SP v alpském lyžování - slalom žen 1. kolo Vítěz: F. Hansdotterová (SWE) (kon.) | SP v alpském lyžování - slalom žen 2. kolo Vítěz: F. Hansdotterová (SWE) (kon.)
koniec udalosti
SP v alpském lyžování - slalom žen, 1. kolo, Flachau

Vítěz: F. Hansdotterová (SWE)

cz Utorok 13.01.2015, 17:45Zjazdové lyžovanie
     
    31
    Petra Vlhová (SVK) měla výhodu, že se trať během reklamní přestávky upravila. Některé úseky byly již dost rozbité. A možná i díky tomu jela velmi slušnou jízdu. Našla si dobrý rytmus, prakticky ani jednou nezachybovala. Jen nebyla tak uvolněná. Ztráta 1,75 sekundy jí rozhodně posune do 2. kola.
     
    Průběžné pořadí:

    1. Frida Hansdotterová (SWE) 55,40
    2. Tina Mazeová (SLO) +0,23
    3. Šárka Strachová (CZE) +0,49
     
    16
    Veronika Velez Zuzulová (SVK) je ve formě, bylo to vidět jak na prvním, tak na druhém úseku. Bohužel ten závěrečný nezvládla nejlépe, což je škoda. Dokonce ztrácela jen 19 setin, jenže v cíli se deficit vyhoupl nakonec na 1 sekundu a 12 setin. To stačí na jedenácté místo.
     
    Průběžné pořadí:

    1. Frida Hansdotterová (SWE) 55,40
    2. Tina Mazeová (SLO) +0,23
    3. Šárka Strachová (CZE) +0,49
     
    6
    Frida Hansdotterová (SWE) zaváhala hned na začátku, ale na jejím čase to nakonec nebylo znát, protože zbytek trati jí vyšel naprosto famózně! A jde do čela před Strachovou o 49 setin sekundy. Skvělý náskok pro švédskou naději před 2. kolem.
     
    2
    Mikaela Shiffrinová (USA) jela někde na úrovni Hospové, její jízda nebyla nijak agresivní, ale spíše zvolila tak trochu profesorský slalom. Do cíle dojela druhá o pouhou jednu setinku sekundy pozadu než Rakušanka.

    Patrik Sandev