Vítkovice – Tatran 4:5 (0:1 po s.n.) | Bulldogs – Mladá Boleslav 5:6 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Bulldogs Brno
5:6 (1:0, 1:3, 3:2 - 0:0)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Nedeľa 05.04.2015, 17:00 • MSH Vodova, Brno • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
Predzápasové kurzy
     
    70:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Technology Florbal MB.
    Stejně jako včera, i dnes rozhoduje kapitán. PETR NOVOTNÝ si míček stáhl na forhend a podél Kuhna rozhoduje nejen utkání, ale také celou sérii!
     
    69:57
    Domácí mají ještě výhodu volného úderu a trenéři Brna si tak berou oddechový čas na poradu, jak tuto situaci zahrát.
     
    54:51
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak a je opět vyrovnáno a začínáme znovu od nuly. Sládeček dnes hraje ve velké formě a i teď se dobře protáhl vpřed, posunul míček k mantinelu na PETRA KADLECE, který mířil přesně k zadní tyči. Asistence: David Sládeček.
     
    53:00
    Mohlo to být 5:5 poté, co Juhaňák našel přesně Hrubého. Tomu ale střela nesedla ideálně a vyletěla hodně vysoko nad bránu.
     
    50:59
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno se nevzdává a snižuje dokonce ve vlastním oslabení. Rozehrávky v rohu se chopil Jakůbek, který našel před bránou naběhnutého VÍTA HRUBÉHO, který ve sprintu dokázal zakončit přesně. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    49:35
    Přesilová hra pro Mladou Boleslav. Za bránění ve hře je vyloučen Sládeček, kterému se toto rozhodnutí ale evidentně ani trochu nelíbí.
     
    47:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak teď už je Superfinále pro Boleslav hodně blízko. První pokus JANA JELÍNKA byl sice ještě nepřesný, ale poté se obránce z první lajny dostal k míčku znovu a napodruhé už Kejíka překonal střelou k tyči. Asistence: Tomáš Chroust.
     
    43:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné. Mladá Boleslav nechce nic ponechat náhodě a opět se okamžitě vrací do vedení. Tentokrát to byla geniální přihrávka na druhou stranu od Křenka, po které do odkryté klece pálil reprezentant JIŘÍ CURNEY. Asistence: Radim Křenek.
     
    42:18
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak lepší vstup do třetí třetiny si asi domácí přát nemohli. Byl to opět Sládeček, který z pozice obránce vyběhl vpřed, zbavil se svých protihráčů a poté našel na brankovišti zaparkovaného LUĎKA ONDRÁČKA, který se nemýlil. Asistence: David Sládeček.
     
    39:45
    Hosté se mohli dostat zpět do dvoubrankového vedení, poté co bratrskou spolupráci zakončoval Tadeáš Chroust. Kejík se ale dokázal přemístit a jeho pokus lapil nohou.
     
    39:01
    Do brněnské haly na ulici Vodova si dnes na florbal našlo cestu 612 diváků.
     
    38:16
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen domácí skórují a ještě dramatizují závěr druhé části. Coufal vybojoval proti svému obránci v rohu míček, posunul ho na polovinu na Sládečka, který z první na druhé straně našel MARTINA KOUTNÉHO, který se střelou do odkryté klece neměl problém. Asistence: David Sládeček.
     
    33:20
    Po dalším zákroku si domácí zahrají dokonce přesilovou hru, jelikož Jiří Bouška je vyloučen za sekání.
     
    31:13
    Buldoci se mohli rychle dostat zpět do zápasu. Dvojice Martin Koutný – Ondráček několikrát dorážela na hranici brankoviště, ale ani jednou nedostala míček brány.
     
    30:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí dlouho protestovali proti předchozí brance, která byla hodně diskutabilní, ale to jim teď asi nepomohlo. Boleslav totiž poté podnikla rychlou kombinaci na jeden dotek, po které bekhendem do poloprázdné brány zakončil TADEÁŠ CHROUST, který dává hostům dvoubrankový náskok. Asistence: Tomáš Chroust.
     
    29:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No a tak udeřilo na druhé straně. Už to vypadalo, že má míček v moci domácí gólman, jenže TOMÁŠ KADLEC boj o něj nevzdal a ještě ho získal pro sebe. No a zakončení poté už bylo tím nejmenším problémem. Bez asistence.
     
    23:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už se ale Boleslav dočkala vyrovnání. Jiří Bouška totiž zabojoval o balónek, získal ho do své moci a následně jej z rohu poslal před bránu, odkud poměrně snadno zakončil PETR NOVOTNÝ. Asistence: Jiří Bouška.
     
    22:28
    Brno dlouho kombinovalo, až se Coufal zjevil sám před brankářem na hranici velkého brankoviště, jenže ho nedokázal překonat.
     
    17:33
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Poměrně šťastná branka domácích. Brněnští hráči se hodně snažili o střelbu a to se nakonec také vyplatilo, když z poloviny vypálil ALEŠ JAKŮBEK a jeho rána možná trochu překvapivě propadla Rytychovi mezi rukama. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    16:23
    Za nedovolené bránění tentokrát na trestnou lavici odchází hostující kapitán Novotný a početní výhodu bude mít Brno.
     
    14:57
    Hosté šli vpřed v přečíslení dvou na jednoho, jenže Martin Koutný se ještě stačil vrátit a přihrávku na druhou stranu před prázdnou bránu v poslední možné chvíli zastavil.
     
    14:10
    Jiří Koutný si prohodil protihráče mezi nohama a poté zkusil střelu bekhendem, která se zastavila až o tyč hostující brány.
     
    10:06
    Síly na hrací ploše se ale velmi rychle vyrovnají, protože Curney na polovině ztratil kontrolu nad míčkem a pak mu nezbývalo nic jiné, než Koutného seknout.
     
    09:54
    Je tu první vyloučení zápasu. Na dvě minuty za "katr" odchází Bauer za bránění ve hře, když na polovině zastavil tělem pronikajícího protihráče.
     
    07:53
    Ondráček si vytáhl z rohu míček až před bránu, kde si jej přehodil na bekhend a zkusil to na zadní tyč. Minul jen o pár centimetrů.

    Daniel Havel

    Góly a asistencie: 18. Jakůbek (Juhaňák), 39. M. Koutný (Sládeček), 43. Ondráček (Sládeček), 51. Hrubý (Jakůbek), 55. Kadlec (Sládeček) – 24. Novotný (J. Bouška), 30. Kadlec, 31. Tad. Chrost (Tom. Chroust), 44. Curney (Křenek), 48. Jelínek (Tom. Chroust), rozh. náj. Novotný

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Sládeček (BNO)
    0:0   Fojta (MBL)
    2. séria:
    0:0   Ondráček (BNO)
    0:0   Kološ (MBL)
    3. séria:
    0:0   Žižka (BNO)
    0:0   Salát (MBL)
    4. séria:
    0:0   Jakůbek (BNO)
    0:1   Curney (MBL)
    5. séria:
    1:1   Juhaňák (BNO)
    1:2   Novotný (MBL)


    Bulldogs Brno: Kejík (nájezdy Kuhn) – Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, Jeski, J. Koutný, Komenda, Hrazdíra, M. Koutný, Mendrek, Sládeček, Bauer, Veselý, Žižka, Ondráček, Jakůbek "C"

    Trenéři: Jan Kadlec, Rostislav Kohút

    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Výtisk) – Novák, P. Bouška, Novotný "C", Ekl, Salát, Tom. Chroust, Tad. Chroust, J. Bouška, Gwuždž, Mátl, Kadlec, Pluhař, Ludvík, Křenek, Kološ, Jelínek, Curney, Fojta

    Trenér: Jan Zahalka

    Rozhodca: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora

    Diváci: 612