Novokuzneck – Ufa 5:4 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 4:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 1:3 (kon.)
Čeljabinsk – Jugra Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Kazaň – Togliatti 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – D. Moskva 1:0 (kon.)
Čerepovec – Jaroslavľ 1:2 (2:3 po s.n.) | Soči – Viťaz 5:2 (kon.) | A. Mytišči – Dinamo Minsk 2:4 (kon.)
Helsinki – Petrohrad 1:3 (kon.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
5:4 (1:3, 1:1, 3:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Pondelok 05.01.2015, 11:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa nám veľmi napínavé, divoké a zaujímavé stretnutie medzi Metallurg Novokuzneck – HC Salavat Julajev Ufa s víťazstvom domácich 5:4! Hostia viedli po prvej tretine 3:1 a následne im vyšiel aj vstup do druhej tretiny a viedli už 4:1! Avšak, domáci sa nevzdali a ešte v druhej tretine znížili na 2:4! V tretej tretine však úradovali len domáci, dvoma gólmi dokázali vyrovnať na 4:4 a dráma bola na svete. Tri minúty pred koncom hrali hostia presilovku, ale domáci Romanov zachytil puk a svoj únik na bránku hostí pretavil na gól v oslabení a zariadil domáce víťazstvo 5:4!

    Góly a asistencie: 14. Skutar (Musin, Malcev), 24. Plotnikov (Malcev, Romanov), 43. Musin (Kaprizov, Kapotov), 53. Stoa (bez asistencie), 57. Romanov (bez asistencie) – 3. Sjomin (Kolcov, Makarov), 17. Hartikainen (Heikkinen, Chlystov), 19. Kutuzov (Lekomcev, Skačkov), 21. Slepyšev (Kulda, Hartikainen).

    Rozhodovali: Beljajev, Ravodin – Medvěděv, Novikov.

    Zápas sledovalo 4480 divákov.

    To je už z toho on-line textového prenosu všetko. Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa a príjemný zajtrajší sviatočný deň. Lúči sa s Vami Miroslav Revaj, onlajny.eu

    Športový portál onlajny.eu má dnes pre Vás pripravených ešte veľa športových prenosov. Buďte nám tak verní aj naďalej! (13:21:44)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Posledné sekundy zápasu, puk je ďaleko od domácej bránky, domáci už zápas určite dotiahnu do víťazného konca!
     
    59:50
    Dnešné stretnutie sleduje 4480 divákov.
     
    59:45
    Hostia sa držia v útočnom pásme, ale nedokážu streliť gól. Domáci sa bránia výborne!
     
    59:38
    Irving je na striedačke, hostia to skúšajú v power-play! Domáci sústredili všetky svoje sily na defenzívu!
     
    59:38
    Oddychový čas domácich.
     
    58:05
    Domáci v plnom počte. Hostia presilovky nedokázali využiť, zahrali ju priam katastrofálne, inkasovali v nej zrejme rozhodujúci gól! Domáci naopak zvládli oslabenie bravúrne aj so streleným gólom!
     
    57:35
    Domáci sa výborne bránia a hostia nedokážu nič v útočnom pásme vymyslieť. Všetko sú to len nepresné pokusy na domácu bránku.
     
    57:00
    Hostia tomu stále nemôžu uveriť, ale hrajú presilovku a tak musia útočiť. Domácim sa podaril fantastický obrat, ktorý im dodal veľké množstvo síl. Snažia sa tento zápas už z rúk nepustiť.
    Alexander ROMANOV - 5:4
     
    56:15
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Gól strelil ROMANOV. Asistencie: bez asistencie.
    Tak to je priam neuveriteľné! Presilovku hrali hostia, ale stratili puk, ten zachytil Alexander Romanov a svoj únik na bránku hostí zakončil gólom v oslabení a domáci sa krátko pred koncom poslednej tretej tretiny dostávajú prvý krát v zápase do vedenia – 5:4!
     
    56:05
    Oddychový čas hostí.
     
    56:05
    Hostia budú hrať presilovku, Malcev je vylúčený na dve minúty za napadnutie.
     
    55:10
    Chlystov pálil zo stredného pásma na domácu bránku, brankár hostí Irving nemal s týmto pokusom žiadne problémy.
     
    54:57
    Hostia v plnom počte. Domáci mali k dispozícii presilovku celé 4 minúty, dokázali streliť gól a vyrovnať tak na 4:4! Pomaly sa dostávame k závere poslednej tretej tretiny, uvidíme či sa ešte niekomu podarí streliť gól a zápas tak rozhodnúť v riadnom hracom čase.
     
    54:25
    Hostia sa však výborne bránia a domácim nič nedovoľujú. Ak aj hej, tak sú to všetko len nepresné pokusy na bránku hostí.
     
    53:46
    Výborná strela Plotnikova z pravej strany, puk Irving vyrazil len pred seba, škoda pre domácich, že tam nestál nik na dorážku.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 14. Skutar (Musin, Malcev), 24. Plotnikov (Malcev, Romanov), 43. Musin (Kaprizov, Kapotov), 53. Stoa (bez asistencie), 57. Romanov (bez asistencie) – 3. Sjomin (Kolcov, Makarov), 17. Hartikainen (Heikkinen, Chlystov), 19. Kutuzov (Lekomcev, Skačkov), 21. Slepyšev (Kulda, Hartikainen)


    Metallurg Novokuzneck: Chakimov (19.Karejev) – Fairchild, Drokov, Kamalov, Chlystov, Dorofejev, Kapotov, Skutar – Garifullin, Komaristyj, Galimov – Kaprizov, Plotnikov, Stoa – Kurepanov, Musin, Kosourov – Romanov, Malcev, Mitrjakov
    HC Salavat Julajev Ufa: Irving (Sochackij) – Kulda, Heikkinen, Kutuzov, Vasilevskij, Kolcov, Višněvskij, Lekomcev – Gluchov, Slepyšev, Hartikainen – Dubrovskij, Chlystov, Golovanov – Makarov, Pihlström, Sjomin – Tolpeko, Skačkov, Mereškin

    Rozhodca: Beljajev, Ravodin – Medvěděv, Novikov