Bayern – Mainz 2:0 (kon.) | Dortmund – Brémy 3:2 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 1:3 (kon.)
Hoffenheim – Hertha 2:1 (kon.) | Hannover – Freiburg 2:1 (kon.) | Frankfurt – Leverkusen 2:1 (kon.)
Hamburger – Schalke 2:0 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Wolfsburg 2:2 (kon.) | Paderborn – Stuttgart 1:2 (kon.)
koniec
Borussia Dortmund
3:2 (3:1)
Werder Brémy
Sobota 23.05.2015, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
    Theodor Gebre Selassie - 3:2
     
    85
    Werder Brémy dali gól! Hostia dramatizujú dnešný zápas. Päť minút pred koncom si nabehol na center Junuzovića český obranca THEODOR GEBRE SELASSIE a pohotovou strelou prekonáva domáceho brankára.
    Henrich MCHITARJAN - 3:1
     
    42
    Dortmund dal gól! Dortmund získava svoje dvojgólové vedenie späť. Hosťujúca obrana totálne zaspala, dlhú loptu dopredu si fantasticky spracoval HENRIKH MKHITARAYAN a úplne sám postupoval na Casteelsa. Armén nakoniec zvoli ako zakončenie technický oblúčik, na ktorý brankár Brém nedokázal zareagovať.
    Levin ÖZTUNALI - 2:1
     
    26
    Werder Brémy dali gól! Gólové hody pokračujú. Dortmund teraz bránil príliš profesorsky a to sa mu nevyplatilo. LEVIN ÖZTUNALI sa poľahky dostal v šestnástke cez Hummelsa a znižuje stav na 2:1.
    Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 2:0
     
    17
    Dortmund dal gól! V priebehu dvoch minút skóruje domáci tím po druhýkrát. Marco Reus krásne priťukol loptu na PIERRE-EMERICKA AUBAMEYANGA, ten sa pretlačil v súboji s Gebre Selassim a presnou strelou zaznamenáva svoj 16. gól v sezóne.
    Šindži KAGAWA - 1:0
     
    15
    Dortmund dal gól! Obrovská chyba Brém je potrestaná. Po chybnej rozohrávke hostí sa zrazu ocitli futbalisti Dortmundu v prečíslení 4 na 1. Po dobrej práci Aubameyanga, zobral zodpovednosť na svoje plecia SHINJI KAGAWA a bez najmenších problémov prestrelil Koena Casteelsa.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 15. Kagawa, 17. Aubameyang, 42. Mchitarjan – 26. Öztunali, 85. Gebre Selassie


    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Durm, Subotić, Hummels (C), Schmelzer – Gündoğan, Kehl (86. S. Bender) – Mchitarjan, Kagawa (81. Jojić), Reus (73. Immobile) – Aubameyang.
    Náhradníci: Langerak – Papastathopoulos, Piszczek, Kampl, S. Bender, Jojić, Immobile.

    Werder Brémy: Casteels – Busch (62. Lorenzen), Lukimya-Mulongoti, Vestergaard (87. Prödl), Sternberg – Gebre Selassie, Kroos (75. Makiadi), Junuzović (C) – Öztunali – Di Santo, Bartels.
    Náhradníci: R. Wolf – Ayçiçek, Hajrović, Makiadi, Prödl, Lorenzen, von Haacke.

    Rozhodca: Manuel Grafe

    Diváci: 80667