Tottenham – Arsenal 2:1 (kon.) | Aston Villa – Chelsea 1:2 (kon.) | Leicester – Crystal Palace 0:1 (kon.)
Manchester City – Hull City 1:1 (kon.) | QPR – Southampton 0:1 (kon.) | Swansea – Sunderland 1:1 (kon.)
Everton – Liverpool 0:0 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
2:1 (0:1)
Arsenal FC
Sobota 07.02.2015, 13:45 • White Hart Lane, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Harry KANE - 2:1
     
    86
    Tottenham dal gól!
    Tak to je neuveriteľné ako vie Tottenham streliť gól v záverečných minútach. Znova to vyšlo manažérovi Mauriciovi Pochettinovi, ktorý sa môže tešiť z presného zásahu. Oň sa postaral jeho zverenec HARRY KANE, ktorý si výborne nabehol na center od spoluhráča Bentaleba. Jeho hlavička išla do protipohybu Ospinu a nakoniec skončila v sieti. Spurs strhávajú vedenie na svoju stranu!
    Harry KANE - 1:1
     
    56
    Tottenham dal gól!
    Domácim sa to nakoniec podarilo. Spurs vybojovali rohový kop. Exekútor Lamela poslal loptu na prednú tyč, kde jeho spoluhráč Dembele predĺžil za seba. Brankár Ospina loptu posunul tiež za seba, lenže k úplne voľnému HARRYMU KANEOVI, ktorý rozvlnil sieť. Domáci vyrovnávajú a začína sa od začiatku.
    Mesut ÖZIL - 0:1
     
    11
    Arsenal FC dal gól!
    Po pravej strane sa dopredu predral Welbeck, ten našiel spätnou prihrávkou Girouda. Francúzovi strela nevyšla, no lopta sa dostala k úplne voľnému MESUTOVI ÖZILOVI, ktorý nemal problém trafiť odkrytú časť brány. Kanonieri sa dostávajú do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 56. Kane, 86. Kane – 11. Özil

    Karty:   37. Kane (TOT), 80. Mason (TOT), 90+2. Bentaleb (TOT) – 42. Monreal (ARS), 45+2. Welbeck (ARS), 53. Koscielny (ARS), 84. Giroud (ARS), 90+4. Ramsey (ARS)


    Tottenham Hotspur: Lloris – Walker, Dier, Vertonghen, Rose – Bentaleb, Mason (90+5.Paulinho) – Lamela (89.Stambouli), Dembele (75.Chadli), Eriksen – Kane
    Náhradníci: Davies, Fazio, Chadli, Paulinho, Soldado, Stambouli, Vorm
    Manažér: Mauricio Pochettino

    Arsenal FC: Ospina – Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Coquelin (88.Akpom), Ramsey – Welbeck (79.Walcott), Cazorla (69.Rosický), Ozil – Giroud
    Náhradníci: Akpom, Flamini, Gibbs, Gabriel, Rosický, Szczesny, Walcott
    Manažér: Arsène Wenger

    Rozhodca: Martin Atkinson – Stephen Child, Harry Lennard