Česko – Slovensko 3:1 (kon.)
koniec
Česko
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Slovensko
Piatok 10.04.2015, 18:00 • HZS Jihlava • Euro Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jakub VALSKÝ - 3:1
     
    53:52
    Česko dalo gól!

    Domáci hokejisti zvyšujú svoj náskok opäť na rozdiel dvoch gólov. Postaral sa o to JAKUB VALSKÝ, ktorý spoza obrancu Jaroša vystrelil v polopáde pomedzi jeho korčule a napokon aj pomedzi Hudáčkove betóny. Musíme ale uznať, že náš gólman v tejto situácii nemohol nič vidieť. Asistencia: Tomáš Zohorna.
    Libor HUDÁČEK - 2:1
     
    49:32
    Slovensko dalo gól!

    Naši chlapci sa konečne dostávajú ku kontaktnému presnému zásahu! Pred bránkou ostal úplne nepokrytý LIBOR HUDÁČEK, ktorý vôbec nezaváhal a nekompromisne zavesil po hornú žrď Machovského. Asistencie: Andrej Šťastný, Rastislav Dej.
    Dominik SIMON - 2:0
     
    07:34
    Česko dalo gól!

    Slováci opäť vôbec nezvládli svoju situáciu a prehrávajú už rozdielom dvoch presných zásahov. Tentokrát sa do štatistík zapísal DOMINIK SIMON, ktorý inkasoval presnú prihrávku naprieč celým útočným pásmom a so zakončením skutočne nemohol mať problém. Asistencia: Lukáš Radil.
    Martin ZAŤOVIČ - 1:0
     
    00:46
    Česko dalo gól!

    Slováci už v prvom striedaní nepochodili a prehrávajú 0:1. Z vonkajšej hranice pravého kruhu prudko vypálil Nakládal a jeho pokus ešte pred bránkou tečoval MARTIN ZAŤOVIČ, takže brankár Hudáček nemal žiadnu šancu na zákrok. Asistencie: Jakub Nakládal, Martin Růžička.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 1. Zaťovič (Nakládal, Růžička), 8. Simon (radil), 54. Valský (Zohorna) – 50. L. Hudáček (Šťastný, Dej)


    Česko: Kovář (32. Machovský) – Nakládal, Kolář, Krejčík, Čáslava, Pláněk, Kempný, Mozík, Jeřábek – Růžička, Jan Kovář, Zaťovič – Birner, Novotný, Smoleňák – Pohl, Zohorna, Valský – Radil, Filippi, Simon – Ondřej
    Slovensko: J. Hudáček (Konrád) – Švarný, Podhradský, Sersen, Jurčina, Baranka, Jaroš, Kozák, Sloboda – L. Hudáček, Marcinko, Nagy – J. Sýkora, Viedenský, Tybor – Dej, Bližňák, Bartovič – Haščák, Lušňák, Cehlárik – Šťastný

    Rozhodca: Hodek, Šindler – Bláha, Svoboda