NJ Devils – Columbus 2:3 (kon.) | Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Detroit – Calgary 2:5 (kon.)
Ottawa – Buffalo 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 2:1 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Pittsburgh 2:5 (kon.)
Boston – Philadelphia 3:2 (po pr.)
koniec
Detroit Red Wings
2:5 (2:1, 0:2, 0:2)
Calgary Flames
Sobota 07.03.2015, 01:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    HUDLER - 2:5
     
    58:54
    Tak predsa to len do tej prázdnej brány padlo. JIŘÍ HUDLER dostal v protiútoku presnú nahrávku a tak nemal problém zakončiť do prázdnej brány. Asistencie: Mikael Backlund, Johnny Gaudreau.
    RAYMOND - 2:4
     
    41:50
    Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Pri zadnom mantinely zvádzal tvrdý boj o puk Shore, ktorý ho nakoniec vybojoval a poslal ho pred bránu, kde bol už pripravený na strelu MASON RAYMOND, ktorý zvyšuje náskok hostí! Asistencie: Drew Shore, Josh Jooris.
    HUDLER - 2:3
     
    33:15
    Tak a hostia sa predsa len dostávajú do vedenia! JIŘÍ HUDLER si skvelo počkal pri bránkovisku na puk od Monahana a nemal problém do odkrytej brány zakončiť. Asistencia: Sean Monahan, Dennis Wideman.
    STAJAN - 2:2
     
    26:05
    Neskutočný vyrovnávajúci gól! Bollig nahadzoval puk a ten sa odrazil od zadného mantinelu, kde sa ho zmocnil MATT STAJAN a ten pálil z prvej presne. Je vyrovnané! Asistencia: Brandon Bollig.
    WIDEMAN - 2:1
     
    10:27
    Tak a hostia zásluhou gólu v presilovke znižujú! MASON MONAHAN sa dostal k odrazenému puku, položil si na zem brankára Howarda a cez dvoch brániacich hráčov v bránkovisku trafil bránu presne. Asistencie: Kris Russell, Dennis Wideman.
    ABDELKADER - 2:0
     
    08:12
    Domáci využívajú presilovú hru! JUSTIN ABDELKADER začal počas presilovky obliehať ľavý roh Hillerovej brány a to mu dokonale vyšlo, pretože dostal presnú nahrávku a nemal ju problém posunúť do odkrytej brány. Asistencie: Henrik Zetterberg, Erik Cole.
    ABDELKADER - 1:0
     
    03:05
    Detroit dáva gól! JUSTIN ABDELKADER dostal skvelú nahrávku a rútil sa sám na Hillera. Toho prekonáva ponad ľavý betón a domáci sa dostávajú do vedenia! Asistencie: Henrik Zetterberg, Erik Cole.

    Ján Vojtaššák

    Góly a asistencie: 4. Abdelkader (Zetterberg, Cole), 9. Abdelkader (Zetterberg, Cole) – 11. Monahan (Russell, Wideman), 27. Stajan (Bollig), 34. Hudler (Monahan, Wideman), 42. Raymond (Shore, Jooris), 59. Hudler (Gaudreau, Backlund)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall – Quincey, DeKeyser – Smith, Židlický – Tatar, Dacjuk, Jurčo – Cole, Zetterberg, Abdelkader – Weiss, Sheahan, Nyquist – Miller, Andersson, Glendening
    Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Russell, Wideman – Brodie, Engelland – Schlemko, Diaz – Gaudreau, Monahan, Hudler – Bouma, Backlund, Colborne – Raymond, Shore, Jooris – Bollig, Stajan, Ferland