Zvolen – B. Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Nitra 2:1 (kon.) | Košice – Trenčín 2:1 (po pr.)
Martin – Piešťany 2:3 (kon.) | Žilina – Skalica 6:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HK Nitra
Nedeľa 04.01.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:49
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú po druhýkrát do vedenia v tomto zápase! Na modrej čiare mal puk Kroták, ktorý posunul Takáčovi ku dolnej časti pravého kruhu. Takáč prihrával na opačnú stranu, kde mal ŠTEFANA FABIANA a ten už aj s ťažkosťami dotlačil puk do odkrytej brány!
    Asistencie: Samuel Takáč, Arne Kroták.
     
    38:01
    Nitra dala gól!
    Nitrianski hokejisti vyrovnávajú skóre dnešného stretnutia! Po pravom krídle vyrazil do útoku HENRICH RUČKAY, ktorý strelou z hornej časti pravého kruhu trafil najprv Makovského hokejku, od ktorej sa puk smoliarsky odrazil do brány!
    Asistencie: Marek Slovák a Jakub Ručkay.
     
    09:57
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia! Na obrannej modrej čiare Nitry urobil chybu Pavlíček, ktorý chcel posunúť puk Štefankovi, no prihral ho presne do medzikružia, kde si poň prišiel PETER BOLTUN, uvoľnil sa na forhend a peknou strelou do pravého vinklu prekonal Valenta!
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 10. Boltun, 54. Fabian (Takáč, Kroták) – 39. H. Ručkay (Slovák, J. Ručkay)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Dinda – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Stals, R. Rapáč – Štrauch, Mlynčár, Boltun
    HK Nitra: Valent (Lakosil) – Ordzovenský, Nádašdi – Milo ("A"), Bednár – Pavlíček, Mezei – König, Bajtek – Tománek, Stümpel ("C"), Novák – J. Ručkay, Slovák, H. Ručkay – Novotný, Štefanka ("A"), Pupák – Piačka, Lelkeš, Mráz

    Rozhodca: Lokšík, Novák – Rovenský, Stanzel

    Diváci: 1853