Lazio – Neapol 0:1 (kon.) | AC Miláno – Bergamo 0:1 (kon.) | Cesena – Turín 2:3 (kon.)
Chievo – Fiorentina 1:2 (kon.) | CFC Janov – Sassuolo 3:3 (kon.) | Parma – Sampdoria 0:2 (kon.)
Udinese – Cagliari 2:2 (kon.) | Juventus – Hellas Verona 4:0 (kon.)
koniec
Lazio Rím
0:1 (0:1)
SSC Neapol
Nedeľa 18.01.2015, 12:30 • Stadio Olimpico • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:30.
     
    História vzájomných zápasov:

    Neapol 4-2 Lazio
    Neapol 1-0 Lazio
    Lazio 2-4 Neapol
    Lazio 1-1 Neapol
    Neapol 3-0 Lazio
     
    Pekné nedeľné popoludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 19. kola najvyššej talianskej Serie A. V dnešnom šlágri na seba narazia tabuľkoví susedia Lazio Rím a SSC Neapol.

    Lazio Rím

    Dnešný domáci tím je na tom o niečo lepšie ako jeho súper. S 31 bodmi Laziu patrí 3. miesto v tabuľke. Na ďalší rímsky tím Lazio stráca 9 bodov, na lídra z Turínu je to až 12 bodov. Naopak, na chrbát mu s jednobodovým mankom dýcha práve jeho dnešný súper Neapol, rovnako ako aj Sampdoria. V posledných piatich zápasoch sa Laziu pomerne darilo, Rím neprehral ani raz, remizoval dvakrát (konkrétne proti Interu Miláno a mestskému rivalovi AS) a trikrát zvíťazil. Bolo to v zápasoch proti Parme, Sampdorii a Atalante. Určite je to vítaná zmena po troch nevydarených zápasoch keď Lazio najprv podľahlo Empoli a Juventusu a remizovalo s Chievom Verona. Z tímu domácich niesu hlásené žiadne zranenia, takže by Lazio malo dnes nastúpiť v plnej sile.

    SSC Neapol

    Ako už bolo spomenuté vyššie, Neapolu momentálne patrí štvrtá priečka v tabuľke, znamenajúca účasť v Európskej Lige UEFA. S tým sa však zverenca Rafaela Beníteza určite len tak nezmieria a určite zabojujú o tretiu priečku znamenajúci účasť v Lige Majstrov. Plány im ešte môže prekaziť pomerne dobre hrajúca Sampdoria, prípadne Janov a Fiorentina, ktoré naň strácajú 3 body. Neapolu sa na rozdiel od jeho dnešného súpera v posledných piatich kolách až tak nedarilo, hráči si pripísali len dve víťazstvá (proti Parme a Cesene), jednu remízu proti Empoli a dve prehry proti AC Milánu a Juventusu Turín. Ani v tíme hostí neregistrujeme žiadne zranenia, takže aj hostia by mali nastúpiť v plnej zostave.

     
    Úvodné zostavy:

    Lazio Rím: Berisha – Cavanda, Radu, Cana, Basta – Parolo, Biglia, Ledesma – Keita, Đorđević, Candreva
    Náhradníci: Strakosha, Guerrieri – Klose, Konko, Bruno Pereirinha, Onazi, Cataldi, Tounkara, Novaretti

    SSC Neapol: Rafael – Strinić, Koulibaly, Albiol, Maggio – David López, Gargano – Mertens, de Guzmán, José Callejón – Higuaín
    Náhradníci: Colombo, Andújar – Henrique, Jorginho, Mesto, Hamšík, Gabbiadini, İnler, Zapata

    Rozhodca: Rizzoli – Stefani, Costanzo.

     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci tím dnes nastúpi v tradičnej belaso-bielej kombinácii dresov, zatiaľ čo hostia nastúpia v "džínsovej" tmavomodrej.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili domáci hráči, tí to na začiatok skúšali po pravom krídle, Candrevu však zastavila pozorná defenzíva Neapolu.
     
    2
    Začalo sa vo vyššom tempe, to ale sprevádzajú pomerne nepresné prihrávky, takže lopta pomerne často mení majiteľa.
     
    3
    O akciu na jeden dotyk pri ľavom rohu šestnástky Lazia sa pokúšala dvojica Mertens – de Guzmán, aj v tomto prípade úradovala nepresnosť v prihrávaní.
     
    4
    Na opačnej strane vďaka aktivite na ľavom krídle získava Lazio Rím prvý rohový kop v zápase.
     
    4
    Ten zostane nevyužitý, Ledesmov center bol prisilný a letel do miest, kde sa nenachádzal žiaden z jeho spoluhráčov.
     
    5
    O center sa tentoraz pokúšal Candreva z pravej strany, jeho vzdušná prihrávka bola zrazená na druhý rohový kop.
     
    6
    Ani v tomto prípade sa hráčom Lazia nepodarilo vymyslieť nič nebezpečné, naopak do kontry sa pustia hneď trojica hráčov hostí, Higuaín však spoluhráčovi prihrával veľmi nepresne.
     
    7
    David López si vo vzduchu pomohol rukami a tak daroval domácemu celku priamy kop z pomerne sľubnej pozície.
     
    8
    Vzdušný pass k vzdialenejšej žrdi bol zrazený, do tretice tak uvidíme rohový kop pre Lazio Rím.
     
    8
    Vysoká prihrávka z rohu ihriska napokon končí iba v rukaviciach pozorného Rafaela.
     
    9
    Domáci tím začína byť aktívnejší, tlačí svojho súpera, ten je však dobre sformovaný ešte pred hranicou pokutového územia a do nebezpečnej situácie tím z hlavného mesta nepúšťa.
     
    10
    Až teraz sa podarilo hráčom Neapolu vyniesť loptu za stredovú čiaru, tam si ju hráči v pokoji vymieňajú, pretože domáci tím nevykazuje takmer žiadnu snahu o pressing.
     
    11
    Individuálne to skúsil David López, ten o loptu bojoval pri ľavej rohovej zástavke, súboj o ňu napokon prehral a Lazio bude mať k dispozícii vhadzovanie.
     
    12
    Na opačnej strane strieľanú prihrávku na bránu posielal Candreva, na jeho pass však nikto nezareagoval a tak Rafael nemal veľa práce.

     
    13
    Hráči v belasom sa rýchlo vrátili pred pokutové územie Partenopei, Candreva znova hľadal spoluhráčov v šestnástke, loptu ale zachytil iba obranca Neapolu.
     
    14
    Neapolu to vpredu stále nejde, Berisha sa prakticky ešte nedotkol lopty, útočníci sú zatiaľ bezzubí.
     
    15
    Je za nami prvá štvrťhodina hry, Đorđevićova snaha o odohratie lopty vyšla nazmar, pretože pri spracovaní prihrávky nechtiac zahral rukou.
     
    16
    Prichádza prvý kartový trest, za nešetrný zákrok v sklze žltú kartu uvidí Ledesma, Neapol navyše získava priamy kop.
     
    17
    Hráči hostí otáľajú s rozohrávkou, až štvorica hráčov sa pri lopte dohaduje, kto bude akciu rozohrávať.
     
    18
    Napokon sa poriadne do strely oprel Mertens, ten však iba napálil do hlavy Đorđevića, od ktorého sa lopta odrazila za postrannú čiaru.
     
    19
    Neapol dal gól! Krásny gól hostí! Po šikovnom vysunutí sa za obranné rady Lazia dostal GONZALO HIGUAÍN, ktorý z veľmi ťažkého uhla krásne prestrelil Berishu. 0:1.
    Gonzalo HIGUAÍN - 0:1
     
    20
    Uvidíme, ako na inkasovaný gól zareagujú domáci hráči, pretože tí boli až do 20tej minúty aktívnejším tímom, no práve oni sú tí ktorí musia doháňať jednogólové manko.
     
    21
    Ďalšie kolmé vysunutie, tentoraz sa do úniku dostával Mertens, našťastie pre domáci tím Berisha výborne prečítal hru, včas vybehol z brány a odkopol súperovi loptu spod nôh.
     
    22
    Následne prišiel faul Canu, po ktorom hostia zahrávali priamy kop, ten sa ale skončil skôr ako začal, pretože okamžite po jeho rozohratí došlo k útočnému faulu jedného z hráčov Neapolu.
     
    23
    Kolmicou to skúšali po vzore svojho súpera aj Candreva s Đorđevićom, prihrávka však bola príliš prudká a skončila mimo ihriska.
     
    24
    Pri lopte sa síce nachádza domáci tím, ten si ju ale vymieňa iba na svojej vlastnej polovici, do útoku sa hráči príliš nehrnú.
     
    25
    Následne prišiel chabý center do miest, kde sa nenachádzal žiaden z hráčov v belasom a tak sa lopty zmocnil Rafael.
     
    26
    Laziu akoby dochádzali nápady, ich kombinácie na súperovej polovici ihriska sú predvídateľné a tak hostia nemajú problém ubrániť sa.
     
    27
    Rím si aj naďalej drží loptu na svojich kopačkách, je to ale veľmi ďaleko od svätyne Rafaela, takže ten môže zostať v kľude.
     
    28
    Šťastie z veľkej diaľky pokúšal Biglia, jeho delovka presvišťala tesne vedľa pravej šibenice Rafaelovej brány!
     
    29
    Domáci tím sa znova len ťažko dostáva na dostrel brány, je však pravda že po strelenom góle sa hostia viac sústredili na defenzívu.
     
    30
    Maggio si teraz nedal pozor, pri obrannom zákroku si pomohol rukami, karta z toho nebude, priamy kop pre Lazio však áno.
     
    31
    A hneď z toho bolo nebezpečenstvo pre Rafaelovu bránu! Po centri do šestnástky si najvyššie vyskočil Parolo, ktorý hlavičkou iba opečiatkoval brvno!
     
    32
    Neapol sa pokúsil zaútočiť, hráči však loptu stratili a tak hrozila rýchla kontra Lazia, ktorú musel aj za cenu žltej karty zastaviť David López.
     
    33
    Tempo sa nám zvyšuje, Lazio stupňuje svoj tlak, ponad šestnástku preletelo niekoľko vzdušných prihrávok, no ani jedna sa neujala.
     
    34
    Keita posielal ďalší center do šestnástky, Candreva už nestihol loptu spracovať, tá mu ušla až za čiaru a tak bude od brány rozohrávať Rafael.
     
    35
    Domáci tím sa tentoraz musel brániť, Neapol to skúsil vo dvojici , hráči si ale vpredu nerozumeli a tak loptu zachytil Cavanda.
     
    36
    Tempo nám opäť o čosi pokleslo, dlho to domácemu tímu nevydržalo, Neapol pokračuje v úspešnom bránení sa, hlavnou úlohou hráčov bude udržať tento stav minimálne do prestávky.
     
    37
    Z ničoho nič sa k lopte v šestnástke dostal Cavanda, ten bol zrejme sám prekvapený, že sa lopta k nemu dostala a aj preto zakončil len do rukavíc Rafaela.
     
    38
    Ten sa právom hnevá na svojich spoluhráčov, ktorí trestuhodne zabudli na Cavandu. Neapol mal teraz obrovské šťastie.
     
    39
    Lazio sa dostáva čoraz bližšie k bráne Neapolu, Candrevov center tentoraz nenašiel hlavu Đorđevića, ktorý si naskakoval tesne pred Rafaelom.
     
    40
    Biglia sa pokúšal o vysunutie Đorđevića, jeho úmysel bol však predvídateľný a obrancovia si útočníka postrážili.
     
    41
    Do konca riadnej hracej doby prvého polčasu zostáva necelých 5 minút, neúspešné dobývanie brány Neapolu pokračuje, hostia sa zatiaľ úspešne bránia.
     
    42
    Teraz dokonca zaútočili, José Callejón skúsil prekvapiť domáceho gólmana strelou z ťažkého uhla, ten si dal tentoraz pozor.
     
    43
    Hostia úspešne držia hru ďaleko od svojej brány, Maggio si navyše v strednej časti ihriska vypýtal faul, za ktorý Parolo vidí aj kartu žltej farby.
     
    44
    Maggio sa stále nezdvíha z trávniku, už sa pri ňom zbieha aj lekársky tím, uvidíme, či ešte bude schopný do hry zasiahnuť.
     
    45
    V hre sa pokračuje aj bez Maggia, ten opustil hraciu plochu v sprievode lekárov. José Callejón medzitým skúšal vysunúť Higuaína, toho si postrážila dvojica obrancov.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby prvého polčasu bude nadstavovať 2 minúty navyše.
     
    45+2
    Rím ešte získal priamy kop, po ktorom sa lopta v šestnástke Neapolu niekoľkokrát poodrážala, napokon sa k zakončeniu dostal Đorđević, ten však neprekonal Rafaela, navyše bol v ofsajde.
     
    45+2
    Tak zrejme posledná akcia v prvom polčase, Lazio získava v posledných sekundách nadstavenia ešte rohový kop.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Po nepresnom rohovom kope hlavný rozhodca ukončuje prvý polčas, po ktorom vedú hostia tesne 0:1. Autorom jediného gólu prvého polčasu sa stal Higuaín. Väčšinu polčasu mal navrch domáci tím, ktorému sa ale nepodarilo prekonať defenzívu Neapolu. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne cca o 13:33.

     
    Hráči obidvoch tímov už vychádzajú na hraciu plochu, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Počas prestávky registrujeme jedno striedanie na domácej strane, do druhej polovice zápasu už nezasiahne Ledesma, toho nahradí Klose.
     
    47
    Lazio pokračuje tam kde skončilo v prom polčase, druhý polčas sa začal vo vysokom tempe a domáci hráči sa od začiatku pokúšajú o vyrovnanie.
     
    48
    No gól mohol prísť na opačnej strane! Higuaín dostal ďalšiu výbornú prihrávku do behu, po ktorej nebezpečne vypálil, no Berisha jeho strelu pohotovo vyrazil.
     
    49
    Neapol následne zahrával priamy kop, po ktorom mierila na bránu prudká strela tá však stroskotala na múre tiel cca 10 metrov od brány.
     
    50
    Partenopei si ešte pýtali rohový kop, no ten nepríde, rozhodca signalizuje, že od brány bude rozohrávať Berisha.
     
    51
    Hostia si podržali loptu na súperovej polovici, Higuaín však prihral presne na kopačku súpera a tak sa hráči musia poponáhľať pred vlastnú šestnástku.
     
    52
    Až do šestnástky s loptou prenikol Keita, ten síce nastrelil Maggiovu ruku, ten ju mal však pri tele a hlavný arbiter nenariaďuje pokutový kop.
     
    53
    Postupne boli domáci hráči vytlačení až do okolia stredového kruhu, odkiaľ budú rozbiehať ďalšiu akciu. Obrana Neapolu sa medzitým stihla sformovať.
     
    54
    Hráči Lazia na to šli postupne, lopty sa ale zmocnil Higuaín, ktorý si ju sám potiahol až do pozície z akej skóroval, tentoraz však jeho strela snáď o milimetre minula vzdialenejšiu tyč!
     
    55
    Hra je prerušená, na zemi sa ocitol David López, ktorý sa stal obeťou už niekoľkého nepríjemného faulu. Ten napokon ihrisko opúšťa po svojich, no v opatere lekára.
     
    56
    V hre sa zatiaľ pokračuje aj bez neho, Neapolu sa darí brániť aj bez tohto dôležitého hráča, domácemu celku na vyrovnanie stále zostáva viac ako polhodina času.
     
    57
    Po centri z ľavej strany pred bránou hlavou zakončoval Klose, ten nenamieril presne a tyč minul približne o pol metra.
     
    58
    De Guzmán výborne potiahol akciu po ľavom krídle, finálnu prihrávku sa mu však nepodarilo pretlačiť cez výborného Bastu.
     
    59
    Do šestnástky sa následne dostal Mertens, ten šiel k zemi až príliš ochotne, hlavný rozhodca mu na divadielko nenaletel, naopak za filmovanie mu ukazuje žltú kartu.
     
    60
    Domáci hráči si vymieňajú loptu len na svojej vlastnej polovici ihriska, do kombinácie zapájajú aj vlastného gólmana.
     
    61
    Candreva poslal loptu do šestnástky tam o ňu bojoval Đorđević, Maggio si situáciu ustrážil a nechal loptu prejsť až za čiaru.
     
    62
    Prichádza prvé striedanie na strane Neapolu, z ihriska odíde Mertens, toho nahradí Hamšík, ktorý prekvapivo nenastúpil od samého začiatku stretnutia.

     
    63
    Candreva sa postaral o ďalší center do šestnástky, v tej aj v tomto prípade úradoval skúsený Maggio.
     
    64
    Higuaín výborne napáda rozohrávku súpera a Raduovi narobil poriadne problémy. Tomu sa napokon v poslednej chvíli podarilo loptu úspešne odohrať.
     
    65
    Akciu po ľavom krídle potiahol Keita, z jeho aktivity plynie aspoň rohový kop pre Lazio Rím.
     
    66
    Ten sám o sebe nebol nebezpečný, z ničoho nič sa ale na hranici pokutového územia k lopte dostal Đorđević, jeho strela z voleja letela priamo do miest, kde stál pripravený Rafael.
     
    67
    Sľubná akcia Lazia, po centri z pravej strany si prihrávku spracoval Keita. Ten však preváhal ideálny okamih na strelu a napálil to iba do brániaceho hráča.
     
    68
    Po dlhšej dobe sa do útoku vydali hostia, tí ale po krátkom čase o loptu prišli, domáci hráči následne zakopli loptu, pretože sa na zem ocitol Đorđević.
     
    69
    Đorđević ale vyzerá, že bude v poriadku, nakoniec nepotreboval ani ošetrenie od lekára a znova sa môže zapojiť do hry.
     
    70
    José Callejón sa drzo tlačil pred hranicu pokutového územia, k zemi ho poslal Keita, ktorý vidí aj žltú kartu.
     
    71
    Prudký center opäť stroskotal len na múre tiel pred bránou, Lazio sa bez menších problémov dokázalo ubrániť.
     
    72
    Individuálne to cez stred ihriska skúsil Hamšík, pri prechode si ale pomohol rukami, hlavný rozhodca ponecháva výhodu belaso-bielym.
     
    73
    Keita našiel Candrevu, ten si chcel šikovne obhodiť dvojicu obrancov, čo by sa mu zrejme aj podarilo, no nachádzal sa príliš blízko postrannej čiary, kde mu lopta napokon ušla.
     
    74
    Rím to skúšal niekoľkými nakopávanými loptami, tie Keita ani Klose nezachytili, od brány tak rozohrával Rafael.
     
    75
    Candreva posunul Parolovi, ten trošku zbrklo zakončoval z veľkej vzdialenosti. Je to škode, pretože do šestnástky mu zbiehal Klose aj Đorđević. Takto lopta letí vysoko nad.
     
    76
    Začala sa nám posledná štvrťhodina riadnej hracej doby, čas minimálne na vyrovnanie sa Laziu rýchlo kráti, obrana Neapolu zostáva stopercentná.
     
    77
    José Callejón potiahol akciu po ľavom krídle, do šestnástky mu nabehol Hamšík, ktorého strela bola zrazená na iba roh.
     
    78
    Z rohového kopu nič nebude, po malej chvíli prišiel útočný faul jedného z hráčov Neapolu.
     
    78
    Gargano si v strednej časti ihriska nedal pozor, zozadu fauloval Parola, za čo kartu žltej farby.

     
    79
    Candreva to skúsil sám cez stred ihriska, proti štvorici hráčov v tmavomodrom ale nemal šancu na úspech, o loptu prišiel pomerne ľahko.
     
    80
    Keita si hľadal dobrú pozíciu na strelu, aj napriek tomu bol jeho pokus zablokovaný, odrazenú loptu z veľkej diaľky nad bránu poslal Cavanda.
     
    81
    Higuaín dostal pomerne slušnú prihrávku do behu, ktorú si v pohode spracoval, no potom mu ju pomerne ľahko odobral jeden z domácich obrancov.
     
    82
    Druhé striedanie domáceho tímu znamená, že do hry sa pozrie aj Cataldi, ktorý nahradí Parola.
     
    83
    Pri ďalšom prerušení hry prichádza posledné striedanie na strane Rímu, Cavandu na trávniku vystrieda Bruno Pereirinha.
     
    83
    Toto prerušenie na striedanie využíva aj Neapol, zápas predčasne končí pre de Guzmána, na cca 10 minút si zahrá Jorginho.
     
    84
    Lazio sa stále akosi nevie nadýchnuť k záverečnému tlaku, naopak Neapol sa stále úspešne bráni a všetky lopty hráči posielajú dlhým odkopom čo najďalej od brány.
     
    85
    Neapol hráčov do šestnástky nepúšťa, strely z väčšej vzdialenosti hráči dobre blokujú. Na domácich hráčoch je vidieť frustrácia.
     
    86
    Posledné striedanie v zápase, zatiaľ jediného strelca zápasu Higuaína na trávniku nahradí Zapata.
     
    87
    Čas do konca stretnutia rýchlo ubieha, pri lopte sa momentálne nachádza tím hostí, ten svojho súpera stále nepúšťa do väčšieho tlaku.
     
    88
    Naopak teraz vďaka dobrej hre Hamšíka získava Neapol vhadzovanie na súperovej polovici ihriska. S tým sa pochopiteľne Maggio vôbec neponáhľa.
     
    89
    Center na Đorđevića zachytil Rafael, ten ale zozadu narazil do Koulibalyho, Rafael sa zo zeme nezdvíha najrýchlejšie, na ihrisku sa nachádza už aj lekársky tím.
     
    90
    Vyzerá to na vyrazený dych, brankár hostí bude v poriadku, v hre sa konečne pokračuje, Rafael môže znova rozohrať.
     
    90+1
    Rozhodca nám signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa bude nadstavovať ešte extra 5 minút navyše.
     
    90+2
    V nadstavenom čase pokračuje zúfalá snaha domácich hráčov o vyrovnanie, Neapol ale aj naďalej pokračuje vo výbornom bránení a hráčom sa darí držať loptu ďaleko od brány.
     
    90+3
    Naopak domácej obrane teraz problémy narobila dvojica Hamšík – Callejón! Hamšík spoluhráča našiel krásnou krížnou prihrávkou pri vzdialenejšej žrdi, jeho zakončenie bolo zrazené iba na roh.
     
    90+4
    Hostia takticky udržujú loptu pri rohovej zástavke, zbierajú cenné sekundy, zdá sa, že už to Neapol ustojí.
     
    90+5
    Posledná šanca pre Lazio Rím. Po faule prichádza možnosť v podobe priameho kopu, avšak z pomerne veľkej vzdialenosti od brány.
     
    90+6
    Po priamom kope sa lopta odrazila ku Keitovi, ten z cca 20 metrov vypálil z voleja tesne pod brvno, kde však výborne zasiahol Rafael.
     
    90+6
    Koniec zápasu.

     
    Je dobojované, víťazom dnešného duelu sa stáva Neapol. Gól Higuaína z 19. minúty sa ukázal byť ako rozhodujúci. V druhom polčase mali opäť jasne navrch domáci hráči, ich útočnú snahu ale v gól nepretavili.

    Po dnešnom zápase si tak tímy vymenia pozície v tabuľke. Neapolu bude po novom patriť 3. miesto v tabuľke, Lazio Rím bude 4.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok víkendu. (14:26:05)

    Andrej Marienka

    Góly: 19. Higuaín

    Karty:   16. Ledesma (LAZ), 43. Parolo (LAZ), 70. Keita (LAZ) – 32. López (NAP), 59. Mertens (NAP), 78. Gargano (NAP)


    Lazio Rím: Berisha – Cavanda, Radu, Cana, Basta – Parolo, Biglia, Ledesma – Keita, Đorđević, Candreva
    Náhradníci: Strakosha, Guerrieri – Klose, Konko, Bruno Pereirinha, Onazi, Cataldi, Tounkara, Novaretti

    SSC Neapol: Rafael – Strinić, Koulibaly, Albiol, Maggio – David López, Gargano – Mertens, de Guzmán, José Callejón – Higuaín
    Náhradníci: Colombo, Andújar – Henrique, Jorginho, Mesto, Hamšík, Gabbiadini, İnler, Zapata

    Rozhodca: Rizzoli – Stefani, Costanzo