Poľsko U21 – Slovensko U21 0:1 (kon.)
koniec
Poľsko U21
0:1 (0:0)
Slovensko U21
Štvrtok 11.06.2015, 17:00Reprezentácia • Exhibičný zápas
     
    Z tohto zápasu sa video stream nevyrábal a k dispozícii takisto neboli ani oficiálne zostavy tímov. Na portáli Onlajny.eu sme vám na základe sprostredkovaných informácií priamo z Poľska exkluzívne prinášali čo najpodrobnejší textový prenos, v ktorom budú všetky mená doplnené hneď po vydaní oficiálnej reportáže zo stretnutia.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme krásny zvyšok dňa. (18:56:35)
     
    Slovensko si napokon svoje vedenie v závere ustrážilo a v priateľskom zápase v Poľsku víťazí tesne 1:0!
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Po nebezpečnom odkope v samom závere stretnutia naši hráči nedokázali nič vymyslieť a súperovho brankára neprekonali. To im ale vyslovene nemusí vadiť, pretože stále vyhrávajú gólom zo 72. minúty.
     
    90+3
    Prebieha už tretia nadstavená minúta a Slovensko má loptu pod kontrolou dokonca na svojej útočnej polovici, kde naši chlapci vybojovali nebezpečný voľný kop!
     
    90+2
    Slovensko loptu v útoku vôbec nedokázalo udržať a pri obrovskom tlaku svojho súpera sa okamžite stiahlo späť do defenzívy. Naši chlapci bojujú statočne a zaslúžia si udržať vedenie.
     
    90+1
    Prebieha prvá nadstavená minúta a Poliaci sa pokúsili o strelu. Ich pokus však skončil iba mimo priestoru troch žrdí a náš gólman bude rozohrávať.
     
    90
    Napokon je ale našťastie všetko v poriadku a môžeme pokračovať v hre. Prebieha už posledná minúta riadnej hracej doby a Poliaci sa stále pokúšajú o vyrovnávajúci presný zásah.
     
    89
    Hra je teraz na moment prerušená, pretože niektorý z hráčov na trávniku bude potrebovať lekárske ošetrenie. Táto situácia vyhovuje viac nášmu tímu, ktorý zbiera dôležité sekundičky.
     
    89
    Mladí Poliaci majú loptu na kopačkách, ale iba na vlastnej polovici, odkiaľ sa pokúsia vyraziť do útoku. Slovenský tím sa nemusí nikam ponáhľať a ani nič zbytočne riskovať.
     
    88
    Poľskí hráči sa presunuli na našu obrannú polovicu, ale nedostali sa k zakončeniu a o loptu prišli. Slovensko môže s pokojom na kopačkách rozohrať na opačnú stranu.
     
    87
    Slováci loptu rozohrali od svojej svätyne a pred nami sú záverečné minútky tohto zápasu. Poliaci sa stále pokúšajú o vyrovnanie, ale stále bez úspechu.
     
    86
    Striedanie v tíme Slovensko U21: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza Róbert Polievka.
     
    86
    Poliaci sú aj naďalej veľmi aktívni a v domácom prostredí sa snažia o vyrovnanie. Domáci tím za stredovou čiarou vybojoval voľný kop, po ktorom však zakončiť do priestoru brány nedokázal.
     
    85
    Slováci zašli s loptou na útočnú polovicu, ale k zakončeniu sa nedostali a prišli o ňu. Hapalových zverencov čaká posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu.
     
    84
    Poľskí hráči stále ostávali na útočnej polovici, ale naši chlapci sa napokon dokázali opätovne ubrániť a loptu bude rozohrávať náš gólman.
     
    83
    Poliaci si dokonca rohový kop v krátkom časovom slede ešte zopakovali, ale gól z toho opäť nie je. Slovenská defenzíva pracuje stopercentne a súperovi vyrovnanie nedovoľuje.
     
    82
    Poliaci v samom závere duelu urobia všetko pre to, aby sa im podarilo vyrovnať. Domáci tím teraz vybojoval svoj šiesty roh v zápase.
     
    81
    Slovensko si loptu po súperovej rozohrávke vypýtalo späť na svoje kopačky a predviedlo ďalšie strelecké zakončenie. Naši chlapci síce bránku netrafili, ale súperovi jasne ukázali svoj potenciál do posledných minút zápasu.
     
    80
    Striedanie v tíme Slovensko U21: z ihriska odchádza Albert Rusnák, prichádza Tomáš Brigant.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 72. Rusnák


    Poľsko U21: Drągowski – Rudol, Dawidowicz, Łasicki, Straus – Kapustka, Uryga – Formella, Kobylański, Wroński – Stępiński
    Slovensko U21: Chovan (46. Rodák) – Chvátal (46. Valjent), Vavro, Škriniar, Mazáň – Lobotka, Bero (62. Ivan) – Čmelík (86. Polievka), Rusnák (80. Brigant), Chrien – Ďuriš (46. Šafranko)