Trenčín – B. Bystrica 5:4 (1:0 po s.n.) | Poprad – Zvolen 3:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HKM Zvolen
Sobota 07.03.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Domáci v tretej tretine pridali ešte jeden gól, z hokejky Arneho Krotáka v 52. minúte. Poprad teda zvíťazil a vyrovnáva stav série na 2:2. Séria sa opäť presunie do Zvolena.

    Ďakujem Vám za pozornosť a želám príjemný zvyšok večera. (19:25:54)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:37
    Zvolenčania rozvíjajú svoje akcie, no momentálne Popradčania dobre bránia obrannú modrú čiaru a toto by už mali zvládnuť.
     
    59:13
    Za Zvolen je vylúčený Puliš a Hraško, obaja dve minúty za hrubosť. Za Poprad už sedí na trestnej lavici Mário Kurali a Jaroslav Kasík. Obe trestné lavice už sú poriadne naplnené, na tej zvolenskej je dokopy šesť hráčov, vyzerá to veľmi zábavne. Jurík si momentálne hľadá miesto na sedenie, no asi ho len ťažko nájde.
     
    59:13
    Aktuálne čakáme na deľbu trestov. Rozhodcovská štvorica je pri časomiere.
     
    59:08
    Puk sa ocitol pred bránou Popradu, tam sa odohrala menšia strkanica a vzápätí aj ďalšia, hlavný rozhodca dvihol ruku a bude sa aj vylučovať.
     
    59:03
    Prichádza ďalšie vylúčenie na strane Popradu. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za nedovolené bránenie. Zároveň tréner hostí Josef Turek si vyžiadal oddychový čas.
     
    59:00
    Bagin vystrelil od modrej čiary, no jeho zakončenie bezpečne brankár Kostúr vyrazil svojimi betónmi.
     
    58:37
    Brankár Samuel Baroš odchádza na striedačku! Zvolen so šiestimi hráčmi!
     
    58:10
    Oba tímy hrajú v tejto chvíli s piatimi hráčmi.
     
    57:37
    Opäť vidíme obojstranné vylúčenie. Za Poprad odchádza na trestnú lavicu Samuel Takáč a za Zvolen Emil Bagin. Obaja menší trest za hrubosť.
     
    56:58
    Radoslav Suchý iba jednoduchou žabkou poslal puk von z obranného pásma až ku Barošovi, zakázané uvoľnenie to nebolo.
     
    56:10
    Hlavní rozhodcovia posielajú na trestnú lavicu popradského obrancu Daniela Brejčáka a hosťujúceho Michala Chovana. Obaja po dve minúty za hrubosť.
    Pohľad z redakčného miesta
     
    55:33
    Rapáč sám vytvoril akciu spoza brány, bekhendom sa snažil popri žrdi pretlačiť puk na dvakrát, ale Baroš bezpečne použil svoj betón, aby puk zlikvidoval a vyprevadil ho mimo nebezpečenstva.
     
    54:30
    Arne Kroták predviedol krásny individuálny pohyb v útočnom pásme, zbavil sa dvoch hráčov a prihrával do medzikružia na úplne voľného Samuela Takáča, no jeho strelu Baroš pekne vyrážačkou zneškodnil!
     
    53:55
    Matej Síkela zrýchlil po pravej strane klziska, pravdepodobne sa snažil na opačnej strane nájsť svojho spoluhráča, ale jeho vzdušná prihrávka sa akosi odrazila na bránu, Kostúra to mierne prekvapilo, ale dokázal puk zachytiť v lapačke.
     
    53:22
    Ľuboš Bartečko sa natlačil do zakončenia po pravom krídle, ako ľavák si zakryl puk na bekhend a takto sa snažil prekvapiť Baroša, no obranca Bagin ešte dokázal túto strelu zblokovať na ochrannú sieť.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 23. Boltun (Kasík, Hvila), 36. R. Rapáč (Hvila, Boltun), 52. Kroták (Kasík, Fabian) – 28. Puliš (Brabenec)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, D. Brejčák – Malina, Dinda – Gríger, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Sýkora, Stals, Matis
    HKM Zvolen: Baroš (Šimko) – Bagin, Juraško ("A") – Hraško, Sloboda – Pichnarčík, F. Fekiač – Popela, Pokovič – Jaroš, Brabenec, Puliš – Obdržálek, L. Jurík ("C"), Michal Chovan ("A") – Podkonický, Bortňák, Škvaridlo – Martin Ďaloga, Kentoš, Síkela

    Rozhodca: Jonák, Müllner – Junek, Šefčík

    Diváci: 2693