Liberec – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Kladno – Olomouc 5:2 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:4 (po pr.) | Chomutov – Slavia 2:4 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 4:1 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC Vítkovice Ridera
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:1)
HC Oceláři Třinec
cz Štvrtok 22.01.2015, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se i po vypršení přesilovky zdrželi před vítkovickou brankou, zblízka vystřelil tvrdou střelou prémiový bod pro svůj tým ALEX PISARIK – 3:4. Asistence: Tadeáš Jaroš, Ondřej Kovařčík.
     
    51:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!! Vítkovičtí okupovali prostor kolem třinecké branky, po nahrávce Ollendera dopravil puk za Dudáčkova záda FILIP KUŤÁK – 3:3. Asistence: Samuel Ollender, Patrik Demel.
     
    44:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Svůj nájezd do pásma využili třinečtí bezezbytku zásluhou VÍT CHRISTOV, který tak strhává vedení na stranu hostů – 2:3. Asistence: Alex Pisarik.
     
    27:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno!! Hosté vtrhli do pásma, Jaškovu střelu stačil Svoboda odrazit, na dorážku MARTINA PALY byl už ale krátký – 2:2. Asistence: Lukáš Jašek, David Stránský.
     
    19:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tomu se říká obrat – Jáchym poslal puk na Kafku, který našel volného TOMÁŠE GŘEŠE, na jehož střelu nestihl Dudáček příliš zareagovat – 2:1. Asistence: Dominik Kafka, Tomáš Jáchym.
     
    19:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!! Z bleskové akce poslal Ollender kotouč na FILIPA KUŤÁKA, který zavezl puk téměř do branky – 1:1. Asistence: Samuel Ollender, Patrik Demel.
     
    18:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají před koncem první třetiny skóre zápasu, když nejprve pálil Christov, Svoboda jeho střelu vyrazil, MICHAL KOVAŘČÍK poté umístil puk k opačné tyči, když se už už zdálo, že Svoboda stihne svůj beton přesunout včas – 0:1. Asistence: Vít Christov, Lukáš Bednář.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 20. Kuťák (Ollender, Demel), 20. Gřeš (Kafka, Jáchym), 52. Kuťák (Ollender, Demel) – 19. Kovařčík M. (Christov, Bednář), 28. Pala (Jašek, Stránský), 45. Christov (Pisarik), 63. Pisarik (Jaroš, Kovařčík O.)


    HC Vítkovice Ridera: Svoboda (Zavadil) – Adamík, Demel, Puzič, Charvát, Ďurkáč – Ballner, Gřeš, Illéš, Kafka, Blahuta, Kuťák, Ollender, Beneš, Sysala, Jáchym, Gelnar
    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Hlaváč) – Pisarik, Heider, Stránský, Roman, Adámek, Zahradníček – Pěnčík, Murín, O. Kovařčík, Jašek, Severa, Bednář, Pala, Christov, Jaroš, M. Kovačík

    Rozhodca: Mikula P. – Barteček L., Vengřín R.