Cesena – Palermo 0:0 (kon.) | Chievo – AS Rím 0:0 (kon.) | Parma – Bergamo 0:0 (kon.)
Empoli – CFC Janov 1:1 (kon.) | Udinese – Turín 3:2 (kon.) | Neapol – Inter 2:2 (kon.)
koniec
Chievo Verona
0:0 (0:0)
AS Rím
Nedeľa 08.03.2015, 15:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je koniec, AS Rím si pripisuje štvrtú deľbu bodov v rade a ponúka súperom pod ním dotiahnuť sa na jeho druhé miesto ešte bližšie. Vo Verone sa totiž proti domácemu Chievu nenašiel nikto, kto by dopravil loptu do siete a diváci teda odchádzať zo štadióna musia jedine sklamaní. V druhom polčase sa našlo zopár striel, ktoré stáli za to, ale inak tímy predvádzali futbalovú šachovú partiu, z ktorej nevyšiel ako víťaz nik. Preto je to napokon 0:0 a pretrvávať bude trpká pachuť z výkonov hráčov. Nateraz je to už všetko, prajem príjemný podvečer. (16:52:39)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Verde halfvolejom po odrazenej lopte skúsil napáliť na bránu a bol v dobrej pozícii. Strela však skončila mimo kvôli teču a neujal sa ani rohový kop.
     
    90+1
    Arbiter ešte nadstavil 2 minúty.
     
    90+1
    Birsa videl za faul žltú kartu.
     
    90
    Napriek pokročilému času ešte hrozia na jednej i druhej strane výpady smerom k bráne, stále však bez výsledného efektu.
     
    89
    Meggiorini po súboji s Manolasom v šestnástke spadol a chcel pokutový kop, rozhodca bol opäť mĺkvy a neoblomný. Nič také sa konať nebude.
     
    88
    Gervinho sa neprebil cez Radovanoviča do dobrej šance na zmenu priebehu duelu. Frustrovaní sú z dnešného zápasu už aj samotní hráči.
     
    87
    Dnešný duel vo Verone si skutočne vysokú latku futbalovej kvality nenastavil, práve naopak. Šance síce prišli, ale boli ojedinelé a viac sa darilo defenzívam.
     
    86
    Gervinho sapdol po stretu so Schelottom v pokutovom území ale rozhodca penaltu neodpískal. Zrejme len týmto spôsobom už môže jeden či druhý dnes dokázať skórovať.
     
    85
    Často sa hra prerušuje kvôli ofsajdom, alebo nedovoleným zákrokom. V tom prípade si diváci na svoje gólovou mašrktou rozhodne len tak ľahko neprídu.
     
    84
    Tlak Giallorossi zatiaľ neprichádza, hoci by postupne mal gradovať. Do konca zápasu veľa času neostáva a stále čakáme na úvodný gól zápasu.
     
    83
    Pellissier bol dnes v zápase stratený aj preto ho v závere strieda Botta.
     
    82
    Nič také sa však nekonalo, Ljajič mieril technickou vysoko nad a Bizzarri teda zasahovať nemusel.
     
    80
    Ešte predtým sa strieda, do hry príde namiesto Iturbeho Pjanič.
     
    79
    Hosťom sa teda naskytla šanca z priameho kopu, je to niečo vyše dvadsiatich metrov. Chcelo by to presne umiestnenú strelu do horného rohu brány.
     
    78
    Hetemaj musel zakročiť voči Verdemu, ktorý postupoval do šance a preto videl za svoj čin žltú kartu.
     
    77
    Keď to nejde, tak to nejde. Nedarí sa dnes ani po štandardných situáciách a že ich bolo mnoho hovoria aj štatistiky.

    Filip Kubaliak

    Góly:

    Karty:   36. Dainelli (CHV), 52. Cesar (CHV), 78. Hetemaj (CHV), 90+1. Birsa (CHV) – 39. Florenzi (ASR), 41. Nainggolan (ASR)


    Chievo Verona: Bizzarri – Zukanovič, Dainelli, Cesar, Mattiello (20. Birsa), Izco, Schelotto, Radovanovič, Hetemaj, Pellissier (K) (83. Botta), Paloschi (66. Meggiorini).
    Náhradníci: Bardi – Seculin, Gamberini, Sardo, Biraghi, Cofie, Fetfatzidis, Botta, Birsa, Pozzi, Christiansen, Meggiorini.

    AS Rím: De Sanctis – Cole, Manolas, Astori, Florenzi, Keita, Paredes (62. Verde), Nainggolan, Iturbe (80. Pjanič), Totti (K) (61. Ljajič), Gervinho.
    Náhradníci: Lobonţ, Skorupski – Holebas, Spolli, Pjanić, De Rossi, Salih Uçan, Ljajič, Verde, Doumbia, Sanabria.

    Rozhodca: Paulo Silvio Mazzoleni – Irrati, Pairetto.