Třinec – Liberec 2:1 (kon.) | Slavia – Sparta Praha 4:9 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 1:2 (kon.) | Hradec Králové – K. Vary 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 6:3 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 2:1 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 01.02.2015, 17:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Zdeněk ČÁP - 3:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    59:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Hradec rozhoduje střelou do prázdné brány v oslabení čtyř proti šesti, a kdo jiný se mohl trefit než ZDENĚK ČÁP. Pro mladého obránce vybojoval puk Tomáš Mertl a Čáp se hned ve svém prvním letošním startu za Mountfield raduje z gólu z vlastní třetiny, který je navíc jeho premiérovým v extralize – 3:1! Bez asistence.
    Radek DUDA - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    57:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je to tady, Vary střílejí kontaktní gól a závěr zápasu bude ještě pořádně dramatický! Na pravém kruhu se odraženého puku chopil kapitán RADEK DUDA, jenž s ním vykroužil kousek k hrazení, aby se obloukem vrátil zpátky do střelecké pozice a parádní dělovkou k bližší tyči rozvlnil hradeckou síť – 2:1! Asistence: Tomáš Harant.
    Karel PLÁŠIL - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    22:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale tohle byla exkluzivní rána! Domácí hokejisté obrovskou šancí nepohrdli a v dvojnásobné přesilovce odskakují. Do přihrávky Martina Pláňka se opřel KAREL PLÁŠIL a trefil se přesně ke druhé tyčce, střílí tak svůj první gól letošní sezóny – 2:0! Asistence: Martin Pláněk, Jiří Šimánek.
    Petr BERÁNEK - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    17:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    No, tak to je pro hosty docela krutý úder! Nemyslím na základě obrazu hry, domácí totiž mají od začátku velkou územní převahu, ale kvůli chybě v rozehrávce. Byl to tuším Michal Vachovec, kdo ukázkově namazal PETRU BERÁNKOVI, jehož přesný švih z pravého kruhu zamířil přesně do druhého růžku branky – 1:0! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 18. Beránek, 23. Plášil (Pláněk, Šimánek), 60. Čáp – 57. Duda (Harant)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Dietz, Jank, Pláněk, Plášil, Čáp, Vašíček, Piegl – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Knotek, Pospíšil – Skokan, Tvrdík, Červený – Kopta, Troliga, Beránek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Harant, Sičák, J. Tomeček, Redlihs, Deyl, Šmach, Šidlík – Bartek, Balán, Duda "C" – D. Hruška, Bahenský, Koblasa – V. Tomeček, Skuhravý, Vachovec – Gorčík, Kverka, Micka. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodca: Šindler, Souček – Komárek, Ondráček.

    Diváci: 4323