Kladno – HC Plzeň 7:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:10 (kon.) | Sparta Praha – Slavia 7:8 (kon.)
Olomouc – HC Litvínov 3:2 (po pr.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC Olomouc
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)
HC Litvínov
cz Štvrtok 26.02.2015, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Play-out DHL extraligy juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí chvíli kombinovali před litvínovskou brankou. Aleš Jeklič nahrál Betákovi vedle branky a olomoucký útočník poslal přesnou přihrávku DAVIDU NESVADBOVI, který z první překonal Spěšného střelou k tyči. Asistence: Šimon Beták, Aleš Jeklič.
     
    34:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Na střelu KARLA ŠEFLA z levého kruhu už byl ale přesunující se olomoucký brankář krátký. Asistence: Josef Stříbrný, David Šesták.
     
    17:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Štěpku ale špatná muška dlouho mrzet nemusela. O chvíli později se k odraženému puku u pravé tyčky dostali JAROSLAV ŠIMEČEK a Dominik Čapek, párkrát si prohodili puk, zamotali hlavy domácí obraně a první jmenovaný našel skulinku mezi pravou tyčkou a Urbischem. Asistence: Dominik Čapek.
     
    15:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Chvíli na to však Kohouti mířili přesně i ve vlastním oslabení. Když olomoucké vedení navýšil MATĚJ PAVLOVSKÝ. Asistence: David Nesvadba.
     
    01:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Kohouti chyby hostů dokázali využít. Po buly se dostali až před branku, kde po několika dorážkách dostal puk kolem levé tyčky až do sítě ŠIMON BETÁK. Asistence: Jan Štefka, Aleš Jeklič.

    Zuzana Spurná

    Barbora Wolfová

    Góly a asistencie: 2. Beták (Štefka J., Jeklič A.), 16. Pavlovský (Nesvadba), 61. Pavlovský (Beták, Jeklič A.) – 18. Šimeček (Čapek), 35. Šefl (Stříbrný, Šesták)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Klvaňa, Nesvadba, Tomek, Brandýs, Hes, Škoda, Jeklič A. – Štefka J., Ostřanský (C), Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, Horák J., Beták, Kropáč, Konečný, Janás.
    HC Litvínov: Spěšný (Sroka) – Moravec, Šesták, Fučík, Cvrk, Kokeš, Sklenička, Vostárek, Šefl – Čapek, Stříbrný, Ujfaluši, Mical, Šimeček, Štěpka (C).

    Rozhodca: Vaněk – Kašík, Holibka