Ostrava – Podbeskidzie 2:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Opava 3:1 (kon.) | Sparta U21 – Pardubice 1:0 (kon.)
Hr. Králové – Táborsko 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 3:1 (kon.) | Esbjerg – Jihlava 0:0 (kon.)
Skalica – Sigma Olomouc 4:0 (kon.) | Trnava – Slovácko 10:1 (kon.) | Karviná – 1. HFK Olomouc 4:1 (kon.)
Ostrava – Dunaújváros 2:1 (kon.) | Orlová – Třinec 0:2 (kon.) | Myjava – Bielsko-Biala 0:1 (kon.)
Jablonec – Kodaň 2:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (3:1)
FC Zlín
Streda 04.02.2015, 13:05 • Pasienky, Bratislava • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    85
    Dva rohové kopy Zlína v krátkom slede, ten prvý obrana Slovana s prehľadom odvrátila, po druhom sám na päťke hlavičkoval Kurtin, vo výbornej pozícii mieril tesne nad!
     
    82
    Mohlo byť zvýšené! Slovan predviedol priamočiarú akciu, na jej konci bol Čermák, ktorý postupoval po pravej strane sám na brankára, jeho prudkú strelu Dostál vyboxoval na roh!
     
    71
    Tak teraz len centimetre delili hostí od zníženia svojej straty! Železník vypálil asi z 25 metrov a Hudák strelu tečoval tak nešťastne, že prehodil aj Perniša a obaja len očami vytáčali loptu, ktorá napokon mierila tesne nad brvno!
     
    65
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Kubík, prichádza Oršula.
     
    63
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Saláta, prichádza Sipľak.
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Gorosito, prichádza Hudák.
     
    62
    Po rohu na bližšej žrdi hlavičkoval Simovič, lopta mierila veľmi dobre do protiľahlého horného rohu a len zásah Motala zabránil tomu, aby lopta skončila v sieti!
     
    61
    Zreľák mohol zaznamenať hetrik! Na ľavej strane si prebral na hranici ofsajdu dlhú nahrávku a sám sa rútil na Dostála a bez okolkov prudko strieľal, brankár hostí aj so šťastím vyrazil na roh!
     
    58
    Zlín mohol znížiť! Železník sa predral do šestnástky, odkiaľ aj zakončoval prízemnou strelou, do tej sa vrhol Gorosito a obetavo ju na dvakrát zablokoval!
     
    54
    Domáci sa radovali z gólu, ich nadšenie ale zastavil čiarový rozhodca! Saláta na pravej strane šestnástky skvele hlavičkoval a loptu ešte pred bránou efektne umiestnil Gorosito, práve on však stál v ofsajde!
     
    48
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Ďuriš, prichádza Čermák.
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Peltier, prichádza Mészáros.
     
    47
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Hubáček, prichádza Salachna.
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Blanař, prichádza Malý.
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Kopečný, prichádza Matejov.
     
    44
    Slovan dal gól!

    Krásna kombinácia domácich rezultuje v tretí presný zásah! Postaralo sa oň bývalé duo z AS Trenčín – Kubík si prevzal dlhý pas na ľavej strane, prešiel do šestnástky a načasovanou spätnou prihrávkou našiel pred päťkou voľného SAMUELA ŠTEFÁNIKA a ten presne umiestnenou placírkou nedal Dostálovi šancu – 3:1!
     
    37
    Saláta poriadne prebrúsil nohy Poznara a takmer z toho bola penalta! Belasí si zbytočne zavarili sami, keď pred šestnástkou neodkopli loptu a hostia sa tak dostali do šance. Na jej konci bol práve Poznar, ktorý už zakončoval z hranice šestnástky, práve v tej chvíli ho ale skosil Saláta!Bude z toho priamy kop z výbornej pozície.
     
    35
    Slovan dal gól!

    ADAM ZREĽÁK strieľa svoj druhý gól v zápase a otáča skóre v prospech domácich! Akciu založil Simovič, lopta potom cez Kubíka putovala dopredu k Zreľákovi, ktorý s prehľadom kanoniera prehodil vybiehajúceho Dostála a len s radosťou sledoval, ako lopta končí v sieti – 2:1!
     
    23
    Krásna akcia Slovana, belasí mohli vyhrávať! Simovič vyviezol loptu až z vlastnej polovice a po krátkej kombinácii vysunul na ľavej strane Kubíka, ten odcentroval takmer až z hranice bránkovej čiary a tesne pred päťkou našiel Peltiera, ten hlavičkou mieril tesne mimo pravej žrde!
     
    21
    Slovan dal gól!

    Je vyrovnané! Belasí založili rýchlu útočnú akciu, pri ktorej lopta postupne putovala z pravej strany na ľavú. Na konci bol ADAM ZREĽÁK, ktorý si prebral loptu tesne pred šestnástkou a s prehľadom obstrelil Dostála – 1:1!
     
    14
    Obrovská šanca na vyrovnanie! Ďuriš perfektnou diagonálnou prihrávkou našiel na ľavej strane Kubíka, ten postupoval sám na brankára a situáciu riešil prudkou strelou do stredu, Dostál ale výborne zasiahol a na dvakrát loptu kryl!
     
    4
    Zlín dal gól!
    Expresný gólový úvod, Zlín zúročil svoju aktivitu! Strelu Železníka zo strednej vzdialenosti ešte zablokoval Gorosito, Jablonský ale na ľavej strane šestnástky zle odhadol odskok lopty, podbehol ju a tak sa k nej sám pred Krnáčom dostal TOMÁŠ POZNAR, ktorý krížnou strelu umiestnil loptu k žrdi – 0:1!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 21. Zreľák, 35. Zreľák, 44. Štefánik – 4. Poznar


    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Jablonský, Gorosito, Saláta (C), Kotula – Simovič – Kubík, Štefánik, Ďuriš – Peltier, Zreľák
    Náhradníci: Perniš (NB), Mészáros, Oršula, Gašparovič, Čermák, Sipľak, Hudák

    FC Zlín: Dostál – Hubáček, Blanař, Železník (C), Holík, Poznar, Živulič, Hájek, Chýla, Kopečný, Chmelo
    Náhradníci: Adamuška (NB), Malý, Salachna, Motal, Matejov, Kurtin, Benčík, Chwaszcz

    Rozhodca: Trutz – Roszbeck, Borsányi