NY Islanders – Detroit 5:4 (kon.) | Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | Carolina – Boston 1:2 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:5 (kon.) | NJ Devils – Anaheim 1:2 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 3:2 (2:0 po s.n.)
Winnipeg – Chicago 3:4 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
3:4 (0:1, 3:1, 0:2)
Chicago Blackhawks
cz Pondelok 30.03.2015, 01:30 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jonathan TOEWS - 3:4
     
    59:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to je závěr zápasu jako hrom. JONATHAN TOEWS ukázkově tečuje před brankou střelu od modré, kterou vyslal Nicklas Hjalmarsson. Hostující celek se dostává do vedení o jeden gól. Asistence: Nickals Hjalmarsson, Marián Hossa.
    Patrick SHARP - 3:3
     
    46:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tobias Enström ve středním pásmu ztratil hokejku, díky čemuž se do brejku dostal PATRICK SHARP, který si jako zkušený mazák poradil. Počkal si na první pohyb brankáře, následně puk poslal do volného prostoru v brance. Bez asistence.
    Dustin BYFUGLIEN - 3:2
     
    39:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpátky na svou stranu. Deset sekund před koncem přesilové hry se ránou od modré čáry prosazuje DUSTIN BYFUGLIEN. Osmnáctá branka tohoto hráče posílá Jets k velké radosti zaplněného MTS Centra do vedení. Dlouhý tlak Winnipegu je využit. Asistence: Andrew Ladd, Drew Stafford.
    Brad RICHARDS - 2:2
     
    36:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Stav zápasu je vyrovnaný. Na tohle byl už Ondřej Pavelec krátký. Střelu od modré čáry velmi dobře tečoval BRAD RICHARDS. Hostující hráč poslal puk na druhou stranu než mířila původní rána. Asistence: Johnny Oduya , Antoine Vermette.
    Blake WHEELER - 2:1
     
    27:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nejprve gól v přesilovce, nyní gól v oslabení a domácí fanoušci jsou v euforii. BLAKE WHEELER dostal přesný pas od Myerse, zkušeně si počkal na pohyb brankáře, udělal mu kličku a střelou do odkryté branky posílá domácí do vedení. Precizně provedená individuální akce od Wheelera. Asistence: Tyler Myers, Andrew Ladd.
    Dustin BYFUGLIEN - 1:1
     
    24:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Gól v přesilové hře. Už střela Drewa Stafforda byla velmi nebezpečná, Crawford si ještě poradil. Pak se puk dostal k DUSTINU BYFUGLIENOVI, jehož ne úplně povedenou ránu vyrazil hostující brankář vyrážečkou nad sebe. Kotouč pomalu padal do brankoviště, následně za brankovou čáru. Je vyrovnáno 1:1. Za tento tlak si domácí gól zasloužili. Bez asistence.
    Andrew SHAW - 0:1
     
    18:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hned několik šťastných momentů rozhodlo o tom, že se Chicago dostává do vedení. Winnipeg měl několikrát kotouč na holi, a tak mohl vyhodit. Blackhawsk s notnou dávkou štěstí zachytili puk ještě v útočném pásmu. Od modré rozehrál Duncan Keith na Brantona Saada. Ten vystřelil, odražený puk se dostal k ANDREW SHAWOVI, který prostřelil Ondřeje Pavelce. Domácí obrana na tohle byla krátká. Asistence: Brandon Saad, Duncan Keith.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 25. Byfuglien, 28. Wheeler (Myers, Ladd), 40. Byfuglien (Ladd, Stafford) – 19. Shaw (Saad, Keith), 37. Richards (Oduya, Vermette), 47. Sharp, 60. Toews (Hjalmarsson, Hossa)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Myers,Enstrom, Trouba, Stuart, Byfuglien, Pardy – Frolík, Lowry, Ladd – Wheeler, Scheifele, Stafford – Stempniak, Perreault, Tlustý – Halischuk, Slater, Thorburn
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Seabrook, Timonen, Rozsíval, Keith, Hjalmarsson, Oduya – Hossa, Toews, Vesteeg – Sharp, Richards, Saad – Teravainen, Vermette, Bickell – Shaw, Krüger, Desjardins.

    Rozhodca: Kowal, Meier – Lazarowich, Henderson

    Diváci: 15 016