Třinec – Liberec 2:1 (kon.) | Slavia – Sparta Praha 4:9 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 1:2 (kon.) | Hradec Králové – K. Vary 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 6:3 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 2:1 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 01.02.2015, 17:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Hosté mají obrovskou šanci vyrovnat! Martin Pláněk (HKR) putuje na trestnou lavici za sekání a domácí se budou bránit v oslabení.
     
    56:05
    Sebastian Gorčík si v souboji u hrazení ještě po přerušení vybral Jiřího Vašíčka, což tedy rozhodně nebyla dobrá volba. Oba kohouti si vyměnili jen pár drobných postrčení a oba si vysloužili menší trest za hrubost.
     
    52:53
    Ale zůstalo jen u pokusu, který skončil ještě někde ve středním pásmu. Po poslední komerční pauze půjdou hosté na přesilovku naděje – Tomáš Knotek (HKR) pyká za hákování.
     
    45:48
    Ou! Václav Skuhravý (KVA) u mantinelu ošklivým zákrokem na hlavu sundal Jaroslava Kudrnu, který odchází na střídačku hodně otřesený. Hostující útočník může být rád, že je z toho jen trest na 2 plus 10 minut.
     
    39:31
    Dietz se zapojil do hry a podpořil hradecký útok, který naopak přibrzdil nedovoleným bráněním Stanislav Balán (KVA). Takže na přesilovku jde pro změnu domácí výběr.
     
    37:22
    Radek Duda si zkušeně podržel hokejku Stanislava Dietze (HKR), která ho k tomu trochu vybízela. Hradecký bek je vyloučen za hákování a hosté jdou hrát 52 sekund v pěti proti třem!
     
    36:14
    Hosté budou hrát 7 sekund dvojnásobné přesilovky, Jiří Vašíček (HKR) je potrestán za vysokou hůl. Jedno je jasné, Západočeši musí vyhrát buly.
     
    34:22
    Tvrdík s Koptou se hodně důrazně starali o hokejku Martina Barteka, která mu vypadla z rukavic rozhodně ne vlastní vinou. A je z toho menší trest za sekání pro juniora Ondřeje Koptu (HKR).
     
    28:27
    Odměnou pro domácí, kteří už jsou kompletní, je vlastní přesilovka. David Hruška (KVA) pyká za podražení.
     
    26:21
    Nicméně pohyb druhého útoku hostů vede k přesilovce. Tomáš Pospíšil (HKR) zastavil Davida Hrušku podražením.
     
    21:38
    No a pozor, Hradec jde hrát 1:42 pět na tři! Tomáš Micka (KVA) je dalším hříšníkem, zahákoval Karla Plášila. To je pro domácí obrovská možnost.
     
    21:20
    Tak tohle bylo dost hrubé. Jekabs Redlihs (KVA) přišpendlil Tomáše Pospíšila k hrazení a odchází na trestnou se dvěma minutami. Pátá výhoda pro Mountield.
     
    14:35
    Petr Koblasa (KVA) – 2 minuty za držení protihráče. Přesilovka číslo čtyři pro Hradec.
     
    10:59
    A je tady třetí přesilovka pro Hradec Králové. Radek Duda (KVA) si odpyká menší trest za sekání.
     
    07:42
    Nejtrestanější hráč soutěže Václav Skuhravý (KVA) nedovoleně zastavil Zdeňka Čápa, početní výhodu si tak znovu vyzkouší domácí. Dvě minuty za vysokou hůl.
     
    04:54
    Za hradeckou klecí sváděli souboj Vojtěch Tomeček s Jiřím Vašíčkem (HKR), a právě druhý jmenovaný putuje na trestnou za držení hole. Takže i hosté si vyzkoušejí první přesilovku.
     
    00:55
    No a ještě před uplynutím první minuty je tady první faul. Dopustil se ho hostující Jekabs Redlihs (KVA), jeho hákování znamená přesilovku domácích.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 18. Beránek, 23. Plášil (Pláněk, Šimánek), 60. Čáp – 57. Duda (Harant)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Dietz, Jank, Pláněk, Plášil, Čáp, Vašíček, Piegl – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Knotek, Pospíšil – Skokan, Tvrdík, Červený – Kopta, Troliga, Beránek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Harant, Sičák, J. Tomeček, Redlihs, Deyl, Šmach, Šidlík – Bartek, Balán, Duda "C" – D. Hruška, Bahenský, Koblasa – V. Tomeček, Skuhravý, Vachovec – Gorčík, Kverka, Micka. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodca: Šindler, Souček – Komárek, Ondráček.

    Diváci: 4323