Bulldogs – Vítkovice 8:9 (1:2 po s.n.) | Pardubice – Otrokovice 4:5 (0:2 po s.n.) | Bohemians – Chodov 8:9 (po pr.)
Tatran – Královské Vinohrady 10:3 (kon.) | Sparta – Liberec 7:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
Bulldogs Brno
8:9 (4:4, 1:1, 3:3 - 0:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 11.01.2015, 17:00 • MSH Vodova, Brno • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým 1. SC Vítkovice Oxdog.
    Hráč, kterému se skvěle dařilo v celém zápase rozhoduje nájezdy a LUKÁŠ HÁJEK tím pádem kompletuje hattrick.
     
    58:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tato varianta se jim okamžitě vyplácí. Veltšmíd posunul míček na stranu, odkud se do něj opřel Hájek a ještě před brankářem ho tečoval JAN ŠEBESTA, takže byl Kejík bezmocný. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    54:42
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí se zpoza brány vykombinovali před ni. Fuchs poté nezjištným pasem našel na druhé straně zcela volného JIŘÍHO KOUTNÉHO a ten jednoruč skóruje. Asistence: Marek Fuchs.
     
    49:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak dnes asi nebude žádný z týmů vést příliš dlouho. Řezanina vymyslel velmi pěknou přihrávku na druhou stranu a LUKÁŠ HÁJEK střelou na bližší tyč znovu vyrovnává. Asistence: Lukáš Řezanina.
     
    49:18
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí se dostali do podobné šance jako před chvílí jejich soupeři a PETR KADLEC v této příležitosti přehodil už ležícího brankáře. Asistence: David Coufal.
     
    48:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Paradoxně ale hosté okamžitě skórují. Hned po rozehrávce získali míček a běželi dva na jednoho, toto přečíslení nakonec využil JAKUB HUBÁLEK střelou do odkryté klece. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    41:19
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno jde dnes poprvé do vedení. Kadlec si na půlce vyměnil balónek s PETREM JESKIM, který skrytou střelou od levého mantinelu dává šestou branku domácích. Asistence: Petr Kadlec.
     
    37:33
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Pohledná individuální akce JAKUBA MENDREKA znamená znovu vyrovnané skóre. Tento mladý brněnský hráč si od mantinelu vyběhl až na střed hřiště, odkud přízemní střelou o tyč překonal Součka. Asistence: Marek Fuchs.
     
    21:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak jak skončila první třetina, tak ta druhá začíná. Vítkovice pokračovaly v úvodním náporu, který nakonec využil LUKÁŠ VELTŠMÍD střelou pod Kejíkovu paži. Bez asistence.
     
    18:20
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Domácí se ihned po buly vydali vpřed, Mendrek našel MARKA FUCHSE, který z podobného místa jako před chvílí Coufal znovu srovnává stav utkání. Asistence: Jakub Mendrek.
     
    18:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice si berou své vedení znovu zpět. Hosté vytvořili na brankovišti obrovský tlak na domácí bránu, který využil LUKÁŠ PEŠÁT přízemní ranou. Bez asistence.
     
    16:47
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Dnes to vypadá na střelecké hody. JAKUB MENDREK se při první příležitosti ještě neprosadil, ale poté Brno mělo rozehrávku z rohu a míček se dostal na střed znovu k tomuto hráči, který se tentokrát už trefil. Asistence: Jiří Koutný.
     
    14:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vyrovnané skóre ovšem příliš dlouho nevydrželo. Po zmatcích v domácí obraně se do střelecké příležitosti dostal FILIP HECZKO a stává se dnes prvním dvougólovým střelcem. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    13:46
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A během půl minuty je dokonce vyrovnáno. Jakůbek spíše tak v nouzi nahodil míček na bránu, ten tam chvíli poskakoval, až do něj bouchl PETR KADLEC a překonal Součka. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    13:18
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brnu se podařilo na polovině hřiště získat míček. Martin Koutný potom zrychlil hru, když jej okamžitě posunul na DAVIDA COUFALA, který střelou na zadní tyč rozvlnil síť za Součkem. Asistence: Martin Koutný.
     
    10:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté nyní předvedli velmi pohlednou akci na jeden dotek. Míček putoval po ose Hubálek – Řezanina – LUKÁŠ HÁJEK a právě poslední jmenovaný se ocitl sám před bránou, odkud se střelou pod horní tyč nemýlil. Asistence: Lukáš Řezanina.
     
    04:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ale teď už přeci jen inkasují. FILIP HECZKO získal na své polovině míček, proběhl s ním až před bránu a střelou švihem k tyči otevírá skóre dnešního střetnutí. Asistence: Petr Jankulár.

    Daniel Havel

    Góly a asistencie: 14. Coufal (Koutný M.), 14. Kadlec (Jakůbek), 17. Mendrek (Koutný J.), 19. Fuchs (Mendrek), 38. Mendrek (Fuchs), 42. Jeski (Kadlec), 50. Kadlec (Coufal), 55. Koutný J. (Fuchs) – 5. Heczko (Jankulár), 11. Hájek (Řezanina), 15. Heczko (Hubálek), 19. Pešát, 22. Veltšmíd, 49. Hubálek (Hájek), 50. Hájek (Řezanina), 59. Šebesta (Hájek), rozh. náj. Hájek

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Hubálek (VIT)
    0:1   Mendrek (BNO)
    2. séria:
    0:1   Řezanina (VIT)
    1:1   Juhaňák (BNO)
    3. séria:
    1:2   Hájek (VIT)
    1:2   Jakůbek (BNO)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Brom, Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, Jeski, Koutný J., Hrazdíra, Koutný M. "C", Grábl, Mendrek, Bauer, Veselý, Žižka, Ondráček, Jakůbek

    Trenér: Rostislav Kohút

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Blakala) – Jankulár, Brus "C", Heczko, Šebesta, Řezanina, Gál, Pešát, Zbořil, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Matúš

    Trenér: Michal Deus

    Rozhodca: Libor Gavlas a Lukáš Mikula

    Diváci: 308