Chicago – Pittsburgh 2:1 (3:2 po s.n.) | Florida – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Buffalo – Philadelphia 1:2 (kon.)
Anaheim – Washington 3:5 (kon.) | San Jose – Tampa Bay 2:5 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
Washington Capitals
cz Pondelok 16.02.2015, 02:00 • Honda Center, Anaheim (kapacita 17174 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Andre BURAKOVSKY - 3:5
     
    49:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení! Ovečkin sebral v obranném pásmu puk váhajícímu Stonerovi a společně s ANDRE BURAKOVSKYM se dostal do přečíslení dvou na jednoho, ruský útočník ideální přihrávkou uvolnil Burakovskyho, jenž parádním blafákem překonal Gibsona! Asistence: Alex Ovečkin.
    Andrew COGLIANO - 3:4
     
    32:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Gólové představení pokračuje, tentokrát se prosazují domácí! Rakell se pokusil zpoza branky přihrávat mezi nohami, to sice neprošlo, další přihrávka od Silfverberga už ano. Před brankou byl připraven ANDREW COGLIANO, který tak zblízka snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Jacob Silfverberg a Ben Lovejoy.
    Andre BURAKOVSKY - 2:4
     
    29:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení! Alex Ovečkin se tělem natlačil před Stonera, místo avizované střely ale nakonec parádně našel volného ANDRE BURAKOVSKYHO, kterému stačilo trefit z poloviny odkrytou branku, což se mu také podařilo! Asistence: Alex Ovečkin a Jack Hillen.
    Marcus JOHANSSON - 2:3
     
    23:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají zaslouženého vedení, když využívají chyby domácích při střídání. Matt Niskanen dlouhou přihrávkou našel na útočné modré čáře MARCUSE JOHANSSONA, který se z úniku prosazuje přesnou střelou nad Gibsonovu vyrážečku! Asistence: Matt Niskanen a Brooks Orpik.
    Alexandr OVEČKIN - 2:2
     
    10:26
    Washington právě vstřelil branku!
    Klasicky sehraná přesilová hra v podání Capitals! Nicklas Bäckström uklidnil hru, předal puk Greenovi, který přihrál na vrchol levého kruhu na ALEXE OVEČKINA, který parádní střelou z první, jak je jeho zvykem, propálil Gibsona! Asistence: Mike Green a Nicklas Bäckström.
    Corey PERRY - 2:1
     
    05:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Divoký úvod zápasu pokračuje dál! Getzlaf nejdříve tvrdým hitem sundal Orpika, elitní formace Ducks ale pokračovala v akci dál, Smith-Pelly našel v mezikruží COREYHO PERRYHO, který střelou přes obránce nedal Petersovi žádnou šanci zasáhnout! Asistence: Devante Smith-Pelly a Hampus Lindholm.
    Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    01:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostům se ale velmi rychle podařilo vyrovnat, 16 vteřin po Coglianově brance se na druhé straně prosazuje ALEX OVEČKIN, který si po Bäckströmem vyhraném buly zpracoval kotouč bruslí a střelou po zemi překvapil Gibsona! Asistence: Nicklas Bäckström.
    Andrew COGLIANO - 1:0
     
    01:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají velmi brzkého vedení! Po vyhraném vhazování se ke střele od modré čáry dostal Beauchemin, Peters puk vyrazil pouze před sebe, kde na dorážku číhal ANDREW COGLIANO, jenž se zblízka nemýlil! Asistence: Francois Beauchemin a Hampus Lindholm.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 2. Cogliano (Beauchemin, Lindholm), 6. Perry (Smith-Pelly, Lindholm), 33. Cogliano (Silfverberg, Lovejoy) – 2. Ovečkin (Bäckström), 11. Ovečkin (Green, Bäckström), 24. Johansson (Niskanen, Orpik), 30. Burakovsky (Ovečkin, Hillen), 50. Burakovsky (Ovečkin)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bryzgalov) – Fowler, Lovejoy, Lindholm, Beauchemin, Stoner, Vatanen – Maroon, Getzlaf (C), Perry – Beleskey, Kesler, Palmieri – Cogliano, Rakell, Silfverberg – Smith-Pelly, Thompson, Jackman. Trenér: Bruce Boudreau.
    Washington Capitals: Peters (Holtby) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Hillen, Green – Ovečkin (C), Bäckström, Johansson – Laich, Fehr, Ward – Chimera, Kuzněcov, Brouwer – Burakovsky, Beagle, Latta. Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodca: Skilliter, Kowal – Henderson, Cvik

    Diváci: 17252