Chodov – Olomouc 8:1 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
8:1 (3:0, 3:0, 2:1)
FBS Olomouc
cz Nedeľa 14.12.2014, 17:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    56:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    SIMONA MATUŠKOVÁ postupovala úplně sama a nikým netísněna proti olomoucké svatyni. Střelkyně měla skutečně hromadu času, proto si střelu pečlivě připravila a vyslala míček pod horní tyč. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    54:05
    Tentokrát se rozhodla Tereza Urbánková vzít veškerou zodpovědnost na sebe, střelu nasměrovala jen na tyčku!
     
    51:54
    V téměř ideální pozici se objevila Plášková, ta ovšem před téměř odkrytou klecí nevložila hůl do nahrávky od Urbánkové a Starečková si může hluboce oddechnout!
     
    51:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražanky znovu odskakují na šestigólový rozdíl. MARTINA ŘEPKOVÁ unikla všem soupeřkám, rozmyslela si situaci a zvolila střelbu do volného místečka u tyče, kam se Starečková včas nepřemístila. Asistence: Zuzana Tučková.
     
    46:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Moravanky si připravily aspoň čestný úspěch. Vojáčková neubránila volnou JITKU OHÁŇKOVOU, jejíž nepříjemná střela se dostala až k Provázkové, které se míček odrazil mezi nohy a se štěstím se dokutálel za čáru. Bez asistence.
     
    37:03
    Štěstí zkoušela před brankou Starečkové také Vojáčková, její projektil zastavila až tyč olomoucké kasy!
     
    35:56
    Chodov právě vstřelil branku!
    Přečíslení v chodovském podání bylo úspěšné. Martina Řepková moc dobře věděla, že společně s ní postupuje na bránu také ZUZANA TUČKOVÁ, proto přihrála na její hůl a útočnice nepohrdla. Asistence: Martina Řepková.
     
    32:37
    Monika Zamazalová (Olomouc) je vyloučena na 2 minuty za hrubost.
     
    32:37
    Magdalena Klímová nebyla schopna překonat pozornou Starečkovou, olomoucká strážkyně podržela své spoluhráčky a bude se pouze vylučovat.
     
    32:37
    Řepková postupovala úplně sama proti Starečkové, byla ovšem podťata nekompromisní Zamazalovou. Rozhodčí ani chvíli nečekal a nařídil trestné střílení proti olomouckému družstvu.
     
    31:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražský tým vede už o 5 branek. Příliš mnoho prostoru dostala v brankovišti MAGDALENA KLÍMOVÁ, jejíž pokus z otočky zaplul za záda hostující brankářky. Na Olomouc nebude čekat žádná lehká práce. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    30:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hráčky z Jižního Města bleskově využívají převahu. Kombinace domácích přinesla šanci JANĚ VOJÁČKOVÉ, ta ani chvíli neváhala a poslala míček do odkrytých míst klece hostů. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    30:03
    Klára Reimerová (Olomouc) je vyloučena na 2 minuty za sekání.
     
    26:52
    Magdalena Klímová (Chodov) je vyloučena na 2 minuty za hrubost.
     
    20:20
    Klára Reimerová (Olomouc) je vyloučena na 2 minuty za nedovolenou vzdálenost při domácí rozehrávce.
     
    18:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    Sérii přihrávek se rozhodla zakončovat Kristýna Bachmaierová. Starečková sice dokázala míček vyrazit mimo, jenže čekající ELIŠKA HOFMANOVÁ zareagovala velice rychle a bezchybně dorazila. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    16:45
    Chodov právě vstřelil branku!
    Kristýna Bachmaierová získala míček za brankou a na okamžik jej v těchto místech podržela, následně se rozběhla a milimetrovým pasem vybídla ke střelbě ZUZANU TUČKOVOU, jejíž střela znamená navýšení vedení. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    10:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Favoritky otevírají skóre. Míčku se za brankou zmocnila ELIŠKA HOFMANOVÁ, která se dokázala probojovat z útočného rohu do střelecké pozice a umístěnou ranou nedala Starečkové šanci vyniknout. Bez asistence.
     
    09:30
    Situaci 2 na nikoho si výborně pokryla mrštná Provázková. Ani jedna z útočnic nevyzrála na maskovanou ženu v chodovském brankovišti, která lapila děrovaný předmět.
     
    03:51
    Nahrávka Kabelákové se dostala až k Janošové. Druhá jmenovaná se hnala proti Starečkové, ale míček posílá jen na břevno!
     
    01:30
    Před takřka úplně odkrytou klecí stála Plášková, ovšem Starečková předvedla pohotovou reakci a stihla vložit do rány domácí střelkyně nohu!

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 11. Hofmanová, 17. Tučková (Bachmaierová), 19. Hofmanová (Bachmaierová), 31. Vojáčková (Klímová), 32. Klímová (Urbánková), 36. Tučková (Řepková), 52. Řepková (Tučková), 57. Matušková (Klímová) – 47. Oháňková


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Tučková, Matušková, Klímová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Mrázková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Hofmanová, Bachmaierová
    FBS Olomouc: Starečková (Králová) – Reimerová, Janošová, Pavlíková, Suchánková, Nováčková, Vysloužilová, Oháňková, Kamínková, Zamazalová, Grufíková, Bestrová, Pantělejevová, Lišková, Kabeláková

    Rozhodca: Zdeněk Cholek a Jana Matulíková

    Diváci: 31