CSKA Moskva – Soči 3:0 (kon.) | D. Moskva – Jaroslavľ 3:1 (kon.) | Helsinki – Dinamo Minsk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Novgorod 6:3 (kon.)
koniec po predl.
Jokerit Helsinki
2:3 (1:0, 1:0, 0:2 - 0:1)
HC Dinamo Minsk
Piatok 27.02.2015, 17:30 • Hartwall Aréna, Helsinki • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Matt ELLISON - 2:3
     
    72:17
    Dinamo Minsk dal gól!
    Tak to bola nádherná akcia! Linglet ešte odrazený puk posunul na modrú, Bailen si chvíľu počkal, naznačil strelu a prihrávku poslal krížom už presunutému Lingletovi k pravej žrdi. Ten okamžite priťukol puk pred bránu a na strelu MATTA ELLISONA sa už Karlsson nestihol presunúť!
    Asistencie: Charles Linglet a Nick Bailen.
    Charles LINGLET - 2:2
     
    58:33
    Dinamo Minsk dal gól!
    Hosťom sa to predsalen podarilo a veru to bolo rýchle ako facka! Po vhadzovaní si rozohrali puk, Karlsson strelu z pravej strany neudržal a CHARLES LINGLET dostáva dorážkou zrejme zápas do predĺženia!
    Asistencie: Jonathan Cheechoo a Nick Bailen.
    Ryan VESCE - 2:1
     
    51:08
    Dinamo Minsk dal gól!
    RYAN VESCE pripravený pred Karlssonom tečoval dobrú strelu Ellisona a gólom v presilovke znižuje stav! Ešte to môže byť zaujímavé...
    Asistencie: Matt Ellison.
    Petr KOUKAL - 2:0
     
    29:56
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Linus Omark sa opäť predviedol a tento gól je najmä jeho zásluhou. Famózne sa stiahol až za bránu, viacerých hráčov úplne oblbol a nenápadne puk vrátil pred bránu. Pri nej stál pripravený Moses, no ten bol bránený – ale za ním bol voľný PETR KOUKAL, od ktorého čepele sa puk dostal do siete!
    Asistencia: Linus Omark.
    Atte OHTAMAA - 1:0
     
    08:30
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    ATTE OHTAMAA dostal puk na modrú a napriahol, na čo viacerí hráči zareagovali. Meleško sa hádzal na ľad aby strelu zblokoval, no nepodarilo sa mu to, pred Haugena sa stiahol útočiaci hráč s brániacim pri sebe a dokonale tak zaclonili výhľad a brankár hostí nedokázal strelu zachytiť a puk mu po bombe od modrej prešiel pod ľavú ruku do siete!

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 9. Ohtamaa, 30. Koukal (Omark) – 52. Vesce (Ellison), 59. Linglet (Cheechoo, Bailen), 73. Ellison (Linglet, Bailen)


    Jokerit Helsinki: Karlsson (Helenius) – Korpikari, Gunderson, Väänänen, Jaakola, Todd, Ohtamaa – Hagman, Kapanen, Huhtala – Aaltonen, Wirtanen, J. Sallinen – Moses, Koukal, Omark – Mäki, Hahl, Pöysti
    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Krjaíček, Goroško, Šinkevič, Bailen, Lisovec, Švarný, Bujnický, Badun – Szczechura, Kaľužný, Cheechoo – Linglet, Ellison, Vesce – Kulakov, Meleško, Materuchin – Drozd, Stepanov, Pavlovič

    Rozhodca: Anisimov, Gofman – Aľošin, Ivanov

    Diváci: 11728