Bilbao – Valencia 1:1 (kon.) | Elche – Getafe 0:1 (kon.) | Villarreal – Espanyol 0:3 (kon.)
koniec
Villarreal CF
0:3 (0:1)
RCD Espanyol Barcelona
Štvrtok 09.04.2015, 22:00 • Camp El Madrigal (Villarreal) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    83
    Ako posledný hráč základnej dvadsaťdvojky opúšťa hraciu plochu strelec tretieho gólu Víctor Sánchez. Na jeho mieste už máme Abrahama.
     
    77
    Aké by to bolo športové, keby domáci priaznivci zatlieskali dvojgólovému Caicedovi alebo keby aspoň taktne mlčali. Ekvádorčana namiesto toho vyprevádza vidlácky hukot, ktorý ale hrdina dnešného duelu neregistruje. Na hrote ho nahrádza Stuani.
     
    65
    V deň svojich devätnástich narodenín debutuje na El Madrigal mladík Pedraza, ktorý po dvadsiatich minútach druhého dejstva vymenil Jonathana dos Santosa.
     
    64
    Po prvýkrát strieda i Sergio González, ktorý posiela na pľac bývalého hráča waleskej Swansea – Josého Caňasa. Pozíciu mu uvoľnil Javi López.
     
    59
    Marcelino García Toral podľa očakávaný strieda ako prvý a to hneď dvojnásobne. Namiesto dvojice Pina a Vietto naskakuje Marcos s Gerardom Morenom. Zaujímavý ťah domáceho manažéra, ktorý polhodinu pred koncom nepriaznivo sa vyvíjajúceho stretnutia stiahol svojho najlepšieho strelca Luciana Vietta.

    Erik Farkaš

    Góly: 24. Caicedo, 68. Caicedo, 79. V. Sánchez

    Karty:   34. Pina (VLR) – 34. Á. González (ESB)


    Villarreal CF: Asenjo – Gaspar, V. Ruiz, Musacchio (C), J. Costa – J. dos Santos, Trigueros, Pina, J. Campbell – G. dos Santos, Vietto
    Náhradníci: J. Carlos – I. Uche, Rukavina, G. Moreno, Bailly, Marcos, Pedraza
    Manažér: Marcelino García Toral (ESP)

    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Arbilla, H. Moreno, Á. González, Duarte – J. López, V. Sánchez – L. Vázquez, S. García (C), V. Álvarez – Caicedo
    Náhradníci: P. López – Mattioni, Stuani, Abraham, Caňas, Colotto, Montanés
    Manažér: Sergio González (ESP)

    Rozhodca: Carlos Del Cerro Grande – J. Yuste, A. Álvarez – J. Díaz