Poľsko U21 – Slovensko U21 0:1 (kon.)
koniec
Poľsko U21
0:1 (0:0)
Slovensko U21
Štvrtok 11.06.2015, 17:00Reprezentácia • Exhibičný zápas
     
    Z tohto zápasu sa video stream nevyrábal a k dispozícii takisto neboli ani oficiálne zostavy tímov. Na portáli Onlajny.eu sme vám na základe sprostredkovaných informácií priamo z Poľska exkluzívne prinášali čo najpodrobnejší textový prenos, v ktorom budú všetky mená doplnené hneď po vydaní oficiálnej reportáže zo stretnutia.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme krásny zvyšok dňa. (18:56:35)
     
    Slovensko si napokon svoje vedenie v závere ustrážilo a v priateľskom zápase v Poľsku víťazí tesne 1:0!
     
    86
    Striedanie v tíme Slovensko U21: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza Róbert Polievka.
     
    80
    Striedanie v tíme Slovensko U21: z ihriska odchádza Albert Rusnák, prichádza Tomáš Brigant.
     
    76
    Na stranu slovenského výberu smeruje už tretia žltá kata v tomto stretnutí.
     
    72
    Slovensko U21 dalo gól!

    Naši chlapci sa v 72. minúte duelu ujímajú vedenia! Výborná správa z tábora zverencov slovenského kouča! DO štatistík sa ako úspešný strelec zapisuje ALBERT RUSNÁK.
     
    67
    Máme tu druhú žltú kartu pre slovenský tím v tomto zápase.
     
    66
    Z tohto zápasu sa video stream nevyrába a k dispozícii takisto nie sú ani oficiálne zostavy tímov. Na portáli Onlajny.eu vám na základe sprostredkovaných informácií priamo z Poľska exkluzívne prinášame čo najpodrobnejší textový prenos, v ktorom budú všetky mená doplnené hneď po vydaní oficiálnej reportáže zo stretnutia. Aktuálne prebieha už 66. minúta a stále čakáme na úvodný presný zásah.
     
    62
    Striedanie v tíme Slovensko U21: z ihriska odchádza Matúš Bero, prichádza Dávid Ivan.
     
    57
    Prvý žltá karta v tomto stretnutí smeruje už aj na slovenskú stranu.
     
    46
    Do druhého polčasu vstupuje slovenský tím v pozmenenej zostave. V bránke sa namiesto Adriána Chovana predstaví Marek Rodák, z poľa odchádzajú Juraj Chvátal a Filip Ďuriš, nahradia ich Martin Valjent a Pavol Šafranko.
     
    Z tohto zápasu sa video stream nevyrába a k dispozícii takisto nie sú ani oficiálne zostavy tímov. Na portáli Onlajny.eu vám na základe sprostredkovaných informácií priamo z Poľska exkluzívne prinášame čo najpodrobnejší textový prenos, v ktorom budú všetky mená doplnené hneď po vydaní oficiálnej reportáže zo stretnutia.
     
    44
    Napokon tu máme žltú kartu pre jedného z domácich futbalistov. Slovensko bude zahrávať voľný kop z okolia stredového kruhu.
     
    35
    Napokon sa tak aj stalo a Slováci do 21 rokov skutočne vystrelili do priestoru domácej svätyne. Gólman poľského výberu si však dal veľký pozor a gól z toho nie je.
     
    34
    Slovensko sa presunulo do útoku a vybojovalo nebezpečný priamy kop! Zverenci trénera Hapalu majú prvú väčšiu možnosť na ohrozenie poľskej brány.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 72. Rusnák


    Poľsko U21: Drągowski – Rudol, Dawidowicz, Łasicki, Straus – Kapustka, Uryga – Formella, Kobylański, Wroński – Stępiński
    Slovensko U21: Chovan (46. Rodák) – Chvátal (46. Valjent), Vavro, Škriniar, Mazáň – Lobotka, Bero (62. Ivan) – Čmelík (86. Polievka), Rusnák (80. Brigant), Chrien – Ďuriš (46. Šafranko)