Novokuzneck – Chabarovsk 2:3 (kon.) | Omsk – Barys 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 3:0 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Togliatti – Jugra Chanty-Mansijsk 4:3 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Soči 5:3 (kon.)
Jaroslavľ – Čerepovec 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Čeljabinsk 0:0 (odl.) | Petrohrad – D. Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Nedeľa 28.12.2014, 13:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Domáci hrajú bez brankára !
    DENISOV - 2:3
     
    59:12
    Bars Kazaň dala gól!
    Tak toto je neuveriteľné ! Necelú minútu pred koncom sa po dorážke pred bránou Koshechkina presadzuje VLADIMIR DENISOV, ktorý zrejme rozhodol dnešný zápas. Asistencie: Lukojanov, Koltsov.
     
    56:29
    Ján Kovář putuje na dve minúty na trestnú lavicu ! Kazani sa tak naskytá obrovská šanca na rozhodnutie.
     
    47:17
    Od zadného mantinelu sa teraz puk odrazil do Nilssonovho bránkoviska. Puk ale nakoniec skončil tesne pred čiarou, čo potvrdil aj videorozhodca.
     
    42:57
    Vášne splanuli po pästnom súboji Osalu so Brookbankom. Obaja dostávajú trest 2+2 minúty za hrubosť.
    MOZYAKIN - 2:2
     
    42:39
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci hokejisti opäť využívajú presilovú hru a vyrovnávajú stav zápasu. Domáci dokonale vyšachovali brániacu štvoricu hostí a po prihrávke Zaripova skóruje SERGEI MOYZAKIN. Asistencie: Zaripov, Lee.
     
    42:22
    Evgeny Timkin dostáva 2 minúty za podrazenie.
     
    38:16
    Obrovská šanca Mozyakina! Ruský kanonier sa snažil zasunúť puk za vybehnutého Nilssona, ale v poslednej chvíli ho zastavil jeden z obrancov hostí. Následne ale putuje na trestnú lavicu Kostitsyn, ktorý si odsedí trest za Nilssona.
     
    34:57
    A opäť bol v šanci Kaletnik. Po prihrávke Yakutsenyu sa ocitol v dobrej pozícií, ale trestuhodne prestrelil Nilssonovu bránu.
     
    32:32
    Yakov Rylov to teraz príliš nezvládol a odstrelil puk až na ochrannú sieť. Hlavný rozhodca ho tak posiela na trestnú lavicu za zdržovanie hry.
     
    30:05
    Kaletnik bol blízko k tomu aby vyrovnal. Jeho strela od modrej čiary, ale skončila iba na hornej tyčke Nilssonovej brány.
     
    28:58
    Ján Kovář mohol vyrovnať. Po prihrávke Mozyakina sa dobre natlačil pred Nilssona, ale v poslednej chvíli ho o puk pripravil Igor Mirnov.
    MEDVEDEV - 1:2
     
    25:51
    Bars Kazaň dala gól!
    Tentokrát to už Kazani predsa len vyšlo. Opäť od modrej čiary pálil EVGENY MEDVEDEV a tentokrát prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Kazaň tak využíva presilovú hru a dostáva sa prvýkrát v zápase do vedenia. Asistencie : Azevedo
     
    24:11
    Vylúčenie je realitou. Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Denis Platonov.
     
    11:41
    Magnitogorsk bude hrať opäť presilovku. Za faul na Mozyakina, odchádza na trestnú lavicu za hákovanie Korneyev.
     
    8:47
    Kazaň bude môcť dokonca otočiť priebeh zápasu. Za faul kolenom ide na trestnú lavicu Vladimir Kaletnik.
    THACHYOV - 1:1
     
    7:37
    Bars Kazaň dala gól!
    A je vyrovnané ! Domáci sa z vedenie dlho netešili. Po ľavej strane si pekne nakorčuľoval VLADIMIR THACHYOV, a strelou švihom prekvapil domáceho brankára. Asistencie: Glukhov, Obukhov.
    ZARIPOV - 1:0
     
    4:59
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci tím expresne rýchlo využíva presilovú hru. Po prihrávke Leeho, vypálil z ľavej strany DANIS ZARIPOV a nedal Andresovi Nilssonovi žiadnu šancu. Asistencie : Lee.
     
    4:51
    Po prvýkrát sa bude vylučovať. Za príliš veľa hráčov na ľade dostávajú 2- minútový trest hráči Kazane.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 5. Zaripov (Lee), 43. Mozyakin (Zaripov, Lee) – 8. Thachyov (Glukhov, Obukhov), 26. Medvedev (Azevedo), 60. Denisov (Lukojanov, Koltsov)


    Metallurg Magnitogorsk: Koshechkin (Murygin) – Biryukov, Lee, Malenkikh, Tereshchenko, Bereglazov, Ibragimov, Khabarov, Antipin – Zaripov (A), Kovář, Mozyakin (C) – Platonov (A), Stapleton, Osala – Timkin, Yunkov, Kaletnik – Brent, Kosov, Yakutsenya.
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Zakharchuk, Korneyev (A), Brookbank, Medvedev (A), Denisov, Nikulin (C), Rylov – Koltsov, Tkachyov , Lukojanov – Mirnov, Burmistrov, Möller – Varnakov, Azevedo, Kostitsyn, Glukhov, Vrána, Obukhov.