Columbus – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Chicago – NJ Devils 3:1 (kon.) | Dallas – Florida 2:0 (kon.)
Arizona – San Jose 2:4 (kon.) | Vancouver – Boston 5:2 (kon.) | Ottawa – Edmonton 7:2 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
2:4 (2:0, 0:2, 0:2)
San Jose Sharks
cz Sobota 14.02.2015, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    PAVELSKI - 2:4
     
    58:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ale tento risk se neoplatil, troufnu si napsat, je rozhodnuto. Na led létají čepice, protože autor gólu do prázdné branky je JOE PAVELSKI, jenž tedy dokonává hattrick svou trefou přes celé hřiště. Asistence: Joe Thornton.
    GOODROW - 2:3
     
    46:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose otáčí průběh zápasu! Žraloci jeli v přečíslení tři na dva, ale BRACLAY GOODROW to vzal na sebe a trefil se do horního růžku. Nahrávku si připisuje i gólman Niemi, jenž akci založil svým zákrokem. Asistence: Brent Burns, Antti Niemi.
    PAVELSKI - 2:2
     
    33:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno. Couture našel na kruhu postaveného JOE PAVELSKIHO, jenž svým druhým gólem v zápase srovnává stav, když se trefil těsně pod horní tyč. Využitá přesilová hra. Asistence: Logan Couture, Joe Thornton.
    Joe PAVELSKI - 2:1
     
    20:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    To je ale nástup do druhé třetiny v podání Sharks! Thorton našel před brankou JOE PAVELSKIHO, jenž dostal puk za záda Smitha. Asistence: Joe Thornton, Scott Hannan.
    ERAT - 2:0
     
    15:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nakonec je z toho ještě využitá početní výhoda a dokonce gól s českou účastí! Přesilovkou kombinaci dovršil krásnou nahrávkou před branku Gagner, kde do puku plácl MARTIN ERAT a zvyšuje tak na 2:0 pro Arizonu. Asistence: Sam Gagner, Keith Yandle.
    Mark ARCOBELLO - 1:0
     
    01:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    První vážnější šance zápasu končí brankou! Ve střední třetině se k puku dostal MARK ARCOBELLO, jenž jel se svým spoluhráčem v přečíslení, vše vzal ale na sebe a puk trefil přesně k tyči. Asistence: Sam Gagner.

    Jakub Kudláč

    Góly a asistencie: 2. Arcobello (Gagner), 16. Erat (Gagner, Yandle) – 21. Pavelski (Thornton, Hannan), 34. Pavelski (Couture, Thornton), 47. Goodrow (Burns, Niemi), 59. Pavelski (Thornton)


    Arizona Coyotes: M. Smith (McKenna) – Z. Michálek, Ekman-Larsson, Stone, Yandle, Murphy, Campbell – Doan, Vermette, Rieder – Gagner, Arcobello, Lessio – Erat, Chipchura, Korpikoski – Moss, Shinnimin, Martinook.
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Hannah, Burns, Dillon, Müeller, Irwin, Tennyson – Karlsson, Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Nieto – Sheppard, Hertl, Wingels – Scott, Tierney, Goodow.

    Rozhodca: Jackson, Pochmara – Heyer, Henderson