Leverkusen – Stuttgart 4:0 (kon.)
koniec
Bayer Leverkusen
4:0 (2:0)
VfB Stuttgart
Piatok 13.03.2015, 20:30 • BayArena, Leverkusen • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
    Josip DRMIČ - 4:0
     
    60
    Bayer Leverkusen dal gól! Lenže stalo sa presne to, čo si hostia nepriali! Jednoduchá akcia domácich skončila štvrtým gólom a to po kombinácii, na konci ktorej bol JOSIP DRMIČ. Loptu si pred seba len nešikovne narazil, lenže rýchlo po nej aj vyštartoval a presne k žrdi upratal aj tentokrát.
    Karim BELLARABI - 3:0
     
    50
    Bayer Leverkusen dal gól! Pomaly sa nám to premieňa na exhibíciu! KARIM BELLARABI sa veľmi pekne uvoľnil po tom, čo vyzvŕtal obranu a krížnou ranou prudko do rohu brány zvyšuje náskok svojho tímu!
    Josip DRMIČ - 2:0
     
    37
    Bayer Leverkusen dal gól! Krásna hlavička a Farmaceuti vedú o dva góly! Rýchly brejk domáci využili dokonale, prevetrali obranu a po presnom centri Hilberta sa hlavičkou do čierneho trafil JOSIP DRMIČ. Pre jeho tím je to razom opäť oveľa veselšie.
    WENDELL - 1:0
     
    33
    Bayer Leverkusen dal gól! Domáci sa dočkali po sérii chýb súpera! Hráči Stuttgartu práve predviedli, prečo sú na poslednej priečke. Hromadu zmätkov v šestnástke a neschopnosť odkopnúť využil WENDELL NASCIMENTO BORGES strelou k žrdi, na čo nemal Ulreich nárok.

    Filip Kubaliak

    Góly: 33. Wendell, 37. Drmič, 50. Bellarabi, 60. Drmič

    Karty:   28. Hilbert (LEV), 36. Wendell (LEV), 49. Calhanoglu (LEV) – 61. Serey Die (STU), 74. Maxim (STU), 86. Hloušek (STU)


    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert (64. Reinartz), Wendell, Ömer Toprak, Papadopoulos, Rolfes (K), Bellarabi (65. Brandt), Castro, Hakan Çalhanoğlu, Drmič (85. Kießling), Son Heung-Min.
    Náhradníci: Krešić – Reinartz, Kießling, Boenisch, Brandt, Donati, Jurčenko.

    VfB Stuttgart: Ulreich – Klein, Sakai (62. Hloušek), Schwaab, Niedermeier, Gentner (K), Kostič (46. Kiesewetter), Serey Die (66. Romeu), Maxim, Ginczek, Werner.
    Náhradníci: Kirschbaum – Ibišević, Gruezo, Romeu, Hloušek, Baumgartl, Kiesewetter.

    Rozhodca: Stieler – Ittrich, Thielert