Anaheim – Chicago 3:5 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
3:5 (0:2, 1:2, 2:1) Stav série: 3:4
Chicago Blackhawks
cz Nedeľa 31.05.2015, 02:20 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL • Finále Z. konferencie
Predzápasové kurzy
Partner:
    Emotivní loučení obou soupeřů po neuvěřitelném utkání

     
    Postupujícím do finále NHL je Chicago Blackhawks, jenž si o Stanley Cup zahraje proti Tampě Bay!
     
    59:19
    Pochopitelně branka Kačerů zůstává i nadále prázdná!
    Matt BELESKEY - 3:5
     
    59:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Branka, kterou Anaheim vsítil asi už nic neřeší! Od modré čáry vystřelil Cam Fowler, do jehož rány vložil hůl MATT BELESKEY, jenž nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Cam Fowler, Hampus Lindholm.
     
    58:59
    Za vyhození kotouče mimo hrací plochu dostává dvě minuty Johnny Oduya. Uvidíme hru šesti mužů proti čtyřem.
     
    58:33
    Brad Richards chtěl být slavný a vzal celou situaci na sebe místo toho, aby přihrál lépe postavenému spoluhráči, ale prázdnou bránu minul!
     
    57:34
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:34
    Z pravé strany vystřelil Patrick Maroon, jehož pokus vyrazil hostující brankář na hůl Coreyho Perryho. Jenže jeho pokus chytil Corey Crawford, jenž se výborně přesunul.
     
    56:45
    Frederik Andersen zůstává na střídačce a Anaheim ukazuje, že už nemá co ztratit.
     
    56:45
    Oddechový čas pro domácí.
    Brent SEABROOK - 2:5
     
    53:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    To, o jsem před malou chvílí avizoval se stalo skutečností a Chicago opět vede o tři branky. Patrick Kane našel na modré čáře BRENTA SEABROOKA, jehož tvrdá rána zazvonila o tyč, od níž se zatřepotala až v síti. Asistence: Patrick Kane, Duncan Keith.
     
    52:49
    Jenže za hákování jde na trestnou lavici Cam Fowler a Chicago může opět odskočit na rozdíl třech branek.
    Corey PERRY - 2:4
     
    51:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf prohodil puk na Patricka Maroona, jenž celou situaci vylepšil přihrávkou na COREYHO PERRYHO, jenž ukázal hlad po gólech a překonal bezmocného Coreyho Crawforda. Honda Center ožilo a domácí vykřesali naději. Asistence: Patrick Maroon, Ryan Getzlaf.
     
    50:33
    Hned po vhazovaní se do kotouče opřel Tomáš Fleischmann, ale Corey Crawford celou situaci přečetl a hrudí zasáhl. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    39:42
    Na trestnou lavici za sekání putuje Ryan Kesler, jenž přelomil hůl soupeři.
    Ryan KESLER - 1:4
     
    38:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se dočkali snížení! Z ostrého úhlu vystřelil RYAN KESLER, jehož střela už nemohla být přesnější a zamířila do bližšího horního rohu branky! To je vykřesání šance pro Anaheim. Asistence: Jakob Silfverberg, Francois Beauchemi .
     
    38:38
    V oslabení se do samostatného úniku dostal Brandon Saad, jenž byl v rozhodujícím momentu faulován.
     
    36:50
    Najetý Patrick Kane dostal puk za obranu, ale dříve se k němu dostal Frederik Andersen, jenž před dotírajícím útočníkem rozehrál.
    Marián HOSSA - 0:4
     
    33:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Brad Richards se natlačil před obránce a dostal se až před Frederika Andersena, jenž dostal kotouč pouze před sebe, kde se zjevila brusle MARIÁNA HOSSY, jenž dostává puk za brankovou čáru. Celou situaci potvrdil také videorozhodčí a s Anaheimem to vypadá hodně zle. Asistence: Brad Richards.
     
    28:52
    Obrovský závar nastal před brankou Chicaga, kde několika střelám z hranice brankoviště odolal Corey Crawford! Hra se rychle přesunula na druhou stranu, kde se v šanci ocitl Patrick Sharp, jenž chtěl obkroužit branku, v čemž mu zabránil obránce. Tempo hry je v těchto chvílích strhující.
     
    27:08
    Chicago se dostalo do dalšího přečíslení. Brandon Saad vzal celou situaci na sebe, ovšem jeho pokus vyrazil ramenem Frederik Andersen.
     
    25:57
    A opět se to potvrdilo! Patrick Kane si nabruslil za obranu, kam dostal také kotouč, ale v tváří tvář nepřekonal brankáře, kterého trefil do hrudi.
     
    24:50
    Chicago se dostalo do přečíslení dva na jediného obránce, ale v klíčovém momentu podklouzl Brad Richards, a tak šance zůstala nevyužitá.
    Brandon SAAD - 0:3
     
    21:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRANDON SAAD zavezl puk do útočné třetiny, kde ho za brankou poslal podél mantinelu a dostal se k Patricku Kaneovi, jenž ho předal prvně jmenovanému, a ten neměl problém dostat puk do odkryté branky. Asistence: Patrick Kane, Johnny Oduya.
     
    18:20
    Patrick Kane vjel odvážně do útočné třetiny, kde našel Patricka Sharpa, jenž objel branku, ale u tyče našel připraveného brankáře.
    Jonathan TOEWS - 0:2
     
    11:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Indiáni využívají přesilovou hru a dostávají se do dvoubrankového vedení. JONATHAN TOEWS dostal kotouč na hranici kruhu a střelou zápěstím prostřelil Frederika Andersena. Hostující kapitán se ukazuje jako muž na pravém místě, když vede svůj celek za vysněným postupem. Asistence: Duncan Keith a Brad Richards.
    Jonathan TOEWS - 0:1
     
    02:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu výborný nástup hostujícího týmu! Patrick Kane zavezl puk do útočné třetiny a následně přihrál na modrou čáru, kam si najel Niklas Hjalmarsson, jehož pokus vyrazil Frederik Andersen na hůl JONATHANA TOEWSE, který šancí nepohrdl. Asistence: Niklas Hjalmarsson, Patrick Kane.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 39. Kesler (Silfverberg, Beauchemin), 52. Perry (Maroon, Getzlaf), 60. Beleskey (Fowler, Lindholm) – 3. Toews (Hjalmarsson, Kane), 12. Toews (Keith, Richards), 22. Saad (Kane, Oduya), 34. Hossa (Richards), 54. Seabrook (Kane, Keith)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Beauchemin (A), Lindholm, Despres, Fowler, Stoner, Vatanen – Perry (A), Getzlaf, Maroon – Silfverberg, Kesler, Beleskey – Thompson, Cogliano, Sekáč – Palmieri, Fleischmann, Rakell.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith (A), Seabrook, Rundblad, Oduya, Cumiskey, Hjalmarsson – Hossa, Toews (C), Saad – Kane, Richards, Bickell – Teravainen, Vermette, Sharp (A) – Desjardins, Kruger, Shaw.

    Rozhodca: Sutherland, O’Halloran – Racicot, Heyer

    Diváci: 17375
    Anaheim 3 4 Chicago
    #1 Nedeľa 17.05.2015 • 21:00
    Anaheim - Chicago 4:1
    #2 Streda 20.05.2015 • 03:15
    Anaheim - Chicago 2:3 koniec po predl.
    #3 Piatok 22.05.2015 • 02:00
    Chicago - Anaheim 1:2
    #4 Nedeľa 24.05.2015 • 02:00
    Chicago - Anaheim 5:4 koniec po predl.
    #5 Utorok 26.05.2015 • 03:15
    Anaheim - Chicago 5:4 koniec po predl.
    #6 Štvrtok 28.05.2015 • 02:15
    Chicago - Anaheim 5:2
    #7 Nedeľa 31.05.2015 • 02:20
    Anaheim - Chicago 3:5