Detroit – Nashville 5:2 (kon.) | Boston – Columbus 1:3 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:4 (kon.)
Montreal – NY Islanders 6:4 (kon.) | Ottawa – Carolina 2:3 (kon.) | Tampa Bay – Colorado 3:2 (2:1 po s.n.)
Florida – Edmonton 2:3 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Toronto 3:0 (kon.) | Dallas – Washington 5:4 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:1 (kon.) | San Jose – Calgary 3:4 (po pr.) | LA Kings – Anaheim 2:3 (0:1 po s.n.)
Pittsburgh – NY Rangers 2:5 (kon.)
koniec
Dallas Stars
5:4 (2:0, 1:2, 2:2)
Washington Capitals
cz Nedeľa 18.01.2015, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Nicklas BACKSTROM - 5:4
     
    56:34
    Washington právě vstřelil branku!
    A tak se hosté přece jen dočkávají! Ovečkin našel před bránou Dallasu zcela volného NICKLASE BACKSTROMA, jenž nedal Lehtonenovi žádnou šanci. Asistence: Alexandr Ovečkin, Karl Alzner
    Ja. BENN - 5:3
     
    43:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Jen co Washington vyrovnal, tak Stars opět velice rychle odskakují na rozdíl dvou branek! Seguin našel svým pasem na levé straně najetého JAMIEHO BENNA, jenž už se tentokrát nemýlil. Asistence: Tyler Seguin, Colton Sceviour.
    Antoine ROUSSEL - 4:3
     
    43:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars si však berou své vedení zpět! Od modré totiž vystřelil Klingberg a jeho střelu ještě tečoval Garbutt přesně na hůl ANTOINA ROUSSELA, jenž už pouze trefil zcela prázdnou klec Caps. Asistence: Ryan Garbutt, John Klingberg.
    Alexander OVEČKIN - 3:3
     
    40:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Goligoski trefil od modré ALEXANDRA OVEČKINA, který se následně dostal do samostatného úniku, jenž proměnil bez větších problémů, a tak máme velice rychle vyrovnáno. Asistence: Nicklas Backstrom.
    Andre BURAKOVSKY - 3:2
     
    36:08
    Washington právě vstřelil branku!
    Niskanen následně zavezl touš až do útočného pásma, kde následně předal puk mezi kruhy na ANDREHO BURAKOVSKÉHO, jenž trefil přesně pravý horní růžek domácí klece. Asistence: Matt Niskanen, John Carlson.
    Eric FEHR - 3:1
     
    25:30
    Washington právě vstřelil branku!
    A tak se přece jen hostující hokejisté dočkávají, když Caps ujeli ve dvou na jednoho a Ward nahrál na pravou stranu ERICKU FEHROVI, jemuž sice touš sjel z hole, ale následně zaplul přesně mezi betony Lehtonena. Asistence: Joel Ward, Brook Laich.
    Jason SPEZZA - 3:0
     
    24:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využili zaváhání hostující obrany, kdy se na Petersovu bránu valili hned tři hráči v zeleném proti jedinému v bílém a Cole nakonec nahrál na levou stranu JASONU SPEZZOVI, jenž svou dělovkou nedal Petersovi žádnou šanci. Asistence: Erik Cole, Jyrki Jokipakka.
    Eric COLE - 2:0
     
    18:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Druhá formace Stars se však přece jen dočkává vstřelené branky! Hemský přihrál touš na modrou čáru Jokipakkovi, jenž jej poté nahodil směrem na hostující klec, kde ještě puk před Petersem ERIK COLE, a Dallas tak navyšuje své vedení. Asistence: Jyrki Jokipakka, Aleš Hemský.
    Tyler SEGUIN - 1:0
     
    02:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Star využívají přesilovou hru! Domácí se však velice rychle dostali zpět do svého útočného pásma, kde Spezza nahrál mezi kruhy na zcela volného TYLERA SEGUINA, jenž už si tváří v tvář poradil s Petersem. Asistence: Jason Spezza, Cody Eakin.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 3. Seguin (Spezza, Eakin), 19. Cole (Jokipakka, Hemský), 25. Spezza (Cole, Jokipakka), 44. Roussel (Garbutt, Klingberg), 44. Ja. Benn (Seguin, Sceviour) – 26. Fehr (Ward, Laich), 37. Burakovsky (Niskanen, Carlson), 41. Ovečkin (Backstrom), 57. Backstrom (Ovečkin, Alzner)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Klingberg, Jo. Benn, Demers, Jokipakka, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Sceviour – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Moen.
    Washington Capitals: Peters (Holtby) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Hillen, Green – Ovečkin, Backström, Burakovsky – Johansson, Kuzněcov, Brouwer – Laich, Fehr, Ward – Chimera, Beagle, Wilson.

    Rozhodca: Rooney, Burchell – Sericolo, Devorski

    Diváci: 18 532