Bilbao – Valencia 1:1 (kon.) | Elche – Getafe 0:1 (kon.) | Villarreal – Espanyol 0:3 (kon.)
koniec
Villarreal CF
0:3 (0:1)
RCD Espanyol Barcelona
Štvrtok 09.04.2015, 22:00 • Camp El Madrigal (Villarreal) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    79
    Espanyol Barcelona dala gól!
    Katastrofa domáceho Villarrealu pokračuje, Žltá ponorka naďalej naberá vodu a potápa sa k piatej domácej porážke tejto sezóny. Víctor Álvarez si na ľavej strane bravúrne narazil loptu s kapitán Sergiom Garcíom. Hosťujúca päťka sa následne dostala i cez dezorientovaného Gaspara, aby následne prudko centrovala na hranicu malého vápna, kde za loptou kĺzal nedávno prichádzajúci Stuani. Pred ním ešte síce vyrážal Sergio Asenjo, ale ten taktiež nechytá dobré stretnutie. Loptu vyboxoval presne na kopačku VÍCTORA SÁNCHEZA, ktorý z desiatich metrov dorazil loptu do siete i cez ležiacu jednotku domáceho tímu. Hanebných 0:3 z pohľadu favorita!
    Felipe CAICEDO - 0:2
     
    68
    Espanyol Barcelona dala gól!
    FELIPE CAICEDO sa dnes utrhol a druhým gólom v zápase zdvojnásobuje vedenie katalánskeho družstva! Ľavý obranca Duarte vhodil loptu do hry na kapitána Sergia Garcíu. Hosťujúca deviatka si loptu šikovne a technicky prebrala a následne zapojila do hry aj bojovníka Caiceda, ktorého sme zatiaľ častejšie registrovali pri obetavej výpomoci defenzíve. Ekvádorský útočník sa ale blysol i v ofenzívnej časti, keď si loptu šikovne hodil okolo Víctora Ruiza a následne z ľavej strany nachytal na bližšej žrdi i Sergia Asenja, ktorý popod pravú ruku prepustil loptu do siete. RCD je ešte bližšie veľkému prekvapeniu.
    Felipo CAICEDO - 0:1
     
    24
    Espanyol Barcelona dala gól!
    Podstatne aktívnejší hostia sa v polovici úvodného dejstva po zásluhe ujímajú vedenia! Po nedovolenom zákroku Jonathana dos Santosa tu bol voľný kop z ľavej strany, ktorý rozohrával Lucas Vázquez. Pravý krídelník lišiacky zakrútil loptu z uhlu ponad múrik a takmer nachytal gólmana Sergia Asenja. Guľatý nezmysel na ceste do siete zastavila horná konštrukcia domácej svätyne, no na druhý pokus sa už Kataláncom podarilo i so šťastím napnúť sieť. Javi López na bránkovej čiare hlavičkoval do FELIPEHO CAICEDA, od ktorého sa lopta odrazila za bránkovú čiaru. Ekvádorčan otvára skóre, favorit musí otáčať!

    Erik Farkaš

    Góly: 24. Caicedo, 68. Caicedo, 79. V. Sánchez

    Karty:   34. Pina (VLR) – 34. Á. González (ESB)


    Villarreal CF: Asenjo – Gaspar, V. Ruiz, Musacchio (C), J. Costa – J. dos Santos, Trigueros, Pina, J. Campbell – G. dos Santos, Vietto
    Náhradníci: J. Carlos – I. Uche, Rukavina, G. Moreno, Bailly, Marcos, Pedraza
    Manažér: Marcelino García Toral (ESP)

    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Arbilla, H. Moreno, Á. González, Duarte – J. López, V. Sánchez – L. Vázquez, S. García (C), V. Álvarez – Caicedo
    Náhradníci: P. López – Mattioni, Stuani, Abraham, Caňas, Colotto, Montanés
    Manažér: Sergio González (ESP)

    Rozhodca: Carlos Del Cerro Grande – J. Yuste, A. Álvarez – J. Díaz