Trnava B – Slovan Bratislava U21 3:2 (kon.) | Sereď – Poprad 0:2 (kon.) | Dubnica – Nové Mesto n/V 0:2 (kon.)
MFK Košice B – R. Sobota 1:0 (kon.)
koniec
MFK Košice B
1:0 (1:0)
MŠK Rimavská Sobota
Nedeľa 31.05.2015, 17:00MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil víťazstvom domácich futbalistov. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám krásny zvyšok slnečného víkendu. (18:45:51)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Nadstavovať sa bude jedna minúta.
     
    90
    Košičania ešte ostali v útoku a spálili obrovskú šancu! Jano sa pokúsil hlavičkovať, ale tento svoj pokus poslal iba do brvna. Hostia teraz mali obrovské šťastie.
     
    90
    Nováči Mida sa po pravej strane okamžite pustil do útočenia. Košičania sú síce draví, ale nedokážu sa presadiť. Hostia sa bránia veľmi dobre.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Boris Gáll, prichádza Radomír Mida.
     
    88
    Rimavská Sobota sa ešte snaží. Štrbák posunul loptu Sivčevičovi a ten ešte ďalšiemu spoluhráčovi, no následný center bol príliš dlhý a zakončenie po ňom neprišlo.
     
    87
    Rimavská Sobota rozohrala loptu na opačnú polovicu, ale tam si východniari v samom závere zápasu dávajú obrovský pozor.
     
    86
    Pred bránkou Rimavskej Soboty je teraz horúco! Jano tam bojoval úplne osamotený, no zároveň aj nepríjemne tiesnený odzadu. Napokon sa dostal aj do zakončenia, ale to namieril iba priamo do Prošovského.
     
    85
    Kuták prešprintoval hosťujúceho obrancu na ľavej strane a takmer sa dostal k nebezpečnému zakončeniu. Defenzívny hráč hostí sa však v rýchlosti vrátil a lopta napokon skončila iba u Prošovského.
     
    84
    Košičania sa presunuli do útoku a mohli pridať druhý gól v zápase! Vo veľmi dobrej šanci bol Ladislav Hirjak, ale jeho rana skončila iba tesne vedľa bránky.
     
    84
    Loptu si približne 25 metrov od bránky zobral Čertík a do šestnástky poslal veľmi zaujímavý center. Pred svojou svätyňou ale vládol iba vysoký Ružinský, ktorý si loptu stiahol do náručia.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Lamine Ndiaye (MFK Košice B), ktorý zbytočne poslal k zemi súperovho hráča. Rimavská Sobota získava veľmi zaujímavý priamy kop.
     
    82
    Vzápätí ale Kuták medzierku v obrane hostí predsa len našiel! Loptu poslal na ľavú stranu pre spoluhráča, ale ten v rýchlosti mieril iba na ochrannú sieť nad bránkou.
     
    81
    Nováčik na trávniku Kuták sa okamžite presunul do útoku a pokúsil sa tam niečo vymyslieť. Proti nemu ale bola hneď dvojica obrancov a tak nemal žiadnu šancu na úspech.
     
    81
    Košičania sa presunuli do útoku a vybojovali priamy kop. Zahrával ho Horodník, ale Prošovský proti tomuto pokusu bleskovo vybehol a vyboxoval ho.
     
    80
    Hosťujúci Poremba sa dostal do najväčšej šance Rimavskej Soboty v tomto zápase! Pred brankárom ale v rýchlosti nezasiahol loptu najlepšie a tak Ružinský jeho pokus pohodlne kryl.
     
    80
    Trebuňák ale zrejme nebol stopercentne v poriadku a ihrisko radšej opustil. Aktivita je aktuálne na strane hostí, ktorí už nemajú čo stratiť.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím MŠK Rimavská Sobota. Viac informácií tu.

    Góly: 24. Gáll

    Karty:   83. Ndiaye (KEB) – 75. Petrán (RSO)


    MFK Košice B: Ružinský – Hirjak, Jonec, Ndiaye, Vancák (C), Horodník, Takáč, Gáll, Kubík, Jano, Trebuňák
    Náhradníci: Leško – Popovič, Kuták, Mida

    MŠK Rimavská Sobota: Prošovský – Lupták, Poremba, Čery, Köböl, Čertík (C), Gazda, Štrbák, Milojevič, Sivčevič, Kolorédy
    Náhradníci: Glintić – Slovák, Petrán

    Rozhodca: Trenčanský – Poracký, Vician – Čiernik