Everton – Manchester United 3:0 (kon.) | Arsenal – Chelsea 0:0 (kon.)
koniec
Everton FC
3:0 (2:0)
Manchester United
Nedeľa 26.04.2015, 14:30 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Kevin MIRALLAS - 3:0
     
    74
    Everton FC dal gól! Zdá sa, že je rozhodnuté, hostia stratili loptu v strednej časti ihriska, domáci tím sa pokúsil o vysunutie Lukakua, ten by sa však ocitol v ofsajde, preto sa do hry nezapojil, namiesto toho vpred vyštartoval KEVIN MIRALLAS, ktorého nepochopiteľne nebránil Valencia a tak nemal najmenší problém prekonať De Geu.
    John STONES - 2:0
     
    35
    Everton FC dal gól! Do tretice všetko dobré, na letiacu loptu z rohu ihriska si výborne nabehol JOHN STONES, ktorý prudkou hlavičkou prekonal De Geu. Na bránkovej čiare sa ešte situáciu snažil zachrániť Young, ten si ale loptu iba zrazil do siete.
    James MCCARTHY - 1:0
     
    5
    Everton FC dal gól! Z rohového kopu pre domácu bránu nebezpečenstvo nevzniklo, naopak do rýchlej kontry vyštartovala hneď štvorica hráčov. Prihrávku z krídla na Lukakua síce obrana zablokovala, no s dávkou šťastia sa lopta odrazila k JAMIEMU McCARTHYMU, ktorý sa predral cez obrannú dvojicu až do šestnástky a nekompromisne zakončil!

    Andrej Marienka

    Góly: 5. McCarthy, 35. Stones, 74. Mirallas

    Karty:   12. Fellaini (MAN), 65. Shaw (MAN)


    Everton FC: Howard – Coleman, Stones, Jagielka (C), Baines – McCarthy, Barry – Lennon, Barkley (87. Naismith), Osman (69. Mirallas) – R. Lukaku (88. Koné).
    Náhradníci: Robles – Naismith, Mirallas, Koné, Bešić, Garbutt, Alcaraz.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Smalling, McNair, Shaw – A. Herrera, Blind, Fellaini (46. Falcao) – Mata (63. Di María), Young – Rooney (C) (88. van Persie).
    Náhradníci: Valdés – van Persie, Blackett, Pereira, Januzaj, Di María, Falcao.

    Rozhodca: Marriner – Ledger, Bryan