Trnava B – Slovan Bratislava U21 3:2 (kon.) | Sereď – Poprad 0:2 (kon.) | Dubnica – Nové Mesto n/V 0:2 (kon.)
MFK Košice B – R. Sobota 1:0 (kon.)
koniec
FK Dubnica
0:2 (0:1)
Nové Mesto nad Váhom
Nedeľa 31.05.2015, 17:00 • Mestský športový areál Dubnica nad Váhom (kapacita 5156 divákov) • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Nové Mesto nad Váhom zvíťazilo v považskom derby v Dubnici nad Váhom 2:0 a priblížilo sa tak k záchrane v II.najvyššej súťaži, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (18:53:42)
     
    Štatistiky zo zápasu:

    Strely celkom: 7:9
    Strely na bránu: 3:8
    Žlté karty: 3:1
     
    Boj o záchranu tak v západnej časti II.ligy vyzerá pred posledným kolom nasledovne. Pripomínam, že vypadnú dve mužstvá.

    3. Trnava B 31 bodov
    4. Nové Mesto nad Váhom 30 bodov
    5. Šamorín 29 bodov
    6. Dubnica nad Váhom 21 bodov (-6 bodov sa odpočíta)

    Program týchto tímov v poslednom kole:
    Slovan juniori – Šamorín
    Nové Mesto nad Váhom – Trnava ,,B"
    Pohronie – Dubnica
     
    Nové Mesto nad Váhom víťazí v Dubnici nad Váhom 2:0 a pred posledným kolom nadstavbovej časti o záchranu sa dostáva na 4.priečku! Na piate miesto sa prepadá Šamorín, ten stráca na Nové Mesto jeden bod a pri tomto poradí by spolu s Dubnicou zostúpil. Hráči hostí sa na trávniku radujú, sú totiž veľmi blízko k záchrane. Domáci už mali svoj osud spečatený pred zápasom, napriek tomu predviedli sympatický výkon a nebyť slabej efektivity v koncovke, tak mohli hostí potrápiť aj výraznejšie. Nové Mesto predviedlo koncentrovanejší výkon, bolo efektívnejšie a preto si pripisuje tri body.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Striedajúci mladík Tuka chcel ešte previesť posledný útok hostí, Golej loptu odvrátil do outu, hra tak ostane v strede ihriska.
     
    90+1
    Teraz sa Rearte snažil prezentovať aj futbalovo, keď vyslal zadovku na D´Errica, ktorý chcel postupovať popri postrannej čiare, lopta však už skončila v oute.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Eric Rearte na ihrisko okrem zákerných zákrokov prakticky nič nepriniesol, predtým si vyšliapol na Bariša, teraz na Mikloviča. Vidí za to žltú kartu.
     
    89
    Po krátkom ošetrovaní jedného z Dubničanov lopta stále na kopačkách MFK, všetko je to ale len v strede ihriska. Takto sa zrejme skóre meniť nebude.
     
    88
    V závere ešte snaha Dubnice, Nové Mesto však až na výnimky dnes vzadu neurobilo ani jednu chybu. Aj teraz skončila dubnická akcia dobrým obranným zákrokom Šupku.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 220 divákov.
     
    87
    Sledovali sme viacero osobných súbojov pri ľavej postrannej čiare, napokon je z toho štandardka pre Nové Mesto z poliacej čiary. Zápas sa skutočne už len dohráva, o víťazovi je rozhodnuté.
     
    86
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Urban, prichádza Ján Tuka.
     
    85
    M. Šebek vysúval krásnou prihrávkou vpredu Rapavého, ten sa pri postupe na bránu zbytočne zamotal a o loptu tak prišiel, Slávik mohol ostať pokojný.
     
    84
    Po ďalšom rohu postupná akcia hostí, po krížnom centri od Omastu sa do lopty na ľavej strane šestnástky oprel Miklovič, v páde loptu parádne trafil a Slávik reflexívne zasiahol na bránkovej čiare!
     
    83
    Bariš si vzal na starosť exekúciu štandardky a vyslal strieľaný center na bližšiu žrď, naskakoval tam ešte Rapavý, loptu napokon úspešne v náročnej pozícii vyboxoval Slávik.
     
    82
    Urban peknou kolmicou vysunul na ľavej strane Iablokova, ktorého atakoval Bielik a následne ruský legionár v drese hostí padol na trávnik ako podťatý. Je z toho štandardka pre hostí.
     
    81
    Pekný brejk hostí, Bariš sa presadil v strede poľa a dal na strelu Rapavému, ten pri svojom pokuse z cca 25 metrov trafil len práve do Bariša.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím Nové Mesto nad Váhom. Viac informácií tu.

    Góly: 2. Urban, 57. Bariš

    Karty:   76. Suchý (DUB), 76. Zara (DUB), 90. Rearte (DUB) – 76. Rapavý (NMV)


    FK Dubnica: Slávik – Pagáč, Golej (C), Cisár, Zara – Vizcarra (60.Rearte), Suchý, Habšuda (69.Čurik), Bielik – Szücs, Mičko (57.D´Errico)
    Náhradníci: Digaňa (NB), Rearte, Hlatký, Čurik, D´Ericco, Floriš, Matuška

    Nové Mesto nad Váhom: Belic – Miklovič, Šupka (C), Straka, Omasta – Bariš, Urban (86.Tuka), Vlado (67.Iablokov), Rapavý – M. Šebek, L. Šebek (77.Kolník)
    Náhradníci: Druxa (NB), Iablokov, Tuka, Kolník

    Rozhodca: Galád – Jankovič, Tománek

    Diváci: 220