Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 1:5 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jekaterinburg 4:1 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 2:4 (kon.) | Novgorod – Riga 3:4 (1:2 po s.n.) | Helsinki – CSKA Moskva 2:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
Ak Bars Kazaň
Nedeľa 18.01.2015, 13:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Denis PLATONOV - 3:1
     
    51:10
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Gól strelil PLATONOV.
    Krásna individuálna akcia DENISA PLATONOVA! Domáci útočník sa teraz dostal k puku vo vlastnom obrannom pásme a po pár kľučkách sa dostal až na dostrel Nilssona, ktorého prekonal prudkou strelou švihom popod lapačku!
    Jevgenij TIMKIN - 2:1
     
    45:27
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Gól strelil TIMKIN.Asistencie: Junkov, Platonov.
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Po strele od Junkova, ktorý sa oprel do puku medzi kruhmi sa po zákroku Nilssona, ktorý ho len vyrazil, dostal k dorážke TIMKIN, ktorý dokázal umiestniť skackavý puk za chrbát hosťujúceho brankára!
    Sergej MOZJAKIN - 1:1
     
    42:00
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Gól strelil MOZJAKIN, Asistencie: Kovář, Zaripov.
    Domáci vyrovnávajú a využívajú presilov hru! Presadil sa SERGEJ MOZJAKIN, ktorý si teraz nakorčuľoval do priestoru pred bránkou a po prihrávke z rohu klziska od Kovářa dokázal poslať puk z prvej za chrbát Nilssona! Vyrovnané!
    Dmitrij OBUCHOV - 0:1
     
    24:45
    Bars Kazaň dala gól!
    Gól strelil OBUCHOV. Asistencie Petrov.
    Petrov teraz vybojoval puk v strednom pásme, dostal sa s ním do útočného pásma a následne ho poslal do priestoru medzi kruhy na OBUCHOVA, ktorý si vychnutnal Košečkina, poslal ho na ľad a blafákom zakončil do prádznej bránky!

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 42. Mozjakin (Kovář, Zaripov), 46. Timkin (Junkov, Platonov), 52. Platonov – 25. Obuchov (Petrov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murjgin) – Antipin, Birjukov, Malenkich, Tereščenko, Lee, Chabarov, Bereglazov – Mozjakin, Kovář, Zaripov, Platonov, Kosov, Stapleton, Kaletnik, Brent, Jakucenja, Osala, Junkov, Timkin.
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin, Zacharčuk, Kornejev, Brookbank, Rylov, Denisov – Varnakov, Azevedo, O.Moller, Gluchov, Vrána, S.Kostitsyn, Svitov, Lukojanov, Kolcov, Tkačjov, Petrov, Obuchov.

    Rozhodca: Ravodin, Sergejev – Gordenko, Lazarev