Columbus – Toronto 5:0 (kon.) | Washington – Boston 3:0 (kon.) | Anaheim – Dallas 0:4 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
5:0 (3:0, 2:0, 0:0)
Toronto Maple Leafs
cz Štvrtok 09.04.2015, 01:40 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jeremy MORIN - 5:0
     
    36:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Bernier nyní vůbec neviděl střelu JEREMY MORINA od modré, která byla navíc z otočky, hodně překvapivá, ale o to lépe umístěná k tyči. Asistence: Mark Letestu a Cody Goloubef.
    Ryan MURRAY - 4:0
     
    23:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, první gól v kariéře dává střelou z mezikruží RYAN MURRAY. Asistence: Brandon Dubinsky a Scott Hartnell.
    Scott HARTNELL - 3:0
     
    19:00
    Columbus právě vstřelil branku!
    SCOTT HARTNELL dostal parádní pas na levou stranu, odkud přesnou střelou překonává přesouvajícího se Reimera. Asistence: Marko Daňo.
    Boone JENNER - 2:0
     
    15:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí trestají nedůslednost v obraně Maple Leafs, hosté nechali až příliš prostoru útočníkům Columbusu, po závěru před brankou se na pravé straně zjevil BOONE JENNER, který dorazil puk do branky. Asistence: Ryan Johansen a Jack Johnson.
    Arťom ANISIMOV - 1:0
     
    13:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pohledná akce domácích, puk šel od mantinelu před branku, odkud Dubinsky velmi dobře vrací zpětnou přihrávkou ARŤOM ANISIMOVI, který střelou z voleje, z mezikruží, překonává Reimera. Asistence: Brandon Dubinsky a Nick Foligno.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 14. Anisimov (Dubinsky, Foligno), 16. Jenner (Johansen, Johnson), 19. Hartnell (Daňo), 24. Murray (Dubinsky, Hartnell), 37. Morin (Letestu, Goloubef)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – J. Johnson, Savard, Falk, Prout, Murray, Goloubef – Jenner, Johansen, Atkinson – Dubinsky, Anisimov, Foligno – Hartnell, Wennberg, Daňo – Calvert, Letestu, Morin
    Toronto Maple Leafs: Reimer (24. Bernier) – Brewer, Phaneuf, Gardiner, Rielly, MacWilliam, Erixon – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lindstrom, Kadri, Pánik – Komarov, Holland, Lupul – Booth, Sill, Bailey

    Rozhodca: Lewis, L'Ecuyer – Galloway, Knorr

    Diváci: 15 634