal dobre a v 60.minúte po pasívnejšej hre a veľkej aktivite domácich bolo vyrovnané na 2:2 a Steaua viedla v konečnom zúčtovaní 4:2! V 75.minúte zápasu prišla komplikácia pre AS, keď po druhej žltej karte musel ísť pod sprchy Rundić. Trenčín sa však nevzdal, naďalej bojoval a dokázal streliť zásluhou Wesley kontaktný gól na 3:2! Viac sa však už nestalo, AS Trenčín tento zápas vyhral 3:2, ale na postup mu chýbal ešte jeden gól! Pred hráčmi AS klobúk dole za ich výkon, senzácia bola veľmi blízko, avšak na smútok všetkých sa nekoná. Je to škoda, že v prvom domácom zápase nepodali podobný výkon, určite by sa to celé napokon vyvíjalo inakšie.

    Ďakujeme Vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok neskorého večera a dobrú noc! (22:35:43)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Tahara si všimol odkrytej brány AS a skúšal tam poslať z väčšej vzdialenosti loptu, jeho pokus však napokon len tesne minul bránu AS Trenčín! To je už z toho zápasu všetko.
     
    90+5
    Hostia sa ešte dostali ku jednému centru, ten je však napokon v náručí domáceho brankára Cojocarua.
     
    90+5
    Domáci si s priamym kopom ktorý zahrával Koolwijk poradili a loptu poslali do bezpečia.
     
    90+4
    Hostia získavajú nebezpečný priamy kop po faule na Ramóna, do 16-tky domácich ide aj brankár Šemrinec! Absolútny vabank AS Trenčín!
     
    90+3
    Tlak slovenského majstra je už veľký, domáci sa bránia čo im sily stačia, AS poslal všetkých hráčov do útoku, na polovičke ihriska je už dokonca aj brankár Šemrinec!
     
    90+1
    Hostia sa dostali až do 16-tky domácich, lopta sa dostala ku Matúšovi Berovi, ktorý sa šikovne zbavil obrancu a dokázal aj zakončiť, ale zakončil nepresne a brankár domácich dokázal loptu zneškodniť! Následne bol ešte aj faulovaní a pri lopte sú tak domáci futbalisti.
     
    90
    Domácim útočná akcia nevyšla a loptu stŕacajú, do útoku tak ide AS Trenčín, ktorý už začína podnikať všetko pre svoj záverečný tlak!
    89.
     
    89
    Matúš Bero mal na kopačke postupový gól AS Trenčín! Koolwijk rozoral spomínaný priamy kop, ktorý síce domáci ubránili, lopta sa však následne odrazila späť do hry, lopta padla za všetkých obrancov domácich, Bero sa vyhol ofsajdovej pasci a ocitol sa zoči-voči domácemu brankárovi Cojocaruaovi, ktorého sa Matúš snažil prelobovať, čo sa mu však nepodarilo a brankár domácich loptu dokázal vyraziť do bezpečia!
     
    88
    Trenčania sa po faule dostávajú ku zaujímavému priamemu kopu, domáci sa musia tak mať na pozore, loptu si už stavia Koolwijk.
     
    87
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jairo, prichádza Kleščík.
     
    86
    Pri lopte je aj naďalej AS, avšak defenzívu domácich sa mu nedarí prekonať. Avšak klobúk dole pre Trenčínom, čo teraz predvádza.
     
    85
    AS Trenčín hrá v oslabení, ale všetky sily vrhá do útoku a domáci sa musia mať v zadných radoch na veľkom pozore, pretože všetky akcie AS sú veľmi nebezpečné. Čaká nás zaujímavý záver druhého polčasu.
    83. Wesley (JAIRO) - 2:3
     
    83
    Trenčín dal gól!

    Výborne! V 83.minúte zápasu sa predsa len ešte podarilo hosťom z Trenčína streliť kontaktný gól a dostať sa do vedenia 3:2 a celkové skóre tak je 4:3! Dnes je to jednoznačne zápas Brazílčana Jaira v službách AS! Dokázal odoslať krásny a presný center na WESLEY, ktorý krásne prekonal domáceho brankára – 2:3!
     
    82
    Striedanie v tíme Steaua Bukurešť: z ihriska odchádza Tadé, prichádza Tahar.
     
    81
    O individuálnu akciu sa teraz zo strany domácich snažil Popa, jeho snahu však obrana hostí prečítala dobre a loptu mu dokázala zobrať.
     
    80
    Hostia sa snažili o center do domácej 16-tky, lopta však bola od domácich hráčov zblokovaná a navyše domáci pri lopte ostávajú. AS sa tak musí rýchlo vrátiť späť.
     
    79
    Pri lopte je aj naďalej AS, snaží sa so zápasom ešte niečo urobiť, ale defenzívna domácich je teraz nedobytná, Trenčanov do pokutového územia nepúšťa.
     
    78
    Exekútorom rohového kopu bol napokon Ibrahim, domáci hráči však dokázali jeho center bez problémov odvrátiť do bezpečia.
     
    77
    Domáci sú pri lopte a nikam sa pochopiteľne neponáhľajú. Teraz však podnikli rýchlu útočnú akciu, loptu však stratili a hostia získavajú rohový kop.
     
    76
    Hostia však bojujú aj naďalej, aj keď sa ku lopte dobíjajú ťažšie. Lobotka sa snažil o individuálni prienik, cez toľkých hráčov čo mu stálo v ceste sa však prebiť nedokázal.
     
    75
    Tak toto je pre AS Trenčín veľmi zlá situácia a veľká komplikácia! Rundić už mal na konte jednu žltú kartu, teraz nepekne podkopol Râpua a vidí za to druhú žltú kartu čo sa rovná červenej a musí ísť z ihriska preč!
     
    74
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Čögley, prichádza Ibrahim.
     
    73
    Bol to však napokon len veľmi zle zahraný priamy kop, center skončil priamo v náručí domáceho brankára Cojocarua.
     
    72
    Tesne pred 16-tkou domácich bol faulovaní Lobotka a tak získava AS priamy kop!
     
    71
    Ani táto útočná akcia domácim nevyšla, Hamroun sa snažil individuálne presadiť cez ľavú stranu, tam však loptu stratil a Trenčín má šancu vyraziť do rýchleho protiútoku.
     
    70
    Tadé skončil po osobnom súboji na zemi kde aj ostal ležať a musel byť ošetrovaní! Vyzerá však byť v poriadku a už je späť na trávniku a zapojil sa do hry.
     
    69
    Netrvalo dlho a domáci futbalisti sa opäť prebili do útočnej akcie, pred 16-tkou hostí sa však dopustil Tadé útočného faulu na Rundića a tak ide lopta na kopačky futbalistov AS.
     
    68
    Menšie nedorozumenie v obrane AS, ktoré sa snažil potrestať Popa, ten sa aj dostal ku strele, ale tú mu skvelo zblokoval Rundić.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Rundić (AS Trenčín).
     
    66
    Exekútorom priameho kopu bol napokon Koolwijk, jeho center smeroval na hlavu Rundića, ten však loptu zasiahnuť nedokázal a tak sa domáci tím dokázal ubrániť.
     
    65
    Hostia z Trenčína sa teraz dostali ku lopte a dokázali si vybojovať hneď dva rohové kopy za sebou. Po tom druhom si po faule dokázali vybojovať priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti.
     
    64
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Van Kessel, prichádza Guba.
     
    63
    Žltú kartu dostáva Sulley (Steaua Bukurešť).
     
    62
    Tak ako rýchlo dokázal AS Trenčín v prvom polčase sa dostať do vedenia o dva góly, tak to podobne sa teraz podarilo domácim v druhom polčase vyrovnať a vedú tak v konečnom sumári o dva góly! Uvidíme, ako sa to bude ešte celé vyvíjať.
     
    61
    Žltú kartu dostáva Lobotka (AS Trenčín).
    60. Grégory TADÉ - 2:2
     
    60
    Bukurešť dala gól!
    Veľkú zodpovednosť na seba napokon zobral GRÉGORY TADÉ, ktorý poslal nevydarenú strelu do stredu brány, avšak s veľkým šťastím napokon zapadla do domácej brány, Šemrinec si na loptu siahol, ale zastaviť ju nedokázal – 2:2!
    58.
     
    58
    Bola nariadená penalta pre domácich! Hamroun bol v 16-tke hostí faulovaní Čögleyom a je to penalta pre domácich, ktorí majú šancu vyrovnať na 2:2!
    57. MUNIRU - 1:2
     
    57
    Bukurešť dala gól!
    Studená sprcha pre Trenčín! Domáci futbalisti boli v týchto chvíľach lepším tímom a dokázali to pretaviť v ich prvý gól v tomto zápase a tak sa ujímajú celkovo vedenia 3:2! Hráči AS sa až moc teraz stiahli dozadu, ku lopte sa dostal MUNIRU SULLEY a krásnou strelou do ľavého horného rohu poslal loptu do brány AS – 1:2!
     
    55
    Domácim rýchly brejk vyšiel o niečo lepšie, ale z gólu sa tiež neradujú. Hamroun aj keď bol tiesnení dokázal vystreliť, loptu však poslal vysoko nad bránu AS.
     
    54
    Sledovali sme rýchly protiútok AS, ku lopte sa dostal Bero a snažil sa tiesnení odcentrovať do domácej 16-tky, jeho pokus bol však zblokovaný do bezpečia.
     
    53
    Domáci celok teraz ťahal útočnú akciu po pravej strane, následnú prihrávku do 16-tky hostí však zachytil Madu a tak sa domáci do žiadnej šance nedostali.
     
    52
    O individuálnu akciu sa teraz snažil Bero, dokázal preniknúť až do 16-tky domácich, tam však už nedokázal sám nič vymyslieť a loptu tak skončil.
     
    51
    To sa však napokon hráčom AS nepodarilo a loptu získali domáci. Breeveld z väčšej vzdialenosti poslal prízemnú strelu na bránu hostí, Šemrinec však nemal žiadne problémy loptu skrotiť.
     
    50
    Pri lopte je momentálne náš majster, nikam sa však neponáhľa, snaží sa založiť pomalšiu útočnú akciu.
    49.
     
    49
    Netrvalo dlho a domáci tím sa opäť dostal do útočnej akcie, ktorá už bola veľmi nebezpečná! Popa sa prezentoval tvrdou strelou spoza 16-tky, ktorá len veľmi tesne minula bránu AS!
     
    48
    Prvá útočná akcia v druhom polčase aj na domácej strane, vo finálnej fáze si však domáci futbalisti nerozumeli a lopta skončila v rukaviciach brankára hostí Šemrineca.
     
    47
    Domácemu brankárovi center z rohového kopu narobil menšie problémy, lopta mu najprv vypadla, Cojocaruovi ju však následne skrotil.
     
    46
    Skvelý vstup AS do druhého polčasu! Trenčania sa hneď po rozohrávke dostali do domácej 16-tky, ku lopte sa dostal Wesley a jeho strela bola zblokovaná na rohový kop!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na ihrisku, druhý polčas, ktorý sľubuje veľa zaujímavého sa tak môže čoskoro začať!
     
    Polčas ako z ríše snov pre AS! Naš majster vstúpil do zápasu výborne, aktívne napádal, hrozil nebezpečnými útočnými akciami a dokázal z toho vyťažiť dva góly a zmazať tak gólové manko z domáceho zápasu! Máme možnosť sledovať výborný zápas z oboch strán, miestami je lepší náš majster, potom zase domáci celok a niekedy sa hra vyrovná. Uvidíme čo nám prinesie druhý polčas, snáď budeme mať po ňom doma na Slovensku dôvod na radosť!
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+4
    Po rohovom kope tu bola opäť veľká šanca pre AS! Po výbornom centri a chybe domácej obrany sa ku lopte dostal Wesley, ten však z vynikajúcej pozície bránu domácich netrafil, ale ju prestrelil!
     
    45+3
    Teraz sa však podarilo udrieť aj Trenčanom! Van Kessel našiel perfektne voľného Bera, ktorý sa ocitol vo výbornej pozícii na skórovanie, obranca domácich však jeho pokus zblokoval na rohový kop!
    45+2.
     
    45+2
    Chipciu sa dostal do 16-tky hostí, kde padol na zem a dožadoval sa penalty, hlavný rozhodca však podobného názoru našťastie nebol! Následne na to však domáci tím zahrával rohový kop, lopta sa odrazila ku Râpovi, ten však trafil len pred ním stojaceho Čögleya!
     
    45+1
    Netrvalo dlho a Trenčín sa opäť dostal ku rohovému kopu, avšak Koolwijk sa teraz prezentoval veľmi nepresným centrom, ktorý pre domácich žiadne nebezpečenstvo neznamenalo.
     
    45+1
    Koolwijk bol exekútorom tohto rohového kopu, jeho center do 16-tky domácich však obrana odvrátila do bezpečia.
     
    45
    Napokon sa AS dostal s loptou až pred bránu domáceho celku a aktivita Bera priniesla hosťom rohový kop.
     
    44
    Priamy kop napokon domáci rozohrali nakrátko, lopta smerovala na Guilhermema, vysokým napádaním však hostia vybojovali loptu na svoje kopačky.
     
    43
    Domáci začínajú stupňovať svoj tlak tesne pred koncom prvého polčasu! Van Kessel sa dopustil faulu a tak je to ďalší priamy kop pre domáci tím.
    42.
     
    42
    Exekútorom priameho kopu bol napokon Chipciu, ten našiel presným centrom hlavu Hamrouna, avšak jeho hlavička na vzdialenejšiu tyč tesne minula bránu hostí! Šemrinec tak zasahovať nemusel.
     
    41
    A opäť sme videli v útočnej snahe Hamrouna, ktorý bol pri rohovej zástavke faulovaní a domáci tím tak získava priamy kop, ktorý môže znamenať nebezpečenstvo v 16-tke AS.
     
    40
    Netrvalo dlho a domáci tím opäť pohrozil, keď sa ku lopte dostal Hamroun a odcentroval do 16-tky hostí, tam však výborne zasiahol Ramón, ktorý loptu odkopol pred Popom.
     
    39
    Domáci mali k dispozícii priamy kop, z podobnej vzdialenosti a priestoru, keď inkasovali doma prvý gól. Domáci futbalista poslal prízemnú prihrávku do 16-tky AS, tam však lopta skončila len pri obrancoch Trenčína, ktorí loptu odkopli do bezpečia.
     
    38
    Teraz sa však Jairo dopustil faulu, keď sa snažil získať pred 16-kou domácich loptu, miesto toho a však dopustil len faulu a lopta tak ide na kopačky domácich.
     
    37
    Práve spominaný Chipciu sa vrútil do dobrej pozície, no bol z uhla a hľadal si ešte lepšiu pozíciu, v defenzíve však skvele zapracoval Brazílčan v službách AS Jairo.
     
    36
    V kádri Bukurešti tak už máme dnes druhé vynútené striedanie. Po Varelovi preberá kapitánsku pásku Chipciu.
     
    35
    Striedanie v tíme Steaua Bukurešť: z ihriska odchádza Varela, prichádza Râpă.
     
    35
    Takže Matúš Bero si už dnes bude dávať pozor, ale je to bojovník ako sa patrí.
     
    34
    Žltú kartu dostáva Bero (AS Trenčín).
     
    33
    Bero srdnato bojuje o loptu s protihráčmi, snažil sa nájsť Wesleyho, ten je však dôsledne bránený protihráčmi.
     
    32
    V strede poľa sa porúčal na trávnik Gino Van Kessel, no faul pískaný nebol, pretože Holanďan sa sklátil k zemi až príliš okato.
     
    30
    Matúš Bero fauloval Fernanda Varelu, domáci futbalisti Steauy sa tak pod dlhšom čase dostávajú k lopte.
     
    28
    Znovu pekný útok AS Trenčín, center, ktorý putoval s Wesleymu však obrana domácich nakoniec odvrátila.
     
    26
    Aktuálne prebieha 26. minúte, Trenčín stále vedie v Bukurešti 0:2 a zatiaľ má herne jasne navrch.
     
    23
    Ospravedlňte prosím drobné technické problémy s internetovým pripojením, zdá sa, že už bude všetko v poriadku.
    21. Matúš BERO - 0:2
     
    21
    Trenčín dal gól!
    A je to 0:2! Trenčín dnes hrá zatiaľ skvele, Jairo parádnou prihrávkou našiel MATÚŠA BERA a ten upratal loptu za chrbát Cojocaru. Opäť to bola krásna akcia AS, keď z pravej strany sa Jairo šikovne zbavil obrancu, poslal prízemnú prihrávku do 16-tky domácich, kde bol úplne voľný Bero a ten bez problémov loptu poslal do domácej brány.
     
    20
    Náš majster je aj naďalej veľmi aktívny a robí domácim v defenzíve veľké problémy! Aktuálne je pri lopte a okupuje domácu 16-tku.
     
    19
    Striedanie v tíme Steaua Bukurešť: z ihriska odchádza Stanciu, prichádza Hamroun.
     
    17
    Momentálne lieta lopta zo strany na stranu, oba tímy kazia svoje prihrávky. Stále je však o čosi viac aktívnejší náš majster čo je len a len dobre.
     
    16
    Trenčanom dnes ide aj výborné napádanie. Potvrdil to teraz Lobotka, keď v súboji o loptu s Pappom bol faulovaní a tak lopta putuje na kopačky futbalistov AS Trenčín.
     
    15
    Aj keď sa domáci celok dostane ku lopte a snaží sa preniknúť do útočnej akcie, tak sa mu to nedarí, pretože AS sa prezentuje výbornou defenzívnou prácou.
     
    14
    Toto AS Trenčín potreboval! Rýchly gól a dostať sa včas do zápasu. Uvidíme ako na to zareaguje domáci celok, hostia zatiaľ hrajú oveľa lepšie a aktívnejšie.
    13. Wesley (JAIRO) - 0:1
     
    13
    Trenčín dal gól!

    Nádherná akcia AS a je tu prvý gól zápasu a na radosť všetkých je to v domácej bráne! Hostia sa dostali ku lopte, prenikli až do 16-tky domácich, kde krásne vyšachovali domácu obranu a po sérii výborných prihrávok sa lopta dostala ku úplne voľnému WESLEY a ten prízemnou strelou bez problémov prekonal domáceho brankára – 0:1! Finálnu prihrávku na Wesleyho bola prácou dnes výborne hrajúceho Jaira.
     
    10
    V útočnom snažení bol opäť zatiaľ veľmi aktívny Jairo, na ktorého sa podarilo vymyslieť šikovnú prihrávku za obranu domácich, pri lopte bol však včas brankár domácich a tak sa futbalista AS do žiadnej šance nedostal.
     
    9
    Pri lopte je momentálne Trenčín a dostáva domáci celok pod menší tlak, ten sa však zatiaľ bráni veľmi zodpovedne a nenecháva nášmu majstrovi žiadny voľný priestor odkiaľ by mohol udrieť.
     
    8
    Registrujeme aj prvé priame ohrozenie domácej brány! Jairo sa dostal ku lopte a spoza 16-tky vypálil tvrdú prízemnú strelu, lopta však tesne minula bránu domácich. Rozohrávať loptu bude brankár domácich Cojocaru.
     
    7
    Center od rohovej zástavky smeroval do 16-tky hostí, vo vzduchu sa však dobre orientoval brankár AS Šemrinec a loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    6
    Napokon domáci tím prenikol ku 16-tke hostí a Chipciu v súboji s Čögleyom vybojoval pre domáci tím prvý rohový kop v zápase!
     
    5
    Popa sa dostal ku lopte a snažil sa založiť rýchlu útočnú akciu domáceho tímu, bol však faulovaní. Domáci však pri lopte ostávajú aj naďalej.
     
    4
    Domáci brankár Cojocaru sa teraz dopustil veľkej chyby, ktorá mohla priniesť prvý gól tohto zápasu! Brankár domáceho celku mal loptu a neponáhľal sa s rozohrávkou, to využil Jairo a išiel proti nemu, vybojoval aj loptu ale v páde nedokázal zakončiť! Prvý výkričník pre domácich!
     
    3
    Trenčania sa snažia vysoko napádať rozohrávku domácich a celkom sa im to aj darí. Pár lôpt už takto náš majster aj získal, ale následnou nepresnosťou ju aj rýchlo stratil.
     
    2
    Teraz sa však už domáci tím dostal ku lopte na dlhšie a okupoval aj 16-tku hostí. Začalo to nepresnou prízemnou prihrávkou, napokon sa však domáci ešte dostali ku lopte a výsledkom toho bol nebezpečný center, ktorý však napokon domácim nič nepriniesol.
     
    1
    Úvodný výkop zápasu mal domáci tím, avšak rýchlo stratili po vysokom napádaní hráčov AS loptu. Trenčín však v útočnom ťažení nemohol pokračovať, zastavil ho v tom ofsajd.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy v sprievode hlavného rozhodcu Paweła Raczkowskiho a jeho asistentov práve prichádzajú na ihrisko! Po úvodných formalitách sa tak zápas môže začať.

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Pripomíname, že zápas sa odohrá bez divákov! Steaua Bukurešť má totiž to trest od UEFA za rasistický transparent. uvidíme, ako to oba tímy ovplyvní, keď nebudú počuť žiadnych divákov!
     
    Príjemný stredajší večer všetkým, ktorí sa rozhodli kliknúť a spoločne s nami sledovať tento on-line textový prenos! Náš majster sa čo nevidieť bude snažiť o malý futbalový zázrak a čaká ho neľahká úloha a ťažkých minimálne 90 minút zápasu! Preto nášmu pohárovému zástupcovi držme doma palce, aby sa mu to podarilo!

    Tréner domácich Talian Massimo Pedrazzini a tréner hostí Martin Ševela už zverejnili svoje zostavy, takže si ich môžete pozrieť. Oproti prvému zápasu urobili domáci len jednu zmenu v základnej zostave, keď stopéra Tamasa nahradil Toşca. AS Trenčín spravil až dve zmeny, nehrajú Rabiu Ibrahim a Dávid Guba, ich miesta zaujali Wesley a Koolwijk, ktorý sa gólovo presadil v ligovom zápase proti Michalovciam a zabezpečil tak výhru svojho tímu. Zápas povedú páni rozhodcovia z Poľska. Na štadióne Arena Națională je veľmi slnečno, teplota sa pohybuje okolo 29 stupňov, uvidíme, aký to bude mať vplyv na hráčov a ich výkony.

    Tesne pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime!
     
    Úvodné zostavy:

    Steaua Bukurešť: Cojocaru – Papp, Toşca, Guilherme, Varela(K), Chipciu, Stanciu, Muniru, Breeveld, Tadé, Popa

    Tréner: Massimo Pedrazzini

    Náhradníci: Niță – Râpă, Hamroun, Mihalcea, Tahar, Neagu, Tudorie

    AS Trenčín: Šemrinec(K) – Rundić, Madu, Čögley, Ramón, Koolwijk, Bero, Lobotka, Van Kessel, Jairo, Wesley

    Tréner: Martin Ševela

    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Kleščík, Ibrahim, Holúbek, Opatovský, Guba

    Rozhodca: Paweł Raczkowski – Michal Obukowicz, Paweł Sokolnicki – Tomasz Musiał (všetci POL).
     
    Vítam všetkých priaznivcov športu a futbalu pri sledovaní odvetného zápasu 2.predkola Ligy majstrov medzi Steaua Bukurešť – AS Trenčín s výkopom o 20:30!

    Slovenský majster AS Trenčín sa na štadióne Arena Națională v Bukurešťi pokúsi o malý futbalový zázrak! Zverenci Martina Ševelu totižto prehrali po slabšom výkone prvý zápas na štadióne v Žiline 2:0 a tak je v lepšej pozícii rumunský celok. Trenčania tak musia streliť dva góly a žiadny nedostať aby si vynútili minimálne predĺženie! Podľa mnohých divákov to po domácom výkone, kde pomaly ani nemali žiadnu šancu to je nemožné, futbalisti AS sa však vyjadrili, že sa o malý futbalový zázrak pokúsia a svoj výkon zlepšia.

    1.zápas:
    Žreb nášmu majstrovi moc neprial, keď hneď ich prvou prekážkou za cestou do skupinovej fázy LM je Steaua Bukurešť. Rumunský celok je už vo futbalovom svete veľkým pojmom, však je pravidelným účastníkom európskych súťaží. Zápas sa odohral v Žiline a cestu na štadión si našlo 6936 divákov, čo je pekné číslo. V prvom polčase diváci gól nevideli, výsledok 0:0 ešte nič neznamenal. V druhom polčase však Steaua vystupňovala svoj tlak a gólmi Stanciua a Hamrouna si odviezla výhru 2:0 a lepšiu pozíciu do odvtedy.

    Aktuálna forma:
    Okrem už spomínaného prvého zápasu majú oba tímy za sebou aj ligový zápas. Súťaž v Rumunsku a aj na Slovensku sa už rozbehla a tak kluby majú už aj svoje ligové povinnosti. Steaua odohrala dva zápasy, ten prvý remizovala a druhý vyhrala, takže sa na tento zápas naladila správne. Podobne víťazstvom sa na tento zápas naladil aj AS, keď pred skvelou diváckou kulisou v Michalovciach porazil tamojšieho nováčika súťaže tesne 1:0!

    Rozhodcovia a delegáti zápasu:
    Na zápas budú dohliadať z pozície rozhodcov páni Paweł Raczkowski ako hlavný rozhodca, na čiarach mu budú asistovať páni Michal Obukowicz a Paweł Sokolnicki. Štvrtým náhradným rozhodcom bude pán Tomasz Musiał. Všetci páni pochádzajú z Poľska. Na zápas z pozície delegáta UEFA bude dozerať pán Andrej Medincev z Bulharska a na výkon rozhodcov si na stratosť vezme z pozície delegáta pozorovateľa pán Manuel Mejuto González zo Španielska.

    Favorit zápasu:
    Táto pozícia je z hľadiska stávkových kancelárii jasná, favoritom zápasu je domáci celok Steaua Bukurešť, na ktorý je vypísaný kurz približne 1.70. Na výhru AS sa kurz pohybuje okolo 5.00. Stávkové kancelárie tak nášmu majstrovi nedávajú takmer žiadne šance, my však držme palce nášmu majstrovi aby podal zlepšený výkon a pokúsil sa ešte toto zápolenie zdramatizovať.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 57. Muniru, 60. Tadé (pen.) – 13. Wesley (Jairo), 21. Bero (Jairo), 83. Wesley (Jairo)

    Karty:   63. Sulley (STB) – 34. Bero (TRE), 61. Lobotka (TRE), 67. Rundić (TRE)   75. Rundić (TRE)


    Steaua Bukurešť: Cojocaru – Papp, Toşca, Guilherme, Varela(K) (35.Râpă), Chipciu, Stanciu (19.Hamroun), Muniru, Breeveld, Tadé, Popa
    Tréner: Massimo Pedrazzini

    Náhradníci: Niță – Râpă, Hamroun, Mihalcea, Tahar, Neagu, Tudorie

    AS Trenčín: Šemrinec(K) – Rundić, Madu, Čögley, Ramón, Koolwijk, Bero, Lobotka, Van Kessel, Jairo, Wesley
    Tréner: Martin Ševela

    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Kleščík, Ibrahim, Holúbek, Opatovský, Guba

    Rozhodca: Paweł Raczkowski – Michal Obukowicz, Paweł Sokolnicki – Tomasz Musiał (všetci POL)
    14.07.2015
    Trenčín - Bukurešť 0:2

    Góly: 63. Stanciu, 70. Hamroun (Popa)

    Karty:   53. Madu (TRE), 63. Wesley (TRE), 75. Rabiu (TRE) – 64. Hamroun (STB), 75. Breeveld (STB)