Gabon – Rov. Guinea 0:2 (kon.) | Kongo – Burkina Faso 2:1 (kon.)
koniec
Republika Kongo
2:1 (0:0)
Burkina Faso
cz Nedeľa 25.01.2015, 19:00 • Nuevo Estadio de Ebebiyín (Ebebiyín) • Africký pohár národov
Predzápasové kurzy
    N'Guessi ONDAMA - 2:1
     
    88
    Republika Kongo právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Mafoumbi! Brankář Burkiny Faso trestuhodně podběhl centrovaný míč a FABRICE N'GUESSI ONDAMA hlavičkoval do prázdné brány. Kongo se vrací do vedení a o postupu je nejspíš rozhodnuto.
    Aristide BANCÉ - 1:1
     
    86
    Burkina Faso právě vstřelila branku!
    Ouédraogo vybojoval míč, který následně potáhl po pravé straně a parádní přihrávkou za obranu našel nabíhajícího ARISTIDA BANCÉ, který zblízka překonal Sanoua a zdramatizoval závěr utkání.
    Thievy BIFOUMA - 1:0
     
    51
    Republika Kongo právě vstřelila branku!
    Doré si na pravé straně doběhl pro dlouhou přízemní přihrávku, která mířila do ofsajdu, čehož si však rozhodčí nevšimli a následně předložil na hranici malého vápna tutovku pro THIEVY BIFOUMU, který zblízka dopravil míč do sítě.

    Martin Švejkar

    Góly: 51. Bifouma, 88. N'Guessi Ondama – 86. Bancé


    Republika Kongo: Mafoumbi – Baudry, Babélé, F. N'Ganga, Magnokele – Ndinga – Bouka Moutou, Oniangué, Litsingi (89. Gandzé)– Bifouma (63. Douniama), Doré (75. N'Guessi Ondama)
    Náhradníci: I. N'Ganga, Moubhio, Ganvoula, N'Guessi Ondama, Gandzé, Douniama, Massa, C. Malonga, D. Malonga, Binguila, Ndzila, Mavoungou

    Burkina Faso: Sanou – Koffi, B. Koné, Yago, Gouo (59. Bancé) – Kaboré, D. Koné – AlainTraoré – Nakoulma (58. B. Traoré), A. R. Traoré (73. Ouédraogo), Pitroipa
    Náhradníci: Fofana, Yedan, Rouamba, Paul Koulibaly, Guira, Bambara, Balima, Bancé, Soulama, Zongo, B. Traoré,Ouédraogo