Malaga – Sociedad 1:1 (kon.) | Real Madrid – Granada 9:1 (kon.) | Valencia – Villarreal 0:0 (kon.)
Getafe – La Coruña 2:1 (kon.) | Vigo – Barcelona 0:1 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:1 (0:0)
FC Barcelona
Nedeľa 05.04.2015, 21:00 • Balaídos, Vigo, Španielsko • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Barcelony, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia najtesnejším rozdielom 1:0. O jediný gól stretnutia sa v 74.minúte postaral Mathieu, ktorý hlavičkou prekonal domáceho brankára Alvareza. Kelti sa po zápase nachádzajú na 11.mieste, Katalánci na 1.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:51:52)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Nolito (Celta Vigo) si dvakrát posunul loptu mimo rohového územia a za toto gesto videl žltú kartu.
     
    90+3
    Celta Vigo vybojovala ešte po akcii Nolita rohový kop. Toto je zrejme posledná šanca na vyrovnanie!
    Messi
     
    90+2
    Obrovská šanca Barcelony! Messi sa dostal k lopte za obranou hostí a už bol pred ním iba brankár Alvarez. Ten už ležal na zemi a Argentínčan sa ho pokúsil prehodiť, lenže lopta skončila na hornej sieti! Kop od brány.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90
    Stretnutie sa už iba dohráva. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
    Busquets
     
    88
    Orellana (Celta Vigo) videl od hlavného rozhodcu červenú kartu! Tak toto bolo od neho veľmi nešportové. Busquets, ktorý zdržiaval, brnkal na nervy domácim hráčom a Orellana neváhal odtrhnúť trávu aj s pôdou a hodil ju po hosťujúcom hráčovi. Ten bol zasiahnutý do krku a hlavný arbiter Garrido neváhal ani sekundu! "Pochvala" aj pre domáceho hráča, ktorý približne z piatich metrov trafil presne. V inom športe by ho za to pochválili.
     
    87
    Busquets (Barcelona) za zdržiavanie videl žltú kartu.
     
    86
    Striedanie v tíme FC Barcelona: ihrisko opúšťa Suarez, jeho miesto zaujíma Rakitic.
     
    85
    Domáci Jonny poslal nebezpečný center do pokutového územia, lenže tam našiel iba Piqueho, ktorý odvrátil loptu do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    84
    Kelti sa ešte pokúsia niečo s výsledkom urobiť a vybojovať aspoň jeden bod. Budú to však mať náročné, pretože Barcelona je skúsené mužstvo, ktoré by si pri svojich kvalitách malo postrážiť tento priaznivý stav.
     
    83
    Striedanie v tíme Celty Vigo: ihrisko opúšťa Hernandez, jeho miesto zaujíma Mina.
     
    82
    Domáci Fontas zahral na vlastnej polovici ihriska nedovolene rukou. Voľný kop pre Barcu.
     
    81
    Brankár domácich Alvarez bol teraz veľmi neistý. Vybehol proti Pedrovi, na ktorého mieril center, lenže hosťujúci hráč bol skorej pri lopte a obehol ho. Za ním však stáli ešte jeho spoluhráči, ktorý ho odzbrojili.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva 10 minút. Podarí sa domácim aspoň vyrovnať alebo si Barcelona postráži priaznivý výsledok?
     
    78
    Hosťujúci Xavi sa predieral do streleckej pozície cez stred, lenže bol o loptu pripravený. Domáci vyrazili do protiútoku, ale Orellana po súboji s Adrianom padol. Bolo tam mierne pridržanie, no opäť k tomu bolo pridané. Tentoraz je to však bez karty.
     
    77
    Dlho sme sa načakali, no aspoň niečo. Nádherný nábeh hosťujúceho stopéra, ktorý to nemal jednoduché, keďže bol jasne ťahaný za dres Fontasom, no napriek tomu sa dokázal presadiť.
     
    75
    Striedanie v tíme FC Barcelona: ihrisko opúšťa Iniesta, jeho miesto zaujíma Pedro.
    Jérémy MATHIEU - 0:1
     
    74
    Barcelona dala gól!
    Krásny center do ohňa a gól! Xavi rozohral priamy kop veľmi pekne, keď našiel na zadnej tyči spoluhráča JÉRÉMYHO MATHIEUA. Ten sa predral cez Fontasa, ktorý ho celý čas držal a v páde hlavičkou zakončil tak, že sa lopta ešte odrazila od brvna a nakoniec skončila v sieti domácej brány! Katalánci sa dostávajú do jednogólového vedenia.
     
    73
    Domáci Cabral nedovolene zahral rukou na vlastnej polovici ihriska pri pokutovom území. Barcelona bude mať výhodu priameho kopu z nebezpečnej pozície.
     
    72
    Striedanie v tíme Celty Vigo: ihrisko opúšťa Larrivey, jeho miesto zaujíma Charles.
     
    71
    Hosťujúci Xavi sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, lenže jeho pokus netrafil priestor troch žrdí domácej brány. Na hracej ploche začína pribúdať nervozita a zrejme čoskoro budú padať kartové tresty.
     
    70
    Katalánci stratili loptu a následne sa faulom prezentoval Messi. Lopta pre Celtu Vigo.
     
    68
    Striedanie v tíme Celty Vigo: ihrisko opúšťa , jeho miesto zaujíma Radoja.
     
    67
    Hosťujúci Busquets bol na útočnej polovici ihriska poslaný k zemi a Barcelona už rozohrala voľný kop nakrátko. Hostia teraz obliehajú pokutové územie svojho súpera, no nevedia sa dostať k strele.
     
    66
    Iniesta potiahal útočnú akciu svojho tímu, následne prihral Neymarovi, ktorý odcentroval do pokutového územia. Tam však našiel iba stopéra Fontasa, ktorý si urobil poriadok.
     
    65
    Domáci Nolito sa dostával do šance, lenže jeho spracovanie bolo katastrofálne. To využil Alves, ktorý sa už rúti dopredu.
     
    64
    Suarez sa dostal k strele spoza pokutového územia a jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop.
     
    63
    Dnešné stretnutie sleduje 23731 divákov!
     
    62
    Máme za sebou hodinu hry a zatiaľ stále čakáme na úvodný presný zásah. Šancí je pomenej a aj striel. Dúfajme, že obaja tréneri prestriedajú a do hry prídu noví hráči, ktoríu budú aktívnejší.
     
    60
    Hráč mimo hry bol aj na druhej strane. V ofsajde sa ocitol Neymar, ktorý bol za obrannou líniou domácich o niečo skôr.
     
    59
    Domáci Nolito sa ocitol v ofsajde. Voľný kop pre Barcelonu.
     
    58
    Striedanie v tíme FC Barcelona: ihrisko opúšťa Rafinha, jeho miesto zaujíma Xavi.
     
    57
    Neymar sa dostal pred pokutové územie domácich, následná narážačka s Messim mu už však nevyšla. Lopty sa zmocňujú domáci, ktorí vyrážajú do rýchleho protiútoku.
     
    56
    Nolito dostal prihrávku na ľavú stranu. Pohral si s Alvesom a vystrelil na prednú žrď, ale jeho pokus minul hosťujúcu bránu o dva-tri metre.
     
    55
    Kelti úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska a rozbiehajú ďalšiu útočnú akciu. Vyzerá to nádejne. Som zvedavý, čo z toho bude.
     
    54
    Suarez sa predral do vápna po ľavej strane, následne našiel Messiho pred domácou bránou, lenže ten loptu dostal na päty. Aj tak sa pokúsil vystreliť z prvej, ale jeho pokus nebol presný. Kop od brány.
     
    53
    Domáci Nolito sa dostal k strele, lenže jeho pokus bol zblokovaný a Bravo bol tak bez práce. Barcelona sa oslobodzuje len dlhým odkopom.
     
    52
    Orellana dostal prihrávku na hranicu pokutového územia, no tak výborne v sklze zasiahol stopér Pique, ktorý odvrátil na rohový kop.
     
    51
    Mallo sa odhodlal k strele z veľkej vzdialenosti, lenže tomuto pokusu chýbala aj razancia a aj presnosť. Kop od brány.
     
    50
    Domáci Hernandez našiel Larriveya peknou prihrávkou, no ten bol mimo hry. Loptu do hry pošle brankár Bravo.
     
    49
    Katalánci budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície. Pri lopte je dvojica Messi a Neymar. Zrejme to bude center do ohňa.
     
    48
    Neymar teraz strelil gól po peknej prihrávke a následnej strele, lenže ocitol sa v tesnom ofsajde. Bolo to opäť veru tesné ako v prvom polčase pri šanci domácich, no znovu asistent rozhodcu Andoni Huerga Cermeño odmával ofsajd. Ťažko povedať, nakoľko to bolo veľmi tesné.
     
    47
    Hráči Celty Vigo si prihrávajú na vlastnej polovici ihriska a nechávajú svojho súpera behať bez lopty.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 39% – 61%
    Strely (celkom): 3-3
    Strely (na bránu): 1-2
    Rohové kopy: 2-0
    Fauly: 10-6
    Žlté karty: 1-1
    Červené karty: 0-0
     
    Tak máme za sebou prvý polčas. V ňom to bolo veľmi vyrovnané a presného zásahu sme sa nedočkali. Celta Vigo hrá pomerne dobre, nakoľko vedela Barcelonu pritlačiť, nebezpečne ohroziť a dostať ju pod pár minútový tlak. To sa nepodarí hocijakému mužstvu. Katalánci dnes nie sú vo svojej koži, nakoľko to je vidieť na pohybe hráčov, na prihrávkach a na chcení. Tréner Luis Enrique bude musieť poriadne zvýšiť hlas v šatni, aby sa jeho zverenci prebrali. Podarí sa niektorému z tímov streliť gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 22:02.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Suarez (Barcelona) bol v súboji s Castrom a padol k zemi. Bol tak kontakt, no Uruguajčan opäť k tomu pridal a hlavný rozhodca mu to spočítal. Žltá karta za simulovanie.
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    42
    Obrovská šanca Celty Vigo! Tak toto sa dalo urobiť určite lepšia. Orellana dostal krásny center do pokutového územia, spätnou prihrávkou ešte našiel Larriveya na hranici bieleho bodu, pri ktorom nebol nik. Ten vystrelil z prvej a prestrelil hosťujúcu bránu! Loptu si pokojne mohol spracovať a spýtať sa Brava kam to chce.
     
    41
    Domáci Orellana dostal výbornú prihrávku za obranu hostí a následne po súboji s Bravom skóroval. Asistent rozhodcu Andoni Huerga Cermeño však odmával ofsajd. Bolo to tesné, no ťažko povedať, nakoľko opakovaný záber ukázal, že Orellana bol na úrovni predposledného brániaceho hráča.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva päť minút. Budeme svedkami klasického gólu do šatne alebo sa presného zásahu v prvom dejstve nedočkáme?
     
    39
    Hosťujúci Rafinha sa pošmykol v útočnej akcii a následne jak sa zdvihol, tak zastavil akciu domácich. Voľný kop pre Svetlomodrých.
     
    38
    Na pravej strane sa dopredu predral Orellana a hľadal svojich spoluhráčov vo vápne, lenže jeho center bol pretiahnutý a lopta skončila za postrannou čiarou. Vhadzovanie pre Barcelonu.
     
    37
    Fernandez hľadal Hernandeza v strede pred pokutovým územím, lenže táto prihrávka bola nepresná a lopty sa tak zmocnil brankár Bravo, ktorý už aj rozohral.
     
    36
    Tí však nič extra nevymysleli a dokonca loptu stratili. Vhadzovanie pre hostí.
     
    35
    Domáci Hernandez sa predieral do pokutového územia a po súboji s Adrianom padol na zem. Toto bolo tiež na pokutový kop málo a nasledovať bude rohový kop pre Keltov.
     
    34
    Barca nie je vo svojej koži v tomto zápase. Inokedy tie prihrávky sú rýchle, presné, adresné, no dnes to je presne opačne.
     
    33
    Domáci zatiaľ hrajú s jednoznačným favoritom stretnutia viac ako dobre. Je to vyrovnané a pokiaľ sa šťastie usmeje na ich stranu, tak môžu vybojovať aj nejaký bod.
     
    32
    Katalánci kombinujú na útočnej polovici ihriska a tlačia sa do zakončenia. Zatiaľ sú však v ofenzíve doslova bezzubí.
     
    31
    Kelti vybojovali loptu po chybe hosťujúceho stopéra Mathieua, ktorému nevyšla rozohrávka. Barcelona v tomto stretnutí robí príliš veľa technických chýb, ktoré ju neskôr môžu stáť draho.
     
    30
    Máme za sebou polhodinu hry. Do týchto chvíľ sme neboli svedkami nejakých dychberúcich akcií a ani nejakých nebezpečných streleckých pokusov. Dúfajme, že sa to časom zlepší.
    Bravo
     
    28
    Tak teraz mali domáci kopať penaltu! Nolito dostal prihrávku za obranu hostí a chcel obísť brankára Brava. Ten síce pravou nohou trafil loptu, no ľavou nešetrne poslal k zemi domáceho hráča. Hlavný rozhodca Garrido bol blízko k tomuto stretu a rozhodol sa neukázať na biely bod!
     
    27
    Barcelona je už znova tradične pri lopte a prihráva si ju na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    26
    Domáci Mallo používal ruky veľmi aktívne v súboji s Neymarom na polovici ihriska. Hlavný rozhodca Iñaki Vicandi Garrido nariadil voľný kop pre hostí.
     
    25
    Messi si pohral so svojim strážcom, keď mu nasadil jasličky, lenže k lopte sa už nedostal a do protiútoku vyrazili domáci. Nolito povyzvŕtal Piqueho a potom aj odcentroval do ohňa, lenže netrafil žiadneho zo svojich spoluhráčov.
     
    24
    Krohn-Dehli (Celta Vigo) si pridržal súpera v strede poľa a zaslúžene videl kartu žltej farby.
     
    23
    Pred pokutovým územím domácich bola menšia trma-vrma, následne prišiel nepodarený odkop a k lopte sa dostal Suarez. Ten vystrelil z voleja a jeho pokus smerujúci do stredu brány nenarobil brankárovi Alvarezovi žiaden problém.
     
    22
    Kelti sa zatiahli na vlastnú polovicu ihriska, no akonáhle sa tam dostane aj lopta, tak idú po nej ako draví a nepustia ju ani len do blízkosti svojho pokutového územia.
     
    21
    Máme za sebou úvodných 20 minút. Diváci na Balaídos boli svedkami po jednej šanci na oboch stranách, lenže ani jedna z nich sa neskončila gólom. Verím, že sa strelecká aktivita zvýši a uvidíme nejaké presné zásahy.
     
    20
    Barcelona sa snaží upokojiť hru a nastoliť si svoje vlastné tempo. Jej súper má zatiaľ dostatok síl a futbalového rozumu.
     
    19
    Suarez sa predral dopredu cez pravú stranu, jeho spoluhráč Neymar zbehol na prednú tyč a stiahol zo sebou hneď dvoch brániacich hráčov. Hosťujúci hráč tak hľadal Messiho, lenže aj pri ňom boli dvaja hráči a jeden z nich loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    18
    Hosťujúci Alves sa prezentoval nedovoleným zákrokom v strede poľa. Voľný kop pre Celtu Vigo.
     
    17
    Domáci stopér Cabral si položil ruku na Suareza na jednu milisekundu, Uruguajčan ju zacítil a ochotne padol k zemi. Neviem, prečo si pýtal pokutový kop, nakoľko môže byť rád, že nevidel žltú kartu za simulovanie.
     
    16
    STRELY CELKOM: 1-2
    STRELY NA BRÁNU: 1-1

    Pomaly sa nám to začína strelecky rozbiehať. Dúfajme, že čoskoro prídu aj presné zásahy.
     
    15
    DRŽANIE LOPTY: 39% – 61%

    Mierna územná prevaha hostí vyjadrená v číslach.
    Messi
     
    13
    Veľká šanca Barcelony! Messi sa predral cez troch hráčov súpera, loptu si šikovne hodil na ľavačku a prudko vystrelil do stredu brány. Brankár Alvarez loptu vyrazil, ale iba k Neymarovi. Ten síce bol z uhla, no jeho pokus vôbec netrafil domácu bránu! Toto sa určite dalo zakončiť lepšie.
     
    12
    Neymar dostal "šlapáka". Aj keď ku kontaktu nedošlo, toto sa píska. Voľný kop pre Barcelonu.
    Larrivey
     
    11
    Šanca Celty Vigo! Tak teraz hosťujúci brankár Bravo podržal svoje mužstvo, keď jeho spoluhráči zabudli na domáceho hráča. Larrivey dostal prihrávku do pokutového územia hostí a následne vystrelil na zadnú tyč, lenže veľmi dobre zakročil spomínaný gólman hostí Bravo, ktorý ľavou rukou loptu vyrazil do bezpečia.
     
    10
    Hostia stále kombinujú na útočnej polovici ihriska, ale nevedia sa predrať cez obranný blok domácich. Zatiaľ sa hrá veľmi čisto, dokonca žiaden nedovolený zákrok sme nevideli.
     
    9
    Barcelona prvýkrát v zápase už je dlhšiu dobu pri lopte a už aj oblieha pokutové územie svojho súpera. Ten vytvoril hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný a koncentrovaný. Uvidíme, čo vymyslí ofenzíva hostí.
     
    8
    Po dlhšom čase sa k lopte dostala Barcelona, lenže domáci rýchlo začali napádať a znova sa jej zmocnili. Kelti to hrajú veľmi umne a Katalánci majú problém zobrať im loptu.
     
    7
    Celta Vigo si do týchto chvíľ vôbec nepočína zle. Hrá si svoju hru, hostí nepúšťa k lopte a dá sa povedať, že má územnú prevahu. Stále však čakáme na prvý strelecký pokus, ktorý by ohrozil jedného z brankárov.
     
    6
    Hosťujúci Pique vybojoval loptu na vlastnej polovici ihriska a snažil sa dlhým centrom nájsť pri postrannej čiare na ľavej strane spoluhráča Suareza, lenže toto bolo tiež pridlhé. Vhadzovanie pre domácich.
     
    5
    Kelti to skúšali pekným centrom zľava na Orellanu, lenže táto prihrávka bola na neho pridlhá a lopta prešla mimo bránu za bránkovú čiaru. Nasledovať bude kop od Bravovej svätyne.
     
    4
    Hosťujúci Rafinha zaváhal v rozohrávke, a tak sa lopty zmocnili domáci. Tí chceli Barcu prekvapiť rýchlym prechodom do dobrej šance, no príliš sa im to nepodarilo. Domáci však stále ostávajú pri lopte.
     
    3
    Celta Vigo sa prezentuje vysokým napádaním a snaží sa akciu svojho súpera zastaviť hneď v zárodku. Zatiaľ sa jej to darí a drží si Barcelonu ďaleko od vlastnej brány.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    O výkop sa postarajú hostia. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v belaso-bielej kombinácii dresov, hostia v oranžových farbách.
     
    -45
    Úvodné zostavy:

    Celta Vigo: Alvarez – Mallo, Cabral, Fontas, Jonny – Hernandez, Fernández, Krohn-Dehli – Orellana, Larrivey, Nolito
    Náhradníci: Blanco, Bongonda, Gomez, Charles, Lopez, Mina, Radoja
    Tréner: Eduardo Berizzo

    FC Barcelona: Bravo – Alves, Piqué, Mathieu, Adriano – Rafinha, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar
    Náhradníci: Ter Stegen, Montoya, Rakitic, Xavi, Pedro, Bartra, Roberto
    Tréner: Luis Enrique

    Rozhodca: Iñaki Vicandi Garrido – Andoni Huerga Cermeño, Aitor Villate Martínez.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 29.kola Primery División medzi Celtou Vigo a FC Barcelona. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
    __________________________________________

    Celta Vigo
    Zverenci Eduarda Berizza nie sú na tom práve najhoršie. Po 28 kolách im patrí desiate miesto, keď získali 35 bodov za devät výhier, osem remíz a jedenásť prehier. Naposledy sa v lige predstavili na pôde Levante, kde to vôbec nemali jednoduché. Počas celého stretnutia mali hostia aj územnú, aj streleckú prevahu, no len jeden pokus sa skončil presným zásahom. Oň sa v 86.minúte postaral Charles, a zabezpečil tak svojmu mužstvu zisk troch bodov.

    Posledné zápasy
    21.03.2015 Levante – Celta Vigo 0:1
    14.03.2015 Celta Vigo – Athletic Bilbao 1:2
    08.03.2015 Villarreal – Celta Vigo 4:1
    02.03.2015 Celta Vigo – Elche 1:1
    21.02.2015 Deportivo – Celta Vigo 0:2

    Predpokladaná zostava: Álvarez – Mallo, Cabral, Fontás, Jonny – Krohn-Dehli, Radoja, Fernández – Orellana, Larrivey, Nolito
    Absencie: Oubina, Planas, Madinda
    Najlepší strelec: Joaquín Larrivey – 9 gólov
    __________________________________________

    FC Barcelona
    Tím okolo Luisa Enriqueho hrá v tejto skvele a potvrdzuje to takmer v každom zápase. Po 28 odohraných zápasoch sa nachádza na čele najvyššej španielskej súťaže, keď má na svojom konte 68 bodov za dvadsaťdva víťazstiev, dve remízy a štyri prehry. V poslednom ligovom zápase sa Barca predstavila na domácom trávniku, kde privítala rivala Real Madrid. Skóre zápasu otvoril v 19.minúte Mathieu, ktorý poslal domácich do vedenia. Už v 31.minúte sa dokázal presadiť hosťujúci Ronaldo, a tak bolo vyrovnané. Krátko po zmene strán strhol vedenie na stranu domácich Suarez po prihrávke od Alvesa. Hlavný rozhodca rozdal 11 žltých kariet a našťastie nemusel siahať do zadného vrecka pre tú červenú. Keďže do konca stretnutia už gól nepadol, tak si Katalánci pripísali do tabuľky veľmi cenné tri body.

    Posledné zápasy
    22.03.2015 Barcelona – Real Madrid 2:1
    18.03.2015 Barcelona – Manchester City 1:0 (LM)
    14.03.2015 Eibar – Barcelona 0:2
    08.03.2015 Barcelona – Vallecano 6:1
    04.03.2015 Villarreal – Barcelona 1:3 (Pohár)

    Predpokladaná zostava: Bravo – Alves, Piqué, Mathieu, Adriano – Iniesta, Busquets, Rakitic – Messi, Suárez, Neymar
    Absencie: Vermaelen, Alba, Mascherano
    Najlepší strelec: Lionel Messi – 32 gólov
    __________________________________________

    Vzájomné zápasy
    01.11.2014 Barcelona – Celta Vigo 0:1
    26.03.2014 Barcelona – Celta Vigo 3:0
    29.10.2013 Celta Vigo – Barcelona 0:3
    30.03.2013 Celta Vigo – Barcelona 2:2
    03.11.2012 Barcelona – Celta Vigo 3:1

    Postavenie v tabuľke
    1. Barcelona 22-2-4 80:17 68
    10. Celta Vigo 9-8-11 29:31 35

    Stávkové kancelárie
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 8,00, na remízu okolo 4,75 a na výhru hostí približne 1,36.

    Rozhodcovia
    Dnešné stretnutie bude viesť Španielsky rozhodca Iñaki Vicandi Garrido, ktorému na čiarach budú asistovať krajania Andoni Huerga Cermeño a Aitor Villate Martínez.

    Zhodnotenie
    V dnešnom zápase je jasným favoritom Barcelona bolo by prekvapením, keby hostia nezvíťazili. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 0:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Marek Farkaš

    Góly: 74. Mathieu

    Karty:   24. Krohn-Dehli (CVG), 90+4. Nolito (CVG) – 45. Suarez (BAR), 87. Busquets (BAR)   88. Orellana (CVG)


    Celta Vigo: Alvarez – Mallo, Cabral, Fontas, Jonny – Hernandez (83.Mina), Fernández, Krohn-Dehli (68.Radoja) – Orellana, Larrivey (72.Charles), Nolito
    Náhradníci: Blanco, Bongonda, Gomez, Charles, Lopez, Mina, Radoja
    Tréner: Eduardo Berizzo

    FC Barcelona: Bravo – Alves, Piqué, Mathieu, Adriano – Rafinha (58.Xavi), Busquets, Iniesta (75.Pedro) – Messi, Suarez (86.Rakitic), Neymar
    Náhradníci: Ter Stegen, Montoya, Rakitic, Xavi, Pedro, Bartra, Roberto
    Tréner: Luis Enrique

    Rozhodca: Iñaki Vicandi Garrido – Andoni Huerga Cermeño, Aitor Villate Martínez

    Diváci: 23731