Chicago – Pittsburgh 2:1 (3:2 po s.n.) | Florida – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Buffalo – Philadelphia 1:2 (kon.)
Anaheim – Washington 3:5 (kon.) | San Jose – Tampa Bay 2:5 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
Washington Capitals
cz Pondelok 16.02.2015, 02:00 • Honda Center, Anaheim (kapacita 17174 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Eric Fehr sice vstřelil gól do prázdné branky, rozhodčí už předtím ale přerušil hru a vylučuje Cama Fowlera za držení protihráče.
     
    43:37
    Andrew Cogliano se nemohl dostat na ujíždějícího Ovečkina jinak než faulem, míří tak na trestnou lavici za sekání.
     
    40:46
    Ryan Getzlaf se šikovně uvolnil přes Orpika, který ho musel následně faulovat, obránce hostů míří na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    37:57
    Po dobré práci domácích hráčů v útočném pásmu se bude vylučovat také na druhé straně, za hákování je vyloučen Andre Burakovsky.
     
    36:30
    Přesilová hra pro Capitals, za podražení míří na trestnou lavici Ryan Getzlaf, domácí kapitán je v dnešním zápase vyloučen již podruhé.
     
    15:58
    Přesilovku si zahrají také Ducks, za hákování je vyloučen Brooks Laich.
     
    13:09
    Alex Ovečkin se dostal do křížku s Ryanem Getzlafem. Ruský car nejdříve hitem dorazil Getzlafa u mantinelu, domácí útočník ale reagoval zbytečnou sekerou přes nohy, za kterou je Getzlaf vyloučen za sekání.
     
    09:39
    Síly na ledě se na 15 vteřin vyrovnají, poté začne přesilová hra Capitals. Za hru vysokou holí míří na trestnou lavici Kyle Palmieri.
     
    07:54
    Anaheim si zahraje přesilovou hru, na trestnou lavici za krosček míří Matt Niskanen.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 2. Cogliano (Beauchemin, Lindholm), 6. Perry (Smith-Pelly, Lindholm), 33. Cogliano (Silfverberg, Lovejoy) – 2. Ovečkin (Bäckström), 11. Ovečkin (Green, Bäckström), 24. Johansson (Niskanen, Orpik), 30. Burakovsky (Ovečkin, Hillen), 50. Burakovsky (Ovečkin)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bryzgalov) – Fowler, Lovejoy, Lindholm, Beauchemin, Stoner, Vatanen – Maroon, Getzlaf (C), Perry – Beleskey, Kesler, Palmieri – Cogliano, Rakell, Silfverberg – Smith-Pelly, Thompson, Jackman. Trenér: Bruce Boudreau.
    Washington Capitals: Peters (Holtby) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Hillen, Green – Ovečkin (C), Bäckström, Johansson – Laich, Fehr, Ward – Chimera, Kuzněcov, Brouwer – Burakovsky, Beagle, Latta. Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodca: Skilliter, Kowal – Henderson, Cvik

    Diváci: 17252