Bulldogs – Vítkovice 8:9 (1:2 po s.n.) | Pardubice – Otrokovice 4:5 (0:2 po s.n.) | Bohemians – Chodov 8:9 (po pr.)
Tatran – Královské Vinohrady 10:3 (kon.) | Sparta – Liberec 7:1 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
10:3 (5:0, 1:3, 4:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
cz Nedeľa 11.01.2015, 18:00 • SH TJ Tatran Střešovice • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    59:17
    Tatran právě vstřelil branku!
    V závěru utkání se prosazuje také JAN ŘEHOŘ po pohotové střele. Asistence: Jan Kolísko.
     
    49:02
    Tatran právě vstřelil branku!
    Marek Beneš vystřelil z dálky a důrazný MILAN FRIDRICH dorazil míček za záda Petra Weissgärbera. Asistence: Marek Beneš.
     
    44:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hattrick kompletuje JAKUB GRUBER. Míček putoval po mantinelu, pak ho Miroslav Horký poslal před bránu, kde byl podruhé v krátké době připravený střelec Gruber. Asistence: Miroslav Horký.
     
    41:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Z bezprostřední blízkosti se trefuje JAKUB GRUBER. Jeho zakončení bylo velmi pohotové. Asistence: Ondřej Riebauer.
     
    38:14
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Kapitán hostujícího celku Jan Svoboda vystřelil ze středu hřiště a propálil vše, co mu stálo v cestě. Vinohrady znovu snižují na rozdíl tří branek. Asistence: Jakub Renčín.
     
    29:12
    Tatran právě vstřelil branku!
    Ve velkém brankovišti se výborně zorientoval MAREK VÁVRA a posílá domácí opět do čtyřbrankového vedení. Asistence: Jan Natov.
     
    28:56
    Výbornou pozici ke střele měl Martin Rossi, jeho střela jen těsně minula pravou tyčku Kafkovy branky. Stav zůstává zatím nezměněný.
     
    28:24
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady se rychle dostaly na útočnou polovinu domácích a JOSEF MAREŠ se po bekhendové střele raduje ze snížení. Asistence: Tomáš Beran.
     
    23:42
    První přesilovkja dnešního utkání. Štěpán Raiter poslal Jana Natova k zemi a půjde si na dvě minuty sednout na trestnou lavičku.
     
    22:30
    Renčín trefuje tyč! Míček končí v zámezí.
     
    21:27
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen se Vinohradští prosazují. MICHAL DOLEJŠ vyvezl míček na útočnou polovinu a jeho střela skončil až za brankovou čárou. Asistence: Petr Weissgärber.
     
    16:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vysoký míček Ondřeje Riebauera ze vzduchu usměrnil do sítě JAKUB GRUBER. Střešovičtí drtí svého soupeře. Asistence: Ondřej Riebauer.
     
    11:17
    Tatran právě vstřelil branku!
    Ze své obvyklé pozice na středu hřiště se prosadil MILAN FRIDRICH. Žádný z vinohradských obránců k němu nedokázal včas přistoupit. Asistence: Marek Deutsch.
     
    6:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    Fridrich poslal míček na branku Vinohrad, Wiessgärber míček zastavil, ale na dorážku MARKA VÁVRY nestačil. Střešovičtí už vedou o tři branky. Asistence: Milan Fridrich.
     
    01:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ VAŠÍČEK po sehrávce Jakuba Slavíka navyšuje vedení domácích. Ti mají opravdu skvělý vstup do utkání. Naopak hráči Vinohrad odcházejí na střídačku se sklopenou hlavou. Asistence: Jakub Slavík.
     
    0:08
    Tatran právě vstřelil branku!
    Bleskový vstup Tatranu do utkání. Ihned po buly se Střešovičtí vrhli do útoku, Marek Vávra poslal míček na neobsazeného JANA NATOVA, který ho zasunul do branky Petra Weissgärbera. Asistence: Marek Vávra.

    Gustav Ondrejčík

    Góly a asistencie: 1. Natov (Vávra), 2. Vašíček (Slavík), 7. Vávra (Fridrich), 12. Fridrich (Deutsch), 17. Gruber (Riebauer), 30. Vávra (Natov), 42. Gruber (Riebauer), 45. Gruber (Horký), 50. Fridrich (Beneš), 60. Řehoř (Kolísko) – 22. Dolejš (Weissgärber), 29. Mareš (Beran), 39. Svoboda (Renčín)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (Zavadil Václav) – Deutsch, Beneš, Kolísko Jan, Heřmanský, Fořt, Zavadil Jan, Holčák – Fridrich, Natov, Vávra Marek – Řehoř, Gruber, Riebauer – Slavík, Komárek, Vašíček – Horký. Trenér: Jakoubek.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Wiessgärber (Mrkos) – Rossi, Svoboda, Nigrin, Raiter Štěpán, Houra, Zezulka, Záň – Králík, Stuchlík Zbyněk, Renčín – Dolejš, Bína, Gregor – Mareš, Raiter Matěj, Beran – Konečný. Trenér: Pazdera.

    Rozhodca: Jakub Nábělek a Radek Štengl

    Diváci: 150