NY Islanders – Boston 2:5 (kon.) | NY Rangers – Montreal 0:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.)
Tampa Bay – Detroit 5:1 (kon.) | Ottawa – Dallas 3:6 (kon.) | Florida – Columbus 3:2 (kon.)
Toronto – Arizona 1:3 (kon.) | St. Louis – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | Calgary – Minnesota 0:1 (kon.)
Edmonton – Buffalo 3:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 6:3 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
Detroit Red Wings
Piatok 30.01.2015, 01:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Mark BARBERIO - 5:1
     
    37:39
    Tampa Bay Lightning dávajú gól! Dnes to Mrázkovi nejde. 15 striel a 5 gólov. Buly, prihrávka na modrú a gól v podaní MARK BARBERIA! Asistencie:Andrej Šustr, Tyler Johnson.
    Cedric PAQUETTE - 4:1
     
    31:03
    Tampa Bay Lightning dávajú gól! Šiltovky na ľade, gól v oslabení a hetrik CEDRICA PAQUETTA! Zetterberg stratil puk, strelec hetriku si ho uchmatol , nakorčuľoval si na pravý kruh a strelou švihom napodobnil Abdelkadera na druhej strane. Mrázek ale taký istý nie je – 4:1. Bez asistencii.
    Steven STAMKOS - 3:1
     
    24:18
    Tampa Bay Lightning dávajú gól! Dvakrát mu to nevyšlo, no ako sa hovorí. Do tretice všetko dobré. Prihrávka od modrej, STEVEN STAMKOS pripravený na strelu z ľavého kruhu. Príklep popod betóny – 3:1. Asistencie: Anton Stralman, Jonathan Drouin.
    Cedric PAQUETTE - 2:1
     
    19:24
    Tampa Bay Lightning dávajú gól! Gól do šatne je veľmi nepríjemný. Strata puku v rohu, CEDRIC PAQUETTE využil nepozornosť hráčov v bielom a je z toho druhý dnešný gól. Zatiaľ jednoznačná hviezda zápasu! Asistencie: Jonathan Drouin, Alex Killorn.
    Darren HELM - 1:1
     
    11:59
    Detroit Red Wings dal gól!
    Tak tento gól bude určite považovaný za jeden z najkrajších gólov týždňa, ak nie mesiaca. DARREN HELM zachytil puk na zadnom mantineli, miešal si ho, vymiešal aj obrancov, pomaly, ale iste sa dostával pred bránu, kde medzi množstvom tiel našiel štrbinku a vymietol ľavý horný roh brány. Bishop sa nestíhal čudovať. Asistencie: Jonathan Ericsson, Pavel Dacjuk.
    Cedric PAQUETTE - 1:0
     
    02:03
    Tampa Bay Lightning dávajú gól! Studená sprcha pre Detroit po tom, čo po strele od Killorna z dorážky prekonáva Petra Mrázka CEDRIC PAQUETTE. Táto príležitosť bola vôbec prvá v dnešnom zápase! Asistencie: Alex Killorn, Jason Garrison.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 3. Paquette (Killorn, Garrison), 20. Paquette (Drouin, Killorn), 25. Stamkos (Stralman, Drouin), 32. Paquette, 38. Barberio (Šustr, Johnson) – 12. Helm (Ericsson, Dacjuk)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Nabokov) – Hedman, Šustr, Stralman, Barberio, Nesterov, Garrison – Callahan, Stamkos, Filppula – Kučerov, Johnson, Palát – Drouin, Paquette, Killorn – Connolly, Boyle, Brown.
    Detroit Red Wings: Mrázek (McCollum) – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Quincey, Oullet, Smith – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Helm, Dacjuk, Tatar – Glendening, Sheahan, Weiss – Jurčo, Andersson, Miller.

    Rozhodca: Joannette, St. Laurent – Amell, Grandt