Ghana – Mali 0:3 (kon.) | Srbsko – Maďarsko 2:1 (po pr.) | USA – Kolumbia 1:0 (kon.)
Ukrajina – Senegal 1:1 (1:3 po pen.)
koniec po penal. (1:3)
Ukrajina
1:1 (0:0)
Senegal
cz Streda 10.06.2015, 09:30 • QBE Stadium, North Shore • Majstrovstvá sveta U20 • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    SENEGAL
    Africký tým byl nalosován do velmi těžké skupiny C, ve které se střetl s výběry Portugalska, Kataru a Kolumbie. Úvodní utkání sehráli Afričané proti výběru Portugalska, nicméně utkání se jim vůbec nepodařilo. Evropané na trávníku kralovali a vyhráli 3:0! V dalším zápase potřeboval Senegal zabrat, avšak s Kolumbií remízoval 1:1. I tak si však udržel šanci na postup. V posledním utkání dokázala Senegalci porazit Katar 2:1, když skóre dvěma brankami ve druhém poločas utkání rozhodli!

    Senegalci ukázali v základní skupině velký charakter, když dokázala otočit utkání, nebo se zvednou z těžké prohry s Portugalskem. Do utkání vstupuje v roli mírného outsidera, nicméně Afričané mouhou jen převkapit!
     
    UKRAJINA
    Evropský tým se představil v základní skupině A, ve které narazil na celky USA, Nového Zílandu a Myanmaru! První zápas na turnaji odehrála Ukrajina s domácím výběrem Nového Zélandu. Utkání toho příliš zajímavého nenabídlo a skončilo bezbrankovou remízou. Další zápas sehráli Evropané s Myanmarem a s chuťí si zastříleli! Utkání skončilo celkovým poměrem 6:0 a Ukrajina vykročila za postupem. V posledním utkání si navíc svěřenci Olexandra Petrakova dokázali poradit s výběrem USA 3:0 a díky této výhře se umístili na první pozici!

    Ukrajina je považována za mírného favorita dnešního utkání, neboť jeho soupeř zatím nepředvádí zrovna dobré výkony, avšak půjde o všechno a může se stát cokoliv!
     
    Hezké středeční ráno všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Mistrovství světa hráčů do dvaceti let na Novém Zélandu dospělo již do své osmifinálové fáze! My se společně zaměříme na zápas Ukrajiny se Senegalem! Úvodní výkop je naplánován v 6:00 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    4
    Do utkání vstoupila daleko aktivněji Ukrajina, která od prvních mintut potvrzuje roli favorita utkání!
     
    5
    Senegal momentálně drží míč na svých kopačkách. Na pravé straně se pokoušel projít do vápna Nassalan, avšak obránce Sobol ho pěkný obranným zákrokem zastavil.
     
    6
    Zajímavý míč za obranu dostal nabíhající Nassalan, jenže centr byl na něj příliš dlouhý a míč na hrací ploše nestihl!
     
    7
    Senegal zahrával standardní situaci z pravé strany. Rozehrávku si vzal na starost Koné, jehož centr však obraně Ukrajiny nenadělal žádné starosti!
     
    9
    Do zakončení akce Senegalu se dostal útočník Thiam, avšak jeho přízemní rána mířila hodně mio a Sarnavskij mohl zůstat v klidu!
     
    10
    Na obránce Cissého velmi ostře dorážel Ukrajinec Besedin, nicméně mladý africký stoper si ze situací poradil a pohlídat, aby míč došel do zámezí.
     
    11
    Ukrajina je v posledních minutách aktivnější a málem toho využila! Na konci krásné kombinace měl být Besedin, ten měl obdržet přihrávku od Polehenka, tu však zastavil Sané.
     
    12
    Akce Ukajinců pokračovala a z levé strany poslal centr do vápna Sobol. Zde byl velmi důrazný Kovalenko, který se dostal i ke střele, nicméně ta mířila hodně mimo!
     
    13
    Roger Gomis se při přebírání míče opřel rukou o obličej Kovalenka, což hlavní arbitr musel ohodnotit nedovoleným zákrokem!
     
    14
    Ukrajina se dostala k prvímu rohovému kopu v tomto zápase. Charatin rozehrál míč na krátko s Kovalenkem, který však míč vrátil a Charatinovo centr našel ve vápně Besedina. Jeho hlavička z hranice malého vápna letěla nad branku!
     
    16
    Cissé se teď dokázala vymanit z tlaku ukrajinských hráčů, následně však předal míč Konému, kterému zpracování nesedlo a navíc poslal k zemi Kabajeva. Hlavní rozhodčí neváhal a odpískal nedovolený zákrok!
     
    17
    Evropský tým se usazuje na obranné polovině a zahajuje postupný útok. Senegal je hodně zatažený a jeho napadání není nikterak aktivní.
     
    18
    Velmi rychlou akci Ukrajinců táhl po pravé straně Polehenko, který se pokoušel vybíndout ke skórování Besedina, jenže jeho přihrávku zachytil do svých rukavic gólman Sy!
     
    19
    To samé můžeme říct i o centru Nassalan z druhé strany. V tomto případě úřadoval gólman Sarnavskij a Ukrajina může jít dopředu!
     
    21
    Kovalenko je na pravé straně opravdu velmi aktivní, nyní se dostal k dalšímu centru, avšak trefil Cissého do choulostivých míst, od kterých se míč odrazil do zámezí. Ukrajina bude zahrávat rohový kop!
     
    22
    Exekuce rohového kopu se ujal Charatin, jehož centr nebyl špatný, nicméně na malém vápno šel ven z branky Sy, který míč lapil!
     
    23
    Po lehce nepřehledné situaci ve středu pole se k míči dostal Kovalenko, který udělal dva tři kroky a vypálil. Sy mohl zůstat v klidu, neboť rána mířila mimo!
     
    24
    První žlutou kartu tohoto zápasu dostává Senegalec Moussa Koné, který byl již několikrát napomínán hlavním arbitrem. I tak však ostře zajel do obránce Sobola a žlutá karta je na místě.
     
    25
    Gomis se při rozehrávce dostal po lehký tlak napadajícího Besedina, nicméně situaci zvládl s bravurou a Senegal může pokračovat v rozehrávce postupného útoku.
     
    27
    Ukrajina se dostala do rychlého protiútoku, který táhl po levé straně Kovalenko, ten si dokázala poradit s Syllou, avšak jeho centr nebyla dostatečně přesný a gólman Sy míč lapil!
     
    28
    Ukrajina poprvé v tomto zápase střídá! Ze hřiště bohužel odchází Kabajev, který si zřejmě přivodil nějaké zdravotní potíže. Na jeho pozici tak nastupuje Nemtinov.
     
    29
    Pravý obránce Sylla se vydal na útočný výlet po levé straně. Jeho přízemní centr hledal na "desítce" naběhnutého Thiama. K tomu však míč nedošel, neboť ukrajinská obrana míč zablokovala.
     
    30
    Na pravé straně se pokoušel o zajímavý průnik Polehenko, který si obhodil Cissého a snažil se ho předběhnout. Obránce Senegalu však zabral a míč vybojoval zpět!
     
    31
    Na druhé polovině se tlačil do zakončení Nassalan, nicméně k němu výborně přistoupil Kovalenko, který ho čistým zákrokem zastavil!
     
    32
    Do zajímavé příležitosti se hnal Besedin, proti kterému vystartoval gólman Sy! Ten měl velké štěstí, neboť Besedin svou kličku nedovedl do úspěšného konce!
    Velká odvaha gólmana Senegalu
     
    33
    Na druhé straně velmi rychlou akci předvedli Senegalci. Sarr patčikou narazil Nassalanovi, který se opřel do míče z první a byla z toho zajímavá rána, která však skončila mimo!
     
    35
    Senegal svůj útok nedovedl do zakončení, bude následovat pouze odkop od branky Sarnavskije.
     
    36
    Nassalan prošel krásně středem hřiště a následně se pokoušel jít do střely. Proti němu však vystoupil Kačaraba, který mu míč jednoduše vypíchl!
     
    38
    Senegal má v posledních minutách více ze hry a pokouší se dostat na dostřel branky Sarnavskije. Obrana Ukrajiny však funguje zatím velmi dobře!
     
    39
    Po nedotaženém útoku Besedina se míč odrazil do středu k Čumakovi, který se opřel do míče z první! Jeho rána však letěla hodně vysoko nad branku!
     
    40
    Na levé straně se pustil do souboje s Nassalanem Burda. Ukrajinský stoper se protihráče ani nedotkl, ten však spadl na zem. Rozhodčí správně nedovolený zákrok neodpískal!
     
    41
    Senegal se opět dostal do kombinace na útočné polovině. Ve vápně se s míčem octil Koné, který však chtěl ještě vylepšit situaci pro Thiama. Přirhávka však byla nepřesná.
     
    42
    Do zajímavého protiútoku se nyní dostal Thiam, toho však do vápna nepustila pozorná ukrajinská obrana!
     
    43
    Z pravé strany posílal do vápna centr Wagué. Ten směřoval přímo na branku Sarnavskije, který si míč pohlídal a lapil jej!
     
    44
    Až z půlící čáry poslal do vápna centr Sané, ten našel ve vápně Sarra, jehož hlavička však nebyla vůbec přesná!
     
    45
    Hlavní arbitr nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    45+1
    Ibou Sy si při rozehrávce dovoluje opravdu hodně! Nyní se ocitl na hranici vápna v blízkosti Besedina, avšak nezazmatkoval a situaci vyřešil s klidem.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas na QBE Stadium toho nenabdíl mnoho zajímavého. Hrála se velmi vyrovnaná hra, více šancí měla Ukrajina, nicméně Senegal je zatím vyrovnaným soupeřem! Asi největši šanci mohla mít Ukrajina po chybě gólmana Sy, který málem daroval míč Besedinovi, ten však nabídnuté situace nevyužil!

    Druhý poločas na QBE Stadium začne přibližně v 10:32!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý počas byl právě zahájen! Úvodní výkop měli fotbalisté Senegalu, kteří se hned pokoušeli dostat dopředu po pravé straně, zde však narazili na obránce Sobola.
     
    46
    Za hranicí vápna se k míči dostal Sylla, který poslal do pokutového území střílený centr, ten však odhlavičkoval stoper Kačaraba.
     
    47
    Ve středu hřiště to špatně provedl Nassalan, který daroval míč Ukrajině, která tak může jít do rychlého protiútoku!
     
    48
    Výborně to provedlo na pravé straně Besedin, kterému poslal míč do běhu Kovalenko. Útočník Ukrajiny následně vystřelil, nicméně Sy míč vyrazil. Ten se odrazil přímo na nohu Kovalenka, který však gólmana Senegalu nepropálil!
    Dva výborné zákroky gólmana Senegalu
     
    50
    Na pravé straně se snažil odcentrovat Wagué, což se mu nakoenc povedlo. Na jeho centr si naběhl Koné, jenže jeho hlavička byla nepřesná.
     
    51
    Před vápnem Ukrajiny se provinil nedovoleným zákrokem stoper Kačaraba, který poslal k zemi Nassalana a Senegal mák dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    52
    Rozehrávky se ujal Sarr, který se pokoušel obstřelit zeď přízemní střelou. To se mu však nepovedlo a jeden z hráčů Ukrajiny střelu zablokoval!
     
    53
    Senegal má v posledních mintuách více ze hry. Na míč od Waguého si naběhl Koné, avšak jeho centr nebyl přesný a skončil v zámezí.
     
    54
    Levý obránce Eduard Sobol si udělal útočný výlet a dostat se dokonce i do zakončení, avšak jeho přízemní střela mířila mimo branku.
     
    55
    Do vápna poslal zajímavý centr Nassalan, na který si nabíhal Thiam. Jenže ten se k hlavičce přes stopera Burdu nedostal.
     
    56
    Kovalneko našel krásým míčem na pravé straně volného Lukčevyče, který zvolil centr na zadní tyč, nicméně Sy šel ven z branky a míč lapil!
     
    57
    Na pravé straně podnikl hodně zajímavý průnik Koné, který se dostal před Kačarabu a následně spadl! Souboj vypadal jako penaltový, nicméně hlavní arbitr penaltu neodpískal!
    Souboj v pokutovém území
     
    58
    Senegal zahrával alespoň rohový kop, nicméně po centru Sarra žádné nebezpečí pro branku Sarnavskije nevzniklo.
     
    59
    Čumak našel na pravé straně volného Lučkevyče, který posílal do vápna další centr, nicméně obrana Senegalu byla pozorná a míč odkopla.
     
    61
    Kovalenko posílal velmi chytrou přihrávku na Polehenka, na toho byl však míč příliš dlouhý! Gólman Sy míč pohlídal, aby došel za brankovou čáru.
     
    62
    Na trávníku zůstal ležet po jednom ze soubojů Charatin, který potřeboval lékařské ošetření. Nyní již odchází za postranní čáru a vypadá to, že by měl pokračovat.
     
    63
    Na pravé straně unikal Kovalenko, před něj se však dostal Mamadou Ndiaye, který udeřil mladého Ukrajince do obličeje. Za svůj zákrok vidí žlutou kartu!
     
    64
    Rozehrávka standardní situace se příliš nepovedla a míč přeletěl celé vápno až do zámezí. Na míč si tak marně naskakoval stoper Burda.
     
    65
    Ukrajina se však velmi rychle vrátila na útočnou polovinu a Besedin vybojoval rohový kop. Rozehrávky se ujal Charatin, jehož přízemní centr pustil Besedin a míč došel až k Kačarabovi, tomu však střela z první nesedla.
     
    66
    Ve středu pole dsotal hodně prostoru Besedin, který se opřel do míče z první, avšak jeho rána zablokoval stoper Sané!
     
    68
    Z levé strany odcentroval Nassalan, který našel na hranici vápna Rogera Gomise, ten se vyhnul protihráči a vystřelil! Jeho pěknou střelu vyškrábl nad Sarnavskij!
     
    69
    Na útočné polovině se pokoušeli něco kloudného vymyslet Thiam a Nasslan, avšak míč ztratili!
     
    70
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Ukrajina se z rychlého protiútoku prosazuje! Po levé straně postupoval Nemtinov, který předal míč do běhu ARŤEMU BESEDINOVI, který přesnou střelou k tyči posílá Ukrajinu blíže čtvrtfinále!
    Arťem BESEDIN - 1:0
     
    71
    Senegal teď čeká opravdu těžká práce, neboť mají necelých dvacet minut na to, aby vyrovnal a vynutil si alespoň prodloužení!
     
    72
    Ukrajina vybojovala rohový kop, kterého se ujal Besedin. Na jeho centr si naskočil stoper Burda, který dostal míč do sítě, nicméně dle názoru rozhodčího ve vzdušném souboji fauloval gólmana Senegalu! Gól tak neplatí!
     
    73
    Gólman Sy dostává za nějaké slovní připomínky žlutou kartu. To samé platí i pro střelce zatím jediné branky Besedina!
     
    74
    Na levé straně se pokoušel něco vymyslet Wagué. Jeho pokus o centr však skončil pouze v zámezí, dle názoru rozhodčího zde však byla teč a Senegal bude mít k dispozici rohový kop!
     
    75
    Senegal provádí první střídání v zápase! Ze hřiště odchází nevýrazný útočník Thiam, kterého na jeho pozici nahrazuje Malick Niang!
     
    76
    Z následného rohového kopu žádné nebezpečí pro branku Ukrajiny nevzniklo, nicméně Senegal stále kombinuje na útočné polovině.
     
    77
    Na druhé straně kombinovala dvojice Kovalenko – Lukčevyč. Prvně jmenovaný nakonec poslal centr do vápna, kam si nabíhal Besedin. K tomu se míč nedostal, neboť ho stoper Sané odkopl.
     
    78
    Velkou fotbalovou parádu teď předvedl senegalský gólman Sy, který viděl, že dlouhý míč jde na Besedina, a tak vystartoval z branky a u míče byl dříve! Vysloužil si potlesk zaplněných tribun!
     
    79
    Do velké příležitosti se dostal hlavičkující Sarr, jehož však vychytal výborný Sarnavskij!
     
    80
    Zajímavý pas do vápna dostal Koné, který si obhodil Sobola a pokoušel se zakončit, avšak k němu velmi rychle přistoupil další obránce, který již míč získal.
     
    81
    Besedin teď šel do vzdušného souboje s Cissém velmi ostře a je odpískaný nedovolený zákrok!
     
    83
    Senegal právě vstřelil branku!
    Tak Senegalu se podařilo necelých sedm minut před koncem srovnat na 1:1! Velkou chybu ve vápně udělal Kačaraba, který neodkopl míč a nabídl tak volnou střelu SIDY SARROVI, ten se ostrou střelou pod břevno nemýlil!
    Sidy SARR - 1:1
     
    84
    Ukrajinu teď může velmi mrzet neuznaná branka na 2:0, která dle opakovaných záběrů platit měla!
     
    86
    Na druhé straně nebezpečně pálil Kovalenko, který se obtočil kolem Saného. Jeho střela mířená k tyči však brankou neskončila. Výborně zasáhl Sy!
     
    87
    Ukrajina se ještě pokouší rozhodnout o své postupu v závěrečných minutách. Před malou chvílí vybojovala rohový kop!
     
    88
    Rohového kopu se ujal Charatin, jehož centr byl však hodně přetažený a míč doskákal do zámezí.
     
    89
    Z levé strany přilétl do vápna zajímavý centr od Sobola, který hledal na zadní tyči Besedina, ten se však ke střele nedostal. Navíc fauloval Cissého a u míče bude Senegal.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Senegal je momentálně v psychické výhodě, kterou se pokouší využít a podniká zajímavý útok na polovině Ukrajiny.
     
    90+2
    Útok Senegalu zakončil na pravé straně svým centrem Sylla, ten však přelétl všechny ve vápně a skončil v zámezí.
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    Základní hrací doba tohoto utkání je u konce! Zápas tak půjde do prodloužení! Po krátké přestávce začne první polovina prodloužení, poté druhá polovina. Pokud se ani v té nerozhodne, budou následovat penalty!
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    91
    V prodloužení začala aktivně Ukrajina, která je momentálně u míče a kombinuje na útočné polovině. Senegal je však velmi dobře zformován.
     
    92
    Z levé strany se pokoušel odcentrovat Sobol, nicméně jeho pokus zablokoval Sylla a u míče je Senegal.
     
    93
    Z hodně velké vzdálenosti otestoval pozornost gólmana Senegalu střelou Besedin. Jeho přízemní ránu však Sy lapil bez problému!
     
    94
    Ukrajina je zatím v prodloužení aktivnější. Nyní si vynutil nedovolený zákrok Besedin, kterého poslal k zemi Ndiaye a Ukrajina má k dispozici zajímavou standardní sitauci!
     
    95
    Ukrajina rozehrála standardní situaci na krátko. Míč putoval na pravou stranu, kde se nacházel Kovalenko. Jeho přízemní centr však dokázala obrana Senegalu zablokovat.
     
    96
    Kovalenko prošel velmi jednoduše středem pole a předal míč Besedinovi, který měl možnost střílet, avšak na střelu si netroufl.
     
    97
    Akce Ukrajiny pokračovala a z levé strany poslal do vápna centr Lučkevyč. Těsně před gólmanem Syem míč tečoval Cissé, a ten dopadl těsně nad branku! Rohový kop pro Ukrajinu!
     
    98
    Rohového kopu se ujal Charatin, který svůj centr přetáhl, nicméně na zadní tyči míč vrátil do ohně Polehenko. Sy však míč vyboxoval!
     
    99
    Senegal střídá! Ze hriště jde Moussa Koné, který dnes odvedl velmi dobrý výkon. Na jeho pozici nastupuje Alassane Sow, který by měl patřit k aktivnějším hráčům, neboť nastupuje jako čerstvý hráč!
     
    100
    Po souboji s Kačarabou zůstal ležet na zemi Sidy Sarr, který má zřejmě nějaké zdravotní problémy. U Sarra je již lékařrský tým a uvidíme, zda-li bude schopen pokračovat ve hře.
     
    101
    Sidy Sarr je již zpět v plném síle na trávníku. Nyní svedl těžký souboj o míč se stoperem Burdou. Úspěšnější však byl právě Ukrajinec Burda.
     
    103
    Ukrajina má míč pod kontrolou na vlastní polovině. Senegal však v posledních minutách velmi dobře napadá.
     
    104
    Po dobrém napadání Senegal získal míč a z levé strany odcentroval Sylla, jehož centr však zablokoval Sobol a bude z toho rohový kop!
     
    104
    Ve vápně se k hlavičce dostal Cissé, který se pokoušel překvapit gólmana Sarnavskije hlavičkou k pravé tyči. Ukrajinský gólman však v tomto prostoru byl a míč lapil!
     
    105
    V závěru mohl jít do zajímavého úniku Kovalenko, avšak nepříliš ideálně si zpracoval míč od Charatina a stoper Sané ho o míč obral.
     
    105+1
    První poločas prodloužení skončil.
     
    Ani první prodloužení v tomto souboji nerozhodlo! Vlastní branku si málem dal Cissé, nicméně míč skončil na brance. Po krátké pauze tak přijde na řadu druhé prodloužení!
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    106
    I druhé prodloužení začala lépe Ukrajina, která kombinuje na útočné polovině.
     
    107
    Sobol poslal zajímavou přihrávku do úniku na Lučkevyče, který však míč nestihl na hrací ploše a bude následovat odkop od branky!
     
    108
    Senegal provádí poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Remi Nassalan, kterého nahrazuje Ibrahima Wadji!
     
    110
    A Wadji nám hned předvedl své umění! Na pravé straně obešel Sobola a poslal do vápna zajímavý centr, na který si naběhl Niang. Ten však ve stoprocentní šanci přestřelil!
     
    111
    Na druhé straně nebezpečně pálil Kovalenko, nicméně Sy dnes předvádí excelentní výkon!
     
    112
    Na druhé straně zahrával standardní situaci Wagué, který svůj centr poslal na malé vápno. Zde vyskočil nejvýše Burda, který však tečoval míč za sebe a ten proletěl těsně mimo levé tyč Sarnavskijovi branky!
     
    113
    Za obranu si teď naběhl Wadji, který dostal krásný pas od Sarra. Jeho následná přihrávka do vápna však přesná nebyla.
    Nebezpečná standardní situace Senegalu
     
    114
    Žlutou kartu dostává Eduard Sobol, který u postranní čáry fauloval Wadjiho.
     
    115
    Z levé strany posílal do vápna centr Koné, v tomto prostoru se však nacházel pouze gólman Sarnavskij, který míč lapil!
     
    116
    Ukrajina zahrávala rohový kop, nicméně centr Charatina nezpůsobil pro obranu Senegalu žádné nebezpečí!
     
    118
    I Ukrajina provádí poslední střídání. Výborný výkon dnes podal Viktor Kovalenko, který nyní střídá! Nahrazuje ho Arťem Gabelok.
     
    120
    V závěru prodloužení bude mít Senegal k dispozici standardní situaci, neboť Lukčevyč se provinil nedovoleným zákrokem v souboji s Sowem.
     
    120
    Hlavní arbitr nastavuje jednu minut nad rámec základní hrací doby! Penalty se blíží!
     
    120+1
    Wadji svedl souboj na pravé straně s Sobolem a vybojoval rohový kop!
     
    120+2
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. séria
    0:0
    Čumak neproměňuje.
     
    1. séria
    0:0
    Sarr proměňuje.
     
    2. séria
    0:1
    Charatin neproměňuje.
     
    2. séria
    0:2
    Syla proměňuje.
     
    3. séria
    1:2
    Habelok proměňuje.
     
    3. séria
    1:3
    Niang proměňuje.
     
    4. séria
    1:3
    Lučkevyč neproměňuje.
     
    Konec zápasu. (12:13:38)

    Jan Havlovic

    Góly: 70. Besedin (Nemtinov) – 83. Sarr

    Karty:   73. Besedin (UKR), 114. Sobol (UKR) – 24. Koné (SNG), 63. Ndiaye (SNG), 73. Sy (SNG)

    Penaltový rozstrel:

    1. séria:
    0:0   Čumak (UKR)
    0:0   Sarr (SNG)
    2. séria:
    0:1   Charatin (UKR)
    0:2   Syla (SNG)
    3. séria:
    1:2   Habelok (UKR)
    1:3   Niang (SNG)
    4. séria:
    1:3   Lučkevyč (UKR)


    Ukrajina: Sarnavskij – Sobol, Kačaraba, Burda, Polehenko – Čumak, Charatin – Kabajev, Kovalenko, Lučkevyč – Besedin
    Náhradníci: Pidkvivka, Kuzněcov, Tkačuk, Tankovskij, Jaremčuk, Gabelok, Tatarkov, Grycenko, Kovtun, Nemtinov

    Senegal: Sy – Wagué, Cissé, Sané, Sylla – FGomis, Nidaye – Kone, Sarr, Nassalan – Thiam
    Náhradníci: Ndiaye, Ndione, Correa, Daye, Wadji, Ba, S.Niang, E. Niang, S.Sy, Sow

    Rozhodca: Riberio – Lucio Gil, Boschilia (vš. BRA)