NJ Devils – Edmonton 1:2 (kon.) | Columbus – LA Kings 3:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 5:3 (kon.)
Chicago – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Calgary 1:4 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
Los Angeles Kings
cz Utorok 10.02.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    David SAVARD - 3:4
     
    58:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dlouho to vypadalo, že se domácím sotva podaří vystřelit. Johnson měl na vrcholu levého kruhu potíže udržet puk, nakonec jej ale získal, posunul kotouč na Foligna, ten vyslal podél modré pas na DAVIDA SAVARDA, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Nick Foligno, Jack Johnson.
    Dustin BROWN - 2:4
     
    41:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nyní to již hostím vyšlo. Základ byl opět ve vyhráném buly, tentokrát díky Kopitarovi, který si poté bez jakéhokoliv dohledu sjel před branku, kde zcela volný stínoval McElhinneymu. Střelu Gáboríka ještě gólma Columbusu stihl zneškodnit. Vyrazil jí na hůl DUSTINA BROWNA, který se již z levé strany poblíž branky nemýlil. Asistence: Marián Gáborík.
    Jeff CARTER - 2:3
     
    35:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Festival slepených gólů pokračuje. Jen minutu a čtvrt svítil v Nationwide aréně nerozhodný stav. Obránce McNabb poslal ke vzdálenější tyči McElhinneyho střelu, do které vložil hůl JEFF CARTER a tečoval puk mimo dosah bezmocného gólmana Columbusu. Asistence: Brayden McNabb, Jamie McBain
    Během tisícovky zápasů základní části posbíral Scotty Hartnell přesně 262 gólů. Ve svém jubilejním zápase přidal v pořadí 263. přesný zásah.

    Scott HARTNELL - 2:2
     
    34:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Co kryje, McElhinney kotouč vyrazil a Columbus se hned dostal dopředu. První lajna domácích si mezi sebou parádně vyměňovala puky, po hezké kombinaci se dostala až před Quicka, kde Johansen našel před brankou volného SCOTTA HARTNELLA a ten se trefil přesně mezi nohy Quicka. Ten v leže neměl nárok zasáhnout. Asistence: Ryan Johansen, Cam Atkinson.
    Tyler TOFFOLI - 1:2
     
    08:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí hodně studená sprcha. Lehce vedli, ale nyní už se musí dotahovat. King poslal z levého rohu parádní pas před branku, který si našel TYLER TOFFOLI a zblízka se trefuje mimo dosah lapačky McElhinneyho – přesně pod víko. Asistence: Dwight King.
    Dwight KING - 1:1
     
    02:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jenže z vedení se domácí radovali sotva půl minuty. Situace byla hodně podobná jako před malou chvílí. Na druhé straně zavezl puk do pásma Carter a před brankou jej tentokrát tečoval do sítě DWIGHT KING. Asistence: Jeff Carter, Robyn Regehr.
    Jack SKILLE - 1:0
     
    01:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se hodně rychle dostávají do vedení. Anisimov našel rozjetého JACKA SKILLEHO, který poslal z pravé strany střílenou přihrávku na branku Quicka a od brusle beka Jamieho McBaina, kterému dělal problémy Calvert, putoval puk za záda překvapeného a hlavně bezmocného gólmana hostí. Asistence: Arťom Anisimov, David Savard.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 2. Skille (Anisimov, Savard), 35. Hartnell (Johansen, Atkinson), 59. Savard (Foligno, Johnson) – 3. King (Carter, Regehr), 9. Toffoli (King), 36. Carter (McNabb, McBain), 42. Brown (Gáborík)


    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Forsberg) – Johnson, Savard, Connauton, Tjutin, Leopold, Goloubef – Hartnell, Johansen, Atkinson – Foligno, Dubinsky, Tropp – Anisimov, Wennberg, Skille – Calvert, Letestu, Boll. Trenér: Todd Richards
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Greene, McNabb, Regehr, McBain – Gáborík, Kopitar, Brown – King, Carter, Toffoli – Lewis, Stoll, Williams – Clifford, Shore, Nolan. Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodca: Skilliter, O'Halloran – Amell, Galloway

    Diváci: 14703