Švajčiarsko – Lichtenštajnsko 3:0 (kon.) | Nemecko – USA 1:2 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
3:0 (1:0)
Lichtenštajnsko
cz Streda 10.06.2015, 20:15 • Stockhorn Arena (Thun) • Medzinárodné zápasy
Predzápasové kurzy
    Blerim DŽEMAILI - 3:0
     
    68
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Lichtenštejnci se před vlastním pokutovým územím dopustili nedovoleného zákroku, po kterém domácí rozehrávali přímý volný kop z velmi nebezpečné pozice. K exekuci nařízené standardní situace se postavil BLERIM DŽEMAILI, který prostřelil bránící zeď a míč usměrnil do horního rohu brány, na balon si Biçer sice sáhl, zabránit mu v cestě do brány však už nedokázal.
    Xherdan SHAQIRI - 2:0
     
    60
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Náskok švýcarského reprezentačního mužstva je po hodině hry už dvoubrankový. K odraženému míči se za hranicí pokutového území dostal XHERDAN SHAQIRI, který si jej potáhl dopředu a poté vyslal jedovatou střelu, na kterou byl Biçer krátký.
    Blerim DŽEMAILI - 1:0
     
    29
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Reprezentanti země helvétského kříže otevírají skóre krátce před půlhodinou hry a v zápase se tak ujímají vedení! Vynikající přihrávku za obranu obdržel BLERIM DŽEMAILI, který tváří v tvář střelou k tyči bez přípravy dokázal prostřelit Jehleho.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 29. Džemaili, 60. Shaqiri, 68. Džemaili


    Švajčiarsko: Hitz – Klose, von Bergen (46. Djourou), Lichtsteiner (46. Widmer), Moubandje – Behrami (46. Fernandes), Džemaili (74. Lang) – Kasami, Drmic (46. Stocker), Shaqiri (63. Embolo) – Mehmedi
    Náhradníci: Embolo, Fernandes, İnler, Xhaka, Seferović, Djourou, Rodriguez, Widmer, Stocker, Sommer

    Lichtenštajnsko: Jehle (46. Biçer) – Christen, Kaufmann, Burgmeier (80. Brändle), Yildiz – Hasler (63. Gubser) – Kühne (53. Salanović), Oehri (67. Wolfinger), Polverino, M. Büchel (76. Kieber) – Frick
    Náhradníci: Malin, B. Büchel, Brändle, Salanović, Kieber, Gubser, Erne, Wolfinger

    Rozhodca: Trutz – Weiss, Hancko (vš. SVK)