Liberec – HC Plzeň 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 4:5 (0:2 po s.n.) | Pardubice – Vítkovice 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Sparta Praha 2:3 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 6:4 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 7:3 (kon.)
Olomouc – Slavia 3:2 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Kladno 5:2 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Rytíři Kladno
cz Štvrtok 08.01.2015, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nyní to již Kladenským vyšlo. Po střele Macháčka vybojovali hosté puk, Machač poslal puk na VLADIMÍRA MACHÁČKA a ten jej se štěstím procpal za záda Svobody. Asistence: Patrik Machač.
     
    47:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    No, nechci dělat předčasné závěry, ale tohle je jeden z nejpovedenějších zápasu jihlavské juniorky v sezoně. Rychlý výpad do kladenské obrany při hře čtyři na čtyři zakončuje LUKÁŠ ANDĚL a stejně jako Lukáš Jícha, který mu nahrával, střílí dnes svůj druhý gól. Asistence: Lukáš Jícha.
     
    45:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pokud si SIMON BERAN před zápasem přál, aby byl zmíněn v textovém onlajnu, tak se mu nyní jeho přání beze zbytku vyplnilo. Jihlavský útočník získal na vrcholu pravého kruhu kotouč. Napoprvé se ke střele neodhodlal, tak kruh obkroužil jak sekundová ručička na hodinách, poté vystřelil a kotouč skončil v brance, prošel pod betony Švihálka, který toho moc neviděl. Asistence: Vladimír Port.
     
    27:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Také hosté mažou nulu z konta vstřelených branek. Křídlo čtvrté kladenské formace JAKUB HAJNÝ posílá zblízka puk za záda Svoobody. Asistence: Petr Havlůj.
     
    25:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Důraz domácích před brankou slaví úspěch, Leštinovu střelu dorazil pod padajícím Švihálkem do sítě LUKÁŠ JÍCHA a připisuje si druhý dnešní gól. Asistence: Ondřej Leština.
     
    23:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na první gól LUKÁŠ ANDĚL přihrál, nyní ho sám vstřelil. Jihlavský šikula, kategorií starší dorostenec, se ujal mezi kruhy odraženého puku a zavěsil přesně do pravého horního rohu branky Švihálka, jehož lapačka promáchla do ztracena. Bez asistence.
     
    02:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je bleskový úvod domácích. Hohl rychle rozehrál puk a Anděla, ten našel rozjetého LUKÁŠE JÍCHU, který vystřelil z levého kruhu a poslal kotouč za překvapeného Švihálka. Pěkná rychlá kombinační akce Dukly, jen co je pravda. Asistence: Lukáš Anděl, Dominik Hohl.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 3. Jícha (Anděl, Hohl), 24. Anděl, 26. Jícha (Leština), 46. Beran (Port), 48. Anděl (Jícha) – 28. Hajný (Havlůj), 57. Macháček (Machač)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) – Hohl, Leština, Pospíchal, Tobola, Kochánek, Port – Anděl, Jícha, Marcilis – Beran, Střecha, Bambula – Mahút, Dvořák, Balaštík. Trenér: Patrik Augusta
    Rytíři Kladno: Švihálek (Jiroušek) – Potěchin, Bunda, Větrovec, Matula, Zajíc, Hulcr – Šilhavý, Machač, Kružík – Schildhabel, Miura, Janeček – Doležal, Havlůj, Macháček – Kuzďas, Kaprál, Hajný. Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodca: Homola – Guth, Rittich