Astana – Maribor 3:1 (kon.) | Fola – D. Záhreb 0:3 (kon.) | FCSB – Trenčín 2:3 (kon.)
Fehérvár – New Saints 1:1 (po pr.) | Dundalk – Borisov 0:0 (kon.) | Rudar – Karabach 0:1 (kon.)
Lech Poznań – FK Sarajevo 1:0 (kon.) | Stjarnan – Celtic 1:4 (kon.)
koniec
Steaua Bukurešť
2:3 (0:2)
AS Trenčín
Streda 22.07.2015, 20:30 • Arena Națională, Bukurešť • Liga majstrov (predkolá) • 2. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Zápas je na konci! V tvárach hráčov AS Trenčín je možné vidieť aj menší slzy a sklamanie. V 21.minúte zápasu dokázali Trenčania zmazať dvojgólové manko z prvého zápasu a viedli 2:0 po góloch Wesleyho a Bera! Druhý polčas však pre nášho majstra nezačal dobre a v 60.minúte po pasívnejšej hre a veľkej aktivite domácich bolo vyrovnané na 2:2 a Steaua viedla v konečnom zúčtovaní 4:2! V 75.minúte zápasu prišla komplikácia pre AS, keď po druhej žltej karte musel ísť pod sprchy Rundić. Trenčín sa však nevzdal, naďalej bojoval a dokázal streliť zásluhou Wesley kontaktný gól na 3:2! Viac sa však už nestalo, AS Trenčín tento zápas vyhral 3:2, ale na postup mu chýbal ešte jeden gól! Pred hráčmi AS klobúk dole za ich výkon, senzácia bola veľmi blízko, avšak na smútok všetkých sa nekoná. Je to škoda, že v prvom domácom zápase nepodali podobný výkon, určite by sa to celé napokon vyvíjalo inakšie.

    Ďakujeme Vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok neskorého večera a dobrú noc! (22:35:43)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Tahara si všimol odkrytej brány AS a skúšal tam poslať z väčšej vzdialenosti loptu, jeho pokus však napokon len tesne minul bránu AS Trenčín! To je už z toho zápasu všetko.
     
    90+5
    Hostia sa ešte dostali ku jednému centru, ten je však napokon v náručí domáceho brankára Cojocarua.
     
    90+5
    Domáci si s priamym kopom ktorý zahrával Koolwijk poradili a loptu poslali do bezpečia.
     
    90+4
    Hostia získavajú nebezpečný priamy kop po faule na Ramóna, do 16-tky domácich ide aj brankár Šemrinec! Absolútny vabank AS Trenčín!
     
    90+3
    Tlak slovenského majstra je už veľký, domáci sa bránia čo im sily stačia, AS poslal všetkých hráčov do útoku, na polovičke ihriska je už dokonca aj brankár Šemrinec!
     
    90+1
    Hostia sa dostali až do 16-tky domácich, lopta sa dostala ku Matúšovi Berovi, ktorý sa šikovne zbavil obrancu a dokázal aj zakončiť, ale zakončil nepresne a brankár domácich dokázal loptu zneškodniť! Následne bol ešte aj faulovaní a pri lopte sú tak domáci futbalisti.
     
    90
    Domácim útočná akcia nevyšla a loptu stŕacajú, do útoku tak ide AS Trenčín, ktorý už začína podnikať všetko pre svoj záverečný tlak!
    89.
     
    89
    Matúš Bero mal na kopačke postupový gól AS Trenčín! Koolwijk rozoral spomínaný priamy kop, ktorý síce domáci ubránili, lopta sa však následne odrazila späť do hry, lopta padla za všetkých obrancov domácich, Bero sa vyhol ofsajdovej pasci a ocitol sa zoči-voči domácemu brankárovi Cojocaruaovi, ktorého sa Matúš snažil prelobovať, čo sa mu však nepodarilo a brankár domácich loptu dokázal vyraziť do bezpečia!
     
    88
    Trenčania sa po faule dostávajú ku zaujímavému priamemu kopu, domáci sa musia tak mať na pozore, loptu si už stavia Koolwijk.
     
    87
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jairo, prichádza Kleščík.
     
    86
    Pri lopte je aj naďalej AS, avšak defenzívu domácich sa mu nedarí prekonať. Avšak klobúk dole pre Trenčínom, čo teraz predvádza.
     
    85
    AS Trenčín hrá v oslabení, ale všetky sily vrhá do útoku a domáci sa musia mať v zadných radoch na veľkom pozore, pretože všetky akcie AS sú veľmi nebezpečné. Čaká nás zaujímavý záver druhého polčasu.
    83. Wesley (JAIRO) - 2:3
     
    83
    Trenčín dal gól!

    Výborne! V 83.minúte zápasu sa predsa len ešte podarilo hosťom z Trenčína streliť kontaktný gól a dostať sa do vedenia 3:2 a celkové skóre tak je 4:3! Dnes je to jednoznačne zápas Brazílčana Jaira v službách AS! Dokázal odoslať krásny a presný center na WESLEY, ktorý krásne prekonal domáceho brankára – 2:3!
     
    82
    Striedanie v tíme Steaua Bukurešť: z ihriska odchádza Tadé, prichádza Tahar.
     
    81
    O individuálnu akciu sa teraz zo strany domácich snažil Popa, jeho snahu však obrana hostí prečítala dobre a loptu mu dokázala zobrať.
     
    80
    Hostia sa snažili o center do domácej 16-tky, lopta však bola od domácich hráčov zblokovaná a navyše domáci pri lopte ostávajú. AS sa tak musí rýchlo vrátiť späť.

    Miroslav Revaj

    Góly: 57. Muniru, 60. Tadé (pen.) – 13. Wesley (Jairo), 21. Bero (Jairo), 83. Wesley (Jairo)

    Karty:   63. Sulley (STB) – 34. Bero (TRE), 61. Lobotka (TRE), 67. Rundić (TRE)   75. Rundić (TRE)


    Steaua Bukurešť: Cojocaru – Papp, Toşca, Guilherme, Varela(K) (35.Râpă), Chipciu, Stanciu (19.Hamroun), Muniru, Breeveld, Tadé, Popa
    Tréner: Massimo Pedrazzini

    Náhradníci: Niță – Râpă, Hamroun, Mihalcea, Tahar, Neagu, Tudorie

    AS Trenčín: Šemrinec(K) – Rundić, Madu, Čögley, Ramón, Koolwijk, Bero, Lobotka, Van Kessel, Jairo, Wesley
    Tréner: Martin Ševela

    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Kleščík, Ibrahim, Holúbek, Opatovský, Guba

    Rozhodca: Paweł Raczkowski – Michal Obukowicz, Paweł Sokolnicki – Tomasz Musiał (všetci POL)
    14.07.2015
    Trenčín - Bukurešť 0:2

    Góly: 63. Stanciu, 70. Hamroun (Popa)

    Karty:   53. Madu (TRE), 63. Wesley (TRE), 75. Rabiu (TRE) – 64. Hamroun (STB), 75. Breeveld (STB)