Poľsko U21 – Slovensko U21 0:1 (kon.)
koniec
Poľsko U21
0:1 (0:0)
Slovensko U21
Štvrtok 11.06.2015, 17:00Reprezentácia • Exhibičný zápas
     
    Z tohto zápasu sa video stream nevyrábal a k dispozícii takisto neboli ani oficiálne zostavy tímov. Na portáli Onlajny.eu sme vám na základe sprostredkovaných informácií priamo z Poľska exkluzívne prinášali čo najpodrobnejší textový prenos, v ktorom budú všetky mená doplnené hneď po vydaní oficiálnej reportáže zo stretnutia.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme krásny zvyšok dňa. (18:56:35)
     
    Slovensko si napokon svoje vedenie v závere ustrážilo a v priateľskom zápase v Poľsku víťazí tesne 1:0!
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Po nebezpečnom odkope v samom závere stretnutia naši hráči nedokázali nič vymyslieť a súperovho brankára neprekonali. To im ale vyslovene nemusí vadiť, pretože stále vyhrávajú gólom zo 72. minúty.
     
    90+3
    Prebieha už tretia nadstavená minúta a Slovensko má loptu pod kontrolou dokonca na svojej útočnej polovici, kde naši chlapci vybojovali nebezpečný voľný kop!
     
    90+2
    Slovensko loptu v útoku vôbec nedokázalo udržať a pri obrovskom tlaku svojho súpera sa okamžite stiahlo späť do defenzívy. Naši chlapci bojujú statočne a zaslúžia si udržať vedenie.
     
    90+1
    Prebieha prvá nadstavená minúta a Poliaci sa pokúsili o strelu. Ich pokus však skončil iba mimo priestoru troch žrdí a náš gólman bude rozohrávať.
     
    90
    Napokon je ale našťastie všetko v poriadku a môžeme pokračovať v hre. Prebieha už posledná minúta riadnej hracej doby a Poliaci sa stále pokúšajú o vyrovnávajúci presný zásah.
     
    89
    Hra je teraz na moment prerušená, pretože niektorý z hráčov na trávniku bude potrebovať lekárske ošetrenie. Táto situácia vyhovuje viac nášmu tímu, ktorý zbiera dôležité sekundičky.
     
    89
    Mladí Poliaci majú loptu na kopačkách, ale iba na vlastnej polovici, odkiaľ sa pokúsia vyraziť do útoku. Slovenský tím sa nemusí nikam ponáhľať a ani nič zbytočne riskovať.
     
    88
    Poľskí hráči sa presunuli na našu obrannú polovicu, ale nedostali sa k zakončeniu a o loptu prišli. Slovensko môže s pokojom na kopačkách rozohrať na opačnú stranu.
     
    87
    Slováci loptu rozohrali od svojej svätyne a pred nami sú záverečné minútky tohto zápasu. Poliaci sa stále pokúšajú o vyrovnanie, ale stále bez úspechu.
     
    86
    Striedanie v tíme Slovensko U21: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza Róbert Polievka.
     
    86
    Poliaci sú aj naďalej veľmi aktívni a v domácom prostredí sa snažia o vyrovnanie. Domáci tím za stredovou čiarou vybojoval voľný kop, po ktorom však zakončiť do priestoru brány nedokázal.
     
    85
    Slováci zašli s loptou na útočnú polovicu, ale k zakončeniu sa nedostali a prišli o ňu. Hapalových zverencov čaká posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu.
     
    84
    Poľskí hráči stále ostávali na útočnej polovici, ale naši chlapci sa napokon dokázali opätovne ubrániť a loptu bude rozohrávať náš gólman.
     
    83
    Poliaci si dokonca rohový kop v krátkom časovom slede ešte zopakovali, ale gól z toho opäť nie je. Slovenská defenzíva pracuje stopercentne a súperovi vyrovnanie nedovoľuje.
     
    82
    Poliaci v samom závere duelu urobia všetko pre to, aby sa im podarilo vyrovnať. Domáci tím teraz vybojoval svoj šiesty roh v zápase.
     
    81
    Slovensko si loptu po súperovej rozohrávke vypýtalo späť na svoje kopačky a predviedlo ďalšie strelecké zakončenie. Naši chlapci síce bránku netrafili, ale súperovi jasne ukázali svoj potenciál do posledných minút zápasu.
     
    80
    Striedanie v tíme Slovensko U21: z ihriska odchádza Albert Rusnák, prichádza Tomáš Brigant.
     
    80
    Slováci ale rozhodne nestoja iba v defenzíve a nevyčkávajú! Náš tím sa presunul až do útoku, no tam o loptu prišiel a na rade sú opäť poľskí reprezentanti.
     
    79
    Slovenský gólman loptu rozohrával od svojej bránky a naši chlapci sa nikam zbytočne ponáhľať nemusia.
     
    78
    Poľskí futbalisti sa sformovali na vlastnej polovici a napokon sa presunuli až k našej bránke. Domáci hráči to skúsili aj strelecky, ale ich pokus mieril iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    76
    Na stranu slovenského výberu smeruje už tretia žltá kata v tomto stretnutí.
     
    75
    Slovenská defenzíva si ale s pribúdajúcim časom bude dávať väčší a väčší pozor, pretože vyrovnávajúci presný zásah naši chlapci inkasovať rozhodne nechcú.
     
    74
    Domáci futbalisti sú zaskočení a okamžite sa pokúšajú o vyrovnanie. To im ale zatiaľ nevychádza.
     
    72
    Slovensko U21 dalo gól!

    Naši chlapci sa v 72. minúte duelu ujímajú vedenia! Výborná správa z tábora zverencov slovenského kouča! DO štatistík sa ako úspešný strelec zapisuje ALBERT RUSNÁK.
     
    71
    Poľskému tímu ale odkop od rohovej zástavky nevyšiel podľa predstáv a Slováci nemali s loptou žiadne problémy. Stav sa stále nemení.
     
    70
    Poliaci sa pohodlne ubránili a presunuli sa k našej bránke. Tam vybojovali rohový kop, už svoj piaty v tomto stretnutí.
     
    68
    Slovenskí mladíci do 21 rokov odkopávali loptu od svojej bránky a po rozohrávke sa dostali do zakončenia na opačnej polovici trávnika. Ich pokus ale nebol presný a tak si zapisujeme iba deviatu strelu mimo brány.
     
    67
    Máme tu druhú žltú kartu pre slovenský tím v tomto zápase.
     
    66
    Z tohto zápasu sa video stream nevyrába a k dispozícii takisto nie sú ani oficiálne zostavy tímov. Na portáli Onlajny.eu vám na základe sprostredkovaných informácií priamo z Poľska exkluzívne prinášame čo najpodrobnejší textový prenos, v ktorom budú všetky mená doplnené hneď po vydaní oficiálnej reportáže zo stretnutia. Aktuálne prebieha už 66. minúta a stále čakáme na úvodný presný zásah.
     
    64
    Slovensko napokon podniklo útok, na konci ktorého bolo aj zakončenie! Hostia to skúšali strelecky, ale priestor troch žrdí minuli. Bola to ich ôsma nepresná strela v celom zápase.
     
    63
    Domácim ale pokus o útok nevyšiel a o loptu prišli. Slovenský tím má ďalšiu šancu dostať sa na ofenzívnu polovicu a niečo tam vymyslieť.
     
    62
    Striedanie v tíme Slovensko U21: z ihriska odchádza Matúš Bero, prichádza Dávid Ivan.
     
    62
    Lopta je v držaní poľských futbalistov, ktorí sa s ňou pohybujú na vlastnej obrannej polovici.. Domáci tím zatiaľ vedie strelecky, do priestoru troch žrdí mieril štyrikrát, zatiaľ čo naši chlapci iba raz.
     
    61
    Po hodine hry domáci mladíci svoj nepresný pokus zopakovali a rozohrávať bude opäť slovenská strany. Stále čakáme na prvý gól zápasu.
     
    60
    Poliaci loptu vybojovali späť na svoje kopačky a ešte pokračovali v útočnej aktivite. Z ich strany prišlo ďalšie zakončenie, ale tentokrát iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    59
    Teraz sa ale naši chlapci museli brániť, pretože ich súper sa dostal k streleckému zakončeniu po nebezpečnom voľnom kope. Lopta dokonca smerovala aj do priestoru troch žrdí, ale náš gólman si s ňou poradil.
     
    58
    Slovensko predviedlo v tomto zápase už 7 zakončení mimo priestoru troch žrdí. Zverenci trénera Hapalu skutočne preukazujú svoju chuť po víťazstve.
     
    57
    Prvý žltá karta v tomto stretnutí smeruje už aj na slovenskú stranu.
     
    56
    Lopta teraz lietala zo strany na stranu, ale žiadne zakončenie sme nezaznamenali. Oba celky statočne bojujú sa dostať do vedenia, no zatiaľ bez úspechu.
     
    55
    Slovenský gólman teda zasahovať nemusel a môže pokojne rozohrávať. Z druhého polčasu uplynulo už prvých 10 minút.
     
    54
    Poliaci podnikli nebezpečný protiútok na našu obrannú polovicu a dostali sa aj ku streleckému zakončeniu! Ich pokus ale napokon nebol najpresnejší a lopta skončila iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    53
    Slovensko rozohralo aj voľný kop z vlastnej útočnej polovice, ale úspech mu to takisto neprinieslo. Na presný zásah v tomto dueli stále iba čakáme.
     
    51
    Slovenskí hráči sa stále snažia prekvapiť súpera a teraz sa dostali až k jeho šestnástke. Odtiaľ ale zakončenie neprišlo a domáci gólman bude rozohrávať.
     
    49
    Domácemu tímu ale odkop nevyšiel podľa predstáv a poľskí futbalisti nepredviedli zakončenie do brány ani mimo nej.
     
    48
    Poliaci po svojej aktivite v úvode druhého polčasu vybojovali rohový kop, už svoj štvrtý v tomto zápase.
     
    47
    Druhý polčas sa začal za nerozhodného stavu a väčšiu aktivitu predvádzajú domáci futbalisti. Tí majú aj podporu svojich priaznivcov a radi by sa ujali vedenia.
     
    46
    Do druhého polčasu vstupuje slovenský tím v pozmenenej zostave. V bránke sa namiesto Adriána Chovana predstaví Marek Rodák, z poľa odchádzajú Juraj Chvátal a Filip Ďuriš, nahradia ich Martin Valjent a Pavol Šafranko.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Z tohto zápasu sa video stream nevyrába a k dispozícii takisto nie sú ani oficiálne zostavy tímov. Na portáli Onlajny.eu vám na základe sprostredkovaných informácií priamo z Poľska exkluzívne prinášame čo najpodrobnejší textový prenos, v ktorom budú všetky mená doplnené hneď po vydaní oficiálnej reportáže zo stretnutia.
     
    Slováci nastúpili v prvom polčase v tejto základnej zostave: Chovan – Chvátal, Vavro, Škriniar, Mazáň – Lobotka, Bero – Čmelík, Rusnák, Chrien, Ďuriš
     
    Prvý polčas reprezentačného zápasu je minulosťou. Videli sme v ňom veľkú snahu na oboch stranách, ale na presný zásah stále iba čakáme.

    Štatistiky po prvom polčase:
    Góly: 0:0
    Žlté karty: 1:0
    Červené karty: 0:0
    Strely na bránu: 2:1
    Strely mimo brány: 4:3
    Útoky: 23:21
    Nebezpečné útoky: 10:12
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
    Poliaci sa ešte pokúsili dostať do útoku, ale zastavil ich iba ofsajd, ktorý si všimol pozorný postranný rozhodca.
     
    45
    Našim chlapcom aktivita príliš nevyšla a zakončenie sme nevideli. Zdá sa, že v tomto polčase žiaden presný zásah nezaznamenáme.
     
    44
    Napokon tu máme žltú kartu pre jedného z domácich futbalistov. Slovensko bude zahrávať voľný kop z okolia stredového kruhu.
     
    44
    Slovensku ale pokus o útočenie takisto nevyšiel a domáca obrana si pohodlne poradila. Prvý polčas sa definitívne blíži ku svojmu záveru.
     
    43
    Slováci už v samom závere polčasu nechcú urobiť zbytočnú chybu a volia prechod do útoku, ktorý zabrzdili domáci hráči odkopom za postrannú čiaru.
     
    42
    Poliaci sú ešte v závere polčasu veľmi aktívni a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Opäť založili novú útočnú akciu, ale narazili iba na odpor našej obrany.
     
    41
    Domácim futbalistom ale napokon odkop od rohovej zástavky nevyšiel a zakončenie po ňom neprišlo. Slovensko sa dokázalo ubrániť aj v týchto rušných chvíľach.
     
    41
    Poľsko ešte pokračuje vo svojej aktivite a získalo rohový kop.
     
    40
    Po nej poslali domáci futbalisti svoju druhú strelu v tomto zápase do priestoru našej brány, ale Slováci sa našťastie dokázali opäť ubrániť.
     
    39
    Poľskí hráči sa ubránili a sami sa presunuli do útoku, kde takisto vybojovali zaujímavo vyzerajúcu štandardku.
     
    38
    Tentokrát ale našim hráčom odkop nevyšiel podľa ich predstáv a lopta je iba v držaní domácich futbalistov. Prvý polčas sa blíži ku svojmu záveru.
     
    37
    Slováci ešte vo svojej aktivite nepoľavujú a dostali sa k ďalšiemu zaujímavému voľnému kopu.
     
    35
    Napokon sa tak aj stalo a Slováci do 21 rokov skutočne vystrelili do priestoru domácej svätyne. Gólman poľského výberu si však dal veľký pozor a gól z toho nie je.
     
    34
    Slovensko sa presunulo do útoku a vybojovalo nebezpečný priamy kop! Zverenci trénera Hapalu majú prvú väčšiu možnosť na ohrozenie poľskej brány.
     
    32
    Poľsko sa dostalo až do útoku, ale odtiaľ domáci futbalisti predviedli iba zakončenie mimo priestoru troch žrdí. Náš tím stále drží u severných susedov nerozhodný výsledok 0:0.
     
    31
    Slovákom ale odkop od rohovej zástavky nevyšiel podľa ich predstáv a napokon z neho nedokázali vyťažiť žiadne zakončenie. Poliaci sa pohodlne ubránili a budú rozohrávať.
     
    30
    Naši chlapci sú aj naďalej aktívni a v tejto chváli vybojovali svoj druhý rohový kop v zápase.
     
    29
    Našim reprezentantom to napokon aj vyšlo a dostali sa až k poľskej šestnástke! Odtiaľ to skúsili strelecky, ale ich tretí pokus v tomto zápase priestor troch žrdí opäť minul.
     
    28
    Poliaci si loptu vzali a dokonca chceli aj rýchlo prejsť na opačnú polovicu trávnika, ale tam sa naši chlapci rýchlo sformovali a sami môžu pomýšľať nad útočnou akciou.
     
    27
    Naši chlapci sa aj v tejto chvíli držia pri lopte a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Súper ich zabrzdil odkopnutím na autové vhadzovanie.
     
    25
    Po rohovom kope prišlo zo strany Slovenska zakončenie, ale to medzi tri žrde nesmerovalo. Slováci si teda pripisujú iba druhý strelecký pokus mimo brány.
     
    24
    Slovenský gólman loptu rozohral na opačnú polovicu a naši chlapci sa ihneď dostali do zaujímavej pozície, z ktorej vyťažili svoj prvý rohový kop v zápase.
     
    22
    Poliaci chceli potiahnuť novú útočnú akciu na našu obrannú polovicu. Domácim futbalistom to ale nevyšlo podľa predstáv a naši chlapci ich pri postrannej čiare aspoň na moment zabrzdili.
     
    21
    Naši chlapci sa dostali k prvému streleckému zakončeniu v zápase! Mladí Slováci využili svoju aktivitu na strelu, ale tá napokon skončila iba mimo priestoru troch žrdí a rozohrávať tak bude poľský gólman.
     
    18
    Slovensko dostalo loptu na útočnú polovicu, ale jeho súper sa pohodlne ubránil a bude rozohrávať.
     
    17
    V tejto chvíli v Poľsku sledujeme iba nepresnosti a zbytočné malé fauly v strede trávnika. Voľný kop už od stredového kruhu rozohrávali domáci aj hostia.
     
    16
    Poliaci loptu rozohrali z vlastnej polovice a dostali sa na opačnú stranu trávnika. Tam to skúšali aj strelecky, ale našu bránku minuli.
     
    15
    Slovensko už vyrovnalo počet nebezpečných útokov na 4:4, ale našim reprezentantom sa stále nepodarilo zakončiť do priestoru troch žrdí ani mimo neho. Loptu bude zahrávať domáci brankár.
     
    14
    Naši chlapci sa snažia aj naďalej. Zverenci trénera Hapala to na trávniku v Poľsku rozhodne nemajú ľahké, pretože súper im loptu neustále berie z kopačiek, ale snahu našim chlapcom uprieť nemožno.
     
    13
    Miernym favoritom tohto zápasu sú domáci futbalisti. Mladým Poliakom by mohlo pomôcť domáce prostredie i víťazná nálada, v ktorej sa po poslednom reprezentačnom zápase ocitli po výhre 2:1 s Nemeckom.
     
    11
    Poliaci si však dávajú v defenzíve obrovský pozor a loptu ku svojmu gólmanovi stále nepúšťajú. Skóre ostáva nezmenené 0:0.
     
    10
    Slováci sa doposiaľ k žiadnemu zakončeniu nedostali. Náš tím to ale chce rýchlo zmeniť a vyráža do útoku.
     
    9
    Slovensko sa však opätovne muselo stiahnuť do svojej defenzívy, pretože domáci tím začal zápas skutočne aktívne! Poliaci sa napokon dostali aj k zakončeniu, ale ich strelecký pokus minul priestor troch žrdí.
     
    7
    Po druhom rohovom kope v zápase už poľskí futbalisti zakončiť nedokázali a Slovensko sa ubránilo. Naši chlapci môžu rozohrávať a založiť novú útočnú akciu.
     
    6
    Náš súper sa dostal k vôbec prvému zakončeniu na bránu v tomto zápase. Poliaci ale našťastie nášho gólmana prekonať nedokázali a stav je stále 0:0. Rohový kop si domáci zopakujú.
     
    6
    Mladí Poliaci sa presunuli do útoku a vybojovali rohový kop.
     
    5
    Slováci teraz predviedli snahu po ofenzívnej hre a presunuli sa až ku šestnástke súpera. Naši chlapci tam však nedokázali zakončiť a Poliaci im loptu vzali.
     
    4
    Pokus o poľský útok ale úspech nepriniesol a Slovensko sa opäť skvele ubránilo. Zatiaľ sme zakončenie do priestoru troch žrdí nevideli.
     
    3
    Prebieha tretia minúta zápasu a lopta je opäť v držaní poľských mladíkov. Tí sa stiahli na svoju polovicu a pokúsia sa rozohrať na opačnú stranu.
     
    2
    Poliaci sa však výborne ubránili a náš tím do zakončenia nepustili. Práve naopak, domáci hráči podnikli rýchly protiútok a vybojovali nebezpečný voľný kop, no po ňom pozorne zasiahla naša defenzíva.
     
    1
    Prvý polčas sa začal a loptu majú ihneď na kopačkách slovenskí futbalisti. Tí sa pokúsili dopredu preniknúť popri postrannej čiare, ale lopta im za ňu skĺzla a vybojovali iba autové vhadzovanie.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Poľsko U21: Drągowski – Rudol, Dawidowicz, Łasicki, Straus – Kapustka, Uryga – Formella, Kobylański, Wroński – Stępiński

    Slovensko U21: Chovan – Chvátal, Vavro, Škriniar, Mazáň – Lobotka, Bero – Čmelík, Rusnák, Chrien, Ďuriš.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní priateľského zápasu poľských a slovenských futbalistov do 21 rokov. Tento duel sa so začiatkom o 17:00 odohrá v meste Nowy Sacz a vďaka informáciám na portáli Onlajny.eu vám z neho určite neunikne nič podstatné.

    Pre slovenských mladíkov z tejto vekovej kategórie to bude posledný zápas sezóny 2014/2015. Naši reprezentanti sa pred niekoľkými dňami stretli v Poprade, kde na ihrisku NTC v rozpätí dvoch dní absolvovali tri tréningové jednotky. Do Poľska sa presunuli včera. Nastúpia proti výberu domácich futbalistov, ktorí naposledy pomerom 2:1 zdolali Nemcov pripravujúcich sa na finálový turnaj ME.


    Nominácia Slovenska U21:
    Brankári: Adrián Chovan, Adam Jakubech, Marek Rodák
    Obrancovia: Milan Škriniar, Denis Vavro, Timotej Záhumenský, Juraj Chvátal, Róbert Mazáň, Martin Valjent
    Stredopoliari: Stanislav Lobotka, Matúš Bero, Miroslav Káčer, Jaroslav Mihalík, Lukáš Čmelík, Martin Chrien, Tomáš Brigant, Albert Rusnák, Dávid Ivan
    Útočníci: Adam Zreľák, Filip Ďuriš, Pavol Šafranko

    Náhradníci:
    Brankári:
    Matúš Hruška, Matúš Kira, Patrik Lukáč
    Obrancovia: Juraj Kotula, Branislav Niňaj, Michal Pintér, Dominik Kružliak, Mário Tóth, Ľubomír Šatka
    Stredopoliari: Július Szöke, Peter Lupčo, Tomáš Huk, Lukáš Haraslín
    Útočníci: Róbert Polievka, Tomáš Vestenický

    Realizačný tím:
    tréner:
    Pavel Hapal, asistent trénera: Oto Brunegraf, tréner brankárov: Miroslav König, kondičný tréner: Peter Boďo, lekár: Zsolt Fegyveres, fyzioterapeut: Martin Nozdrovický, masér: Juraj Ludík, kustód: Marek Košáň, technický vedúci: Jakub Kojnok
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 17:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 72. Rusnák


    Poľsko U21: Drągowski – Rudol, Dawidowicz, Łasicki, Straus – Kapustka, Uryga – Formella, Kobylański, Wroński – Stępiński
    Slovensko U21: Chovan (46. Rodák) – Chvátal (46. Valjent), Vavro, Škriniar, Mazáň – Lobotka, Bero (62. Ivan) – Čmelík (86. Polievka), Rusnák (80. Brigant), Chrien – Ďuriš (46. Šafranko)