Stuttgart – Dortmund 2:3 (kon.)
koniec
VfB Stuttgart
2:3 (1:2)
Borussia Dortmund
Piatok 20.02.2015, 20:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
    NIEDERMEIER - 2:3
     
    90+2
    Stuttgart dal gól! Hostia neubránili rohový kop, ktorý sa po spleti tečov dostal ku kapitánovi VfB. GEORG NIEDERMEIER zblízka hlavičkou ešte znižuje, no na body to zrejme aj tak stačiť nebude.
    REUS - 1:3
     
    90
    Dortmund dal gól! Je rozhodnuté, totálne zlyhanie v obrane Stuttgartu od Baumgartla využil MARCO REUS. Mladík mu nešťastne prihral loptu, čo útočník skvele využil a obišiel brankára so strelou do prázdnej siete!
    Ilkay GÜNDOĞAN - 1:2
     
    38
    Dortmund dal gól! Hráči BVB sa napokon veľmi rýchlo otriasli po inkasovaní a po pravej strane podnikli rýchlu akciu. Lopta do behu pre ILKAYA GUNDOGANA bola milimetrová a krížnym pokusom prestrelil Ulreicha, čím vracia svojmu tímu vedenie!
    KLEIN - 1:1
     
    32
    Stuttgart dal gól! Je to tu, Švábčania sa konečne dočkali gólu pred vlastnými fanúšikmi! Z pokutového kopu sa nemýlil FLORIAN KLEIN a dokonalou strelou presne k ľavej žrdi vyrovnáva stav zápasu.
    AUBAMEYANG - 0:1
     
    25
    Dortmund dal gól! Hráči BVB sa postupným útokom dostali do šestnástky, kde dobre zapracoval Reus. Lopta sa dostala následne po spleti tečí k hviezde hostía, čiže PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG zblízka nemal problém prestreliť Ulreicha a otvára skóre!

    Filip Kubaliak

    Góly: 32. Klein (pen.), 90+2. Niedermeier – 25. Aubameyang, 38. Ilkay Gündoğan, 90. Reus

    Karty:   86. Die (STU) – 9. Kagawa (DOR), 75. Piszczek (DOR)


    VfB Stuttgart: Ulreich – Schwaab (80. Kostič), Sakai, Timo Baumgartl, Niedermeier (K), Klein, Carlos Gruezo (55. Leitner), Serey Die, Werner, Harnik, Hloušek (72. Ibiševič).
    Náhradníci: Kirschbaum – Haggui, Leitner, Romeu, Kostič, Maxim, Ibiševič.

    Borussia Dortmund: Weidenfeller (K) – Piszczek, Schmelzer, Subotič, Papastathopoulos, Şahin, Kampl (46. Mkhitaryan), Gündoğan, Kagawa (70. Błaszczykowski), Reus (90. Ginter), Aubameyang.
    Náhradníci: Langerak – Hummels, Ginter, Błaszczykowski, Kirch, Immobile, Mkhitaryan.

    Rozhodca: Deniz Aytekin