Atlético Madrid – Real Madrid 4:0 (kon.) | Villarreal – Granada 2:0 (kon.) | Levante – Malaga 4:1 (kon.)
Sociedad – Vigo 1:1 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
4:0 (2:0)
Real Madrid
Sobota 07.02.2015, 16:00 • Estadio Vicente Calderón, Madrid, Španielsko • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Mario MANDŽUKIĆ - 4:0
     
    89
    Atlético dalo gól!
    Tak toto je už poriadny debakel pre hostí. Na pravej strane dostal loptu do behu Torres, ten našiel presným centrom MARIA MANDŽUKIĆA, ktorý hlavičkou prekonal gólmana Realu Casillasa. Už je to o štyri góly a toto je veru poriadny náklad.
    Antoine GRIEZMANN - 3:0
     
    67
    Atlético dalo gól!
    Tak a je tam ďalší. Bol tam nebezpečný center do pokutového územia, ktorý našiel presne hlavu Nigueza. Ten poslal loptu na druhú stranu, kde mu nabiehal spoluhráč ANTOINE GRIEZMANN. Francúz predskočil Varanea a v sklze upravil na rozdiel triedy. Atléti už vedú o tri góly a o zisk troch bodov ich pripraví už iba zázrak.
    Saúl ÑÍGUEZ - 2:0
     
    18
    Atlético dalo gól!
    Nádherný gól domáceho hráča, ktorý je na hracej ploche len pár minút. Siqueira sa predral do pokutového územia, poslal jemný center na hranicu päťky. Tam sa pohyboval jeho spoluhráč SAÚL ÑÍGUEZ, ktorý strihol nožničky. Lopta sa od pravej tyči odrazila do brány a domáci už slávia tento pekný gól. Atléti sa dostávajú už do dvojgólového vedenia.
    Tiago MENDES - 1:0
     
    14
    Atlético dalo gól!
    Tak ešte neubehlo zo stretnutia veľa času, no už sme sa dočkali prvého presného zásahu. Bol tam nebezpečný center domácich do pokutového územia. K lopte sa dostal Mandžukić, ktorý ju výborne podržal, sklepol ju spoluhráčovi TIAGOVI MENDEZOVI. Ten vystrelil z prvej a jeho tvrdá strela nakoniec skončila v sieti! Brankár hostí Casillas túto strelu určite mohol chytiť, no veľmi ľahko sa to hovorí. Každopádne, Atléti sa dostávajú do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 14. Tiago, 18. Ñiguez, 67. Griezmann, 89. Mandžukić

    Karty:   45. Gabi (ATM), 50. Turan (ATM), 53. Garcia (ATM), 54. Godin (ATM), 83. Mandžukić (ATM) – 29. Kroos (REA), 85. Jesé (REA)


    Atlético Madrid: Moya – Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira – Turan, Gabi, Tiago, Koke (11.Niguez) – Mandžukić, Griezmann (77.Torres)
    Náhradníci: Gamez, Garcia, Gimenez, Niguez (71.Garcia), Oblak, Suarez, Torres
    Tréner: Diego Simeone

    Real Madrid: Casillas – Carvajal, Varane, Nacho, Coentrao – Khedira (46.Jesé), Kroos, Isco (68.Illarramendi) – Bale, Benzema (72.Hernandez), Ronaldo
    Náhradníci: Arbeloa, Hernandez, Illarramendi, Jese, Llorente, Navas, Silva
    Tréner: Carlo Ancelotti

    Rozhodca: David Fernández Borbalán – Raúl Cabanero Martínez, Jorge Canelo Prieto

    Diváci: 54960